Visa kurser.se som: Mobil

After Work: Skrivglädje - Skrivglädje – en inspirationskurs i kreativt skrivande (Västerås)

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Västerås
2 timmar
2019-12-06 17:00
350 SEK

Kursbeskrivning

Nyhet! Avsluta jobbveckan på Medborgarskolan med dina vänner i en härlig After Work samtidigt som ni lär er ett nytt språk eller hur det är att måla i akvarell, till exempel. Samla alla du känner för en härlig eftermiddag hos oss. Vi bjuder på dricka och lättare tilltugg.

Att gestalta är nyckeln till allt skönlitterärt skrivande. Fiktivt eller självbiografiskt spelar ingen roll. Men hur gör man? Det finns knep. Tillsammans med andra får du på denna helgworkshop möjlighet att leka, experimentera med språket, prova olika genrer, utveckla karaktärer mm. Fokus på delvis självbiografiskt skrivande.

Innehåll och upplägg
På kursen får du tips och trix för att komma igång med ditt skrivande i en tillåtande och trygg miljö. Ni kommer göra enklare, roliga skrivövningar för att få inspiration och lust att skriva, bortom rätt och fel.

Kursen är endast ett tillfälle under 90 minuter och fokus kommer att ligga på att ha kul, mingla och tillsammans vara i en härlig och avslappnande miljö med tillfälle att lära sig något nytt.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs - bara lust att skriva.

Kursledare
Suzanne Berg är utbildad skrivpedagog och leder flera olika skrivkurser i Stockholm och Uppsala. Hon brinner för att dela med sig av det som skrivandet kan ge som konstform, personlig utveckling och kreativ gemenskap. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Ta med dig block, penna och suddgummi. Om du föredrar att skriva på dator, ta med dig din bärbara dator och laddare. Vi kommer att arbeta med ledarens egna framtagna material och övningar.

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Bra att veta
I våra lokaler finns kaffeautomater. Vill du köpa kaffe, te eller en kopp varm choklad, ta med en 10-krona.

Folkbildning Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om After Work: Skrivglädje - Skrivglädje – en inspirationskurs i kreativt skrivande (Västerås).

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera After Work: Skrivglädje - Skrivglädje – en inspirationskurs i kreativt skrivande (Västerås)!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner