Visa kurser.se som: Mobil

Att skaffa hund - Valp, omplacering eller rescue hund ojämna veckor

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Uppsala
6 timmar
2022-04-26 19:00
995 SEK

Kursbeskrivning

Denna kurs riktar in sig till dig som går i tankarna om att skaffa hund oavsett om du vill ha en valp, omplacering eller en rescue hund. Du kommer få med dig information och tankar som kan vara nycklar till att välja rätt hund och få en bra start till dig och din nya familjemedlems liv tillsammans.

Innehåll och upplägg
På distans kommer vi att gå igenom hur du väljer rätt hund. Du får information som är bra att ha med dig i valet av hund. Vi kollar på vad som är bra att veta när man väljer uppfödare. Du får även grundkunskaper om hundens signaler och etologi.

Kursen är lärarledd och vi använder ett kostnadsfritt digitalt program. Vi "träffas" samma dag och tid varje träff. Ha din kaffekopp eller tekopp redo så "ses" vi. 

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs för att delta på denna kurs.

Kursledare
Hanna Näsmark är en glad, utåtriktad snart utbildad hundinstruktör som älskar allt som har med hundar att göra. Hon har två stycket Holländska herdehundar som hon tränar i bland annat mondioring (skyddsport) för att sedan tävla. Hanna har sedan tidigare arbetet för Försvarsmaktens hundtjänstenhet.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Du kommer att få tillgång till kostnadsfritt digitalt material under kursens gång.

Folkbildning

Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Bra att veta

  • Observera att det kommer att stå i din bokningsbekräftelse/kvitto att kursen går i våra lokaler men kursen kommer att genomföras på distans.
  • Videolänk till kursen skickas i samband med fakturering/kallelse.
  • Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Att skaffa hund - Valp, omplacering eller rescue hund ojämna veckor.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Att skaffa hund - Valp, omplacering eller rescue hund ojämna veckor!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner