Visa kurser.se som: Mobil

Betongkurs - Sommarkurs

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Västerås
5 timmar
2020-06-08 17:00
995 SEK

Kursbeskrivning

Betong är vackert, modernt och mångsidigt. Lär dig gjuta vackra och originella ting till ditt hem och trädgård i ett material som håller länge. Krukor, fågelbad och ljushållare är bara några exempel på saker du kan skapa i betong och endast fantasin sätter gränsen.

Innehåll
En kurs för dig som är nyfiken på betonggjutning. Vi varvar teori och praktik och du kommer bl a lära dig:
. Olika gjutningstekniker
. Materiallära
. Dekorationstekniker
. Tips & trix

Upplägg
Kursen går två gånger under samma vecka (måndag och onsdag). Kursen hålls hemma hos kursledaren på Källtorpsvägen 37 i Västerås. Första tillfället kl. 17.00-20.00. Vid tillfälle två träffas vi i ca en timme för tips och trix (start kl. 17.00). Den andra gången är nu tänkt till den 10 juni. Då har betongen hunnit härda och vi kan prata om lackering, målning och annat du kan göra med det du har skapat i betongen. Eventuell möjlighet till annat datum för kurstillfälle två kan finnas. Diskutera med kursledaren på plats vid första mötet.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs för att delta i kursen.

Kursledare
Margret Haid har flera års erfarenhet av att gjuta i betong. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Kostnad för betong ingår i kursavgiften. Ta med dig en hink och en trädgårdsspade.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Bra att veta
Bär oömma kläder. Kaffe/Te och smörgås ingår i kursavgiften. Teoripasset körs under inmundigandet av fika - ca 30 min. Om ni vill veta mer innan kursens start kan vi förmedla kontakt med ledaren.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Betongkurs - Sommarkurs.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Betongkurs - Sommarkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner