Visa kurser.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en kurs? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Recensioner av Mästerfoto

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 48 recensioner.

Maria Johansson
(5)
Patrik hade hittat en plats med många möjliga motiv, där vi fick öva på att skapa magiska foton med lagom mycket handledning. Lärde mig massor, hann testa själv massor och kunde skapa egna unika bilder. Tack!
Göran Hanson
(5)
Det gick överraskande enkelt att genomföra kursen och så enkelt med min egen dator. Bra kommunikation med Patrik.
Sara Carlsson
(5)
Lätt kurs som fick igång mig på Lightroom. Nu ska jag utforska mer inom bildredigering.
Tove Mattson
(5)
Överraskad att kursen var så givande och tack Patrik för att du tog dig tid med oss alla.
John Carlsedt
(5)
Enkel att förstå och pedagogiskt upplagd kurs. Tack för alla bra tips på vägen!
Erick Andersson
(5)
Bra kurs med grunderna i nattfotografering. Lärorika övningar och feedback på bilderna tyckte jag var det viktigaste för mig. Nu blir det fler äventyr på natten.
Adam Erikson
(5)
En mycket inspirerande fotokurs med bra platser, trevliga kurskamrater och kursledare som mötte oss alla på olika nivåer. Nu blir det sena kvällar hemmakring för att öva vidare.
Berit Karlsson
(5)
Många frågor besvarades under kursen och saker föll på plats. Superkul att plåta med mobilen efter ny kunskap och inspiration.
Carl Petersson
(5)
Duktig kursledare som verkligen tog sig tid att förklara. Bra övningar som passade mig.
Pernilla
(5)
Jättefin service och riktigt bra kursledare! Bokar garanterat fler kurser! Super att kunna köra skräddarsydd kurs!
Adam
(5)
Fin helg med massor av fotografering på olika plaster. Workshops som var lätta att förstå och fick stort genomslag i min fotografering. Härligt gäng, Tack!
Berit
(5)
Superkul och lättsam kurs i egen takt. Tydligt material med bra övningar som får en att tänka till. Feedbacken på uppgifterna var ett riktigt stort plus på kursen. Nu tycker jag det är jättekul att ta med kameran överallt. Tack för en bra kurs!
Anna
(5)
Enkel kurs som förklarar det mest grundläggande. Nu blir det fortsättningskurs ;).
Mimmi
(5)
Kursen överträffade mina förväntningar. Nu fotograferar jag bara med mobilen och en helt ny värld har öppnat sig. Köpte ett litet stativ som jag leker med.
Kenta
(5)
Härligt enkelt! Nu kan man använda stativ lite enklare och inte behöva knöla så mycket.
Cecilia
(5)
Bra och informativ kurs i lightroom med lagom nivå på bildbehandling för att hänga med. Tålmodig kursledare som orkade med oss ;).
Ulla
(5)
Mästerfoto bjöd på en inspirerande foto helg från morgon till kväll. Jag kommer att gå fler kurser efter att ha blivit "hooked on" naturfoto.
Sara
(5)
Det var första gången jag fotograferade med blixt och det var mycket enklare än vad jag trodde. Bra övningar med mycket praktik och hjälp från kursledaren Patrik.
Leila
(5)
Gick steg 1 och jag tyckte kursen var jättegivande. Att få lära mig fotografera manuellt vilket jag varit lite rädd för. Nu ser jag fram emot nattfotokurs i mars.
Katarina
(5)
Gick steg 1 i lördags och tyckte jag fick lära mig mycket mat nyttigt gällande manuell fotografering!
Ninni
(5)
Solig och varm lördag med Catharina Fletcher i Göteborg. Tack för en bra grundkurs. Fick de baskunskaper och praktiska övningar jag behövde för att hädanefter köra på M-läget. Efterlängtat. Kommer att gå fler kurser. Tack Catharina och Mästerfoto.
Andreas
(5)
Gick fotokurs Steg1 den 2/6 lärde mig en en hel del och gjorde mitt fotade mer intressant
Margareta
(5)
Catharina var klar, tydlig och tog sig tid med alla under informationen och våra olika kameror. Rolig få lära sig använda de olika inställningarna (bländare, slutartid, ISO…) och inte bara köra på baszonen. Det bästa sedan var ju att nu skulle vi ut och testa och det är ju faktiskt där man lär sig! Så nu gäller det att öva och praktisera. Tack f...
Visa hela
Ami
(5)
Gick grundkursen 17/3 o tyckte den var toppen. Bra med tips, bra grundinfo gällande bländare, ISO och slutartid och den gav mig lust att själv gå ut o sätta igång o fota
Boletus
(4)
Jag tyckte kursen var bra. Det enda som var jobbigt var att vi var så många så man ville inte fråga allt det man undrade för att inte ta tid från dom andra.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.