Gör din egen pizza i en pizzaugn - perfekt som After work

Mat & Uteliv
Kursinformation
Stockholm
2 timmar
695 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

After work med nybakt pizza – kan det bli mycket bättre? Jag har med gasdrivna pizzaugnar och dukar upp alla goda ingredienser. Vi har en kort intro där jag visar hur man trycket ut degen och vilken fyllning som gör den godaste pizzan.

Sen bakar vi pizzan i den 400 grader varma pizzaugnen, det tar bara 2 minuter – precis som i en riktig italiensk pizzaugn. Vi testar både vanliga pizzor och efterrättspizzor med päron, mögelost, nötter och annat gott. Jag kommer till er arbetsplats eller en annan plats som passar just er.

Tid för event: 2-3 timmar

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Denna aktivitet kan bokas av företag, föreningar eller en grupp privatpersoner - exempelvis till en födelsedag eller möhippa/svensexa. För privatpersoner är moms inkluderat i priset.

Kursledare

Eric Tornblad, friluftskock

Intresseanmälan

Intresserad av Gör din egen pizza i en pizzaugn - perfekt som After work och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Mat & Uteliv

Mat & Uteliv är mitt företag där jag lagar mat utomhus med grupper. Företaget är baserad i Stockholm. Mina workshops och kurser utgår till stor del från mina fyra kokböcker för friluftsliv: Eldmat, Fjällmat, Snabblagat å tur, Torka mat "Vid ett flertal...


Läs mer och visa alla kurser med Mat & Uteliv

Kontaktuppgifter till Mat & Uteliv

Recensioner
Bli den första att recensera Gör din egen pizza i en pizzaugn - perfekt som After work!
Intresseanmälan

För att få mer information om Gör din egen pizza i en pizzaugn - perfekt som After work, fyll i följande uppgifter: