Visa kurser.se som: Mobil

Matlagning på stormkök + vandring i Tyresta nationalpark

Mat & Uteliv
Kursinformation
Stockholm
4 timmar
Enligt överenskommelse.
995 SEK

Kursbeskrivning

Här lagar vi en trerätters meny på stormkök i Tyresta nationalpark.

Tyresta nationalpark är en fantastisk plats 25 minuter från Stockholms city. En unik plats på många sätt med skogen, sjöar och ett rikt djurliv.

Under ett par timmar lagar vi en trerätters meny i små grupper om 3–4 personer på era egna kök. Ni får lära er hur man hanterar ett stormkök och hur man tänder det med tändstål. Recepten är enkla och samtidigt goda. Vi lagar förrätt, huvudrätt och en god efterrätt.

Det kan exempelvis bli snacks på torkade råvaror efter säsong, rårakor med rårörda lingon och gräddfil, tortillas, stekt äppelpaj med rostade nötter och såklart kokkaffe. Om det finns ätliga växter i skogen använder vi även dessa i vår matlagning.

Det här är en garanterat stressfri aktivitet utan krav på prestation med tid för prat och samvaro.

Möjlighet finns att få en guidad visning av nationalparken av en naturguide innan eller efter vi lagar maten. Toalett och rinnande vatten finns på platsen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Denna aktivitet kan bokas av företag, föreningar eller en grupp privatpersoner - exempelvis till en födelsedag eller möhippa/svensexa. För privatpersoner är moms inkluderat i priset.

Kursledare

Mat du lagar över eld och på stormkök med alla dina sinnen– det är det jag vill förmedla på mina event!

Jag har lagat mat utomhus i mer än tjugo år, både på tältturer i fjällen och lyxiga måltider över öppen eld i skogen. 

Jag utbildar genom workshops utomhus samt genom föreläsningar och utbildningar online. Mer än 25 års erfarenhet av friluftsliv och författare till friluftskokböckerna: Torka mat, Fjällmat, Eldmat, Snabblagat på tur, alla på Calazo förlag.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Matlagning på stormkök + vandring i Tyresta nationalpark.

Mat & Uteliv

Mat & Uteliv är mitt företag där jag lagar mat utomhus med grupper. Företaget är baserad i Stockholm. Mina workshops och kurser utgår till stor del från mina fyra kokböcker för friluftsliv: Eldmat, Fjällmat, Snabblagat å tur, Torka mat "Vid ett flertal...


Läs mer och visa alla kurser med Mat & Uteliv

Kontaktuppgifter till Mat & Uteliv

Recensioner
Bli den första att recensera Matlagning på stormkök + vandring i Tyresta nationalpark!
Intresseanmälan

För att få mer information om Matlagning på stormkök + vandring i Tyresta nationalpark, fyll i följande uppgifter: