Visa kurser.se som: Mobil

After Work: Sjöliv

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Uppsala
3 timmar
2019-11-29 18:00
395 SEK

Kursbeskrivning

Avsluta veckan på bästa sätt hos oss på Medborgarskolan! Slå två flugor i en smäll och få en trevlig kväll med vännerna samtidigt som ni utforskar ett nytt område. På After Work: Sjöliv får ni grundläggande kunskaper som är användbara om ni någon gång skulle hamna på djupt vatten. Att det sedan ingår lite bubbel och tilltugg är bara ett plus!

Innehåll och upplägg
Detta är en After Work-kurs som går under endast ett tillfälle (fredag 29/11). Kvällen bjuder på grundläggande kunskaper för dig som är intresserad av att ta förarintyg för fritidsbåtar, kustskepparintyg eller dig som bara är nyfiken på sjölivet. Dessutom bjuder Medborgarskolan på lite bubbel och enklare tilltugg, det är ju ändå fredag!

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs.

Kursledare
Personen som håller i kvällens After Work är kursledaren Per Nilson, som ibland leder förarintygskurser på Medborgarskolan.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår i kursavgiften. Det enda du behöver ha med dig är ett glatt humör och intresse av att lära dig något nytt!

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om After Work: Sjöliv.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera After Work: Sjöliv!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner