
Kursbeskrivning
After work med nybakt pizza – kan det bli mycket bättre? Jag har med gasdrivna pizzaugnar och dukar upp alla goda ingredienser. Vi har en kort intro där jag visar hur man trycket ut degen och vilken fyllning som gör den godaste pizzan.
Sen bakar vi pizzan i den 400 grader varma pizzaugnen, det tar bara 2 minuter – precis som i en riktig italiensk pizzaugn. Vi testar både vanliga pizzor och efterrättspizzor med päron, mögelost, nötter och annat gott. Jag kommer till er arbetsplats eller en annan plats som passar just er.
Tid för event: 2-3 timmar
Målgrupp
Denna aktivitet kan bokas av företag, föreningar eller en grupp privatpersoner - exempelvis till en födelsedag eller möhippa/svensexa. För privatpersoner är moms inkluderat i priset.
Kursledare
Eric Tornblad, friluftskock
Intresseanmälan
Mat & Uteliv

Mat & Uteliv är mitt företag där jag lagar mat utomhus med grupper. Företaget är baserad i Stockholm. Mina workshops och kurser utgår till stor del från mina fyra kokböcker för friluftsliv: Eldmat, Fjällmat, Snabblagat å tur, Torka mat "Vid ett flertal...
Kontaktuppgifter till Mat & Uteliv
Mat & Uteliv
För att få mer information om Gör din egen pizza i en pizzaugn - perfekt som After work, fyll i följande uppgifter: