Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Mästerfoto

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 27 recensioner.

Andreas
(5)
Gick fotokurs Steg1 den 2/6 lärde mig en en hel del och gjorde mitt fotade mer intressant
Margareta
(5)
Catharina var klar, tydlig och tog sig tid med alla under informationen och våra olika kameror. Rolig få lära sig använda de olika inställningarna (bländare, slutartid, ISO…) och inte bara köra på baszonen. Det bästa sedan var ju att nu skulle vi ut och testa och det är ju faktiskt där man lär sig! Så nu gäller det att öva och praktisera. Tack f...
Visa hela
Ami
(5)
Gick grundkursen 17/3 o tyckte den var toppen. Bra med tips, bra grundinfo gällande bländare, ISO och slutartid och den gav mig lust att själv gå ut o sätta igång o fota
Boletus
(4)
Jag tyckte kursen var bra. Det enda som var jobbigt var att vi var så många så man ville inte fråga allt det man undrade för att inte ta tid från dom andra.
Maria L
(5)
Gick grundkursen och det var superbra men mycket svårare än jag trodde. Jag är dock total rookie. Känner att jag gärna vill följa upp med fler kurser när det första börjat sjunka in, så nu ska jag bara öva-öva-öva! Stort tack!
Thomas A
(5)
Mycket intressant och givande kursdag! Gillar starkt sådana här skräddarsydda kursdagar där man enbart kan koncentrera sig på moment som man själv behöver förbättra. Toppen!
Cecilia
(5)
Mycket lärorik kurs! Instruktören lade sig på olika nivåer baserat på kursdeltagarnas olika kunskaper. Man kände att det var inga problem att ställa många frågor och samma frågor om igen. Instruktören förklarade tills man förstod helt enkelt. Mycket trevlig och pedagogisk instruktör som ville att vi skulle förstå allesammans. Jag rekommenderar v...
Visa hela
Birgitta
(5)
Mycket nöjd med fotokursen i Göteborg som äntligen blev av. Även om jag fotograferat väldigt mycket genom åren så var detta precis den ”spark i baken” jag behövde för att använda all teknik som finns i kameran. Går gärna andra fortsättningskurser, t ex nattfotografering.
Patrik D
(5)
En mycket bra kurs utan att känna att kurstiden inte räcker till, och att kursledaren var lyhörd och pedagogisk.
Jenny W
(5)
Jag har fotat nu två dagar och ser redan stor skillnad på bilderna, har mersmak och vill fortsätta utvecklas nu, SÅ kul! :D
Sandra S
(5)
En toppenkurs som är bra pedagogiskt upplagd, med bra feedback från kursledaren och trevlig ton i allt. Jag har verkligen lärt mig massor att använda i praktiken på kort tid!
Anders
(4)
Vädret var ju sämsta möjliga men kursledaren lät det inte påverka utan guidade oss positivt och proffsigt till en fin morgon. Givande och lärorikt kring att jobba med manuella inställningar och komponera motiv. En fin naturupplevelse på köpet.
Sara
(5)
Jag har fotograferat ett antal år, men självlärd. Så nu kände jag att jag behövde börja från början med allt det tekniska, så kursen har varit mitt i prick på vad jag behövde. Nu ser jag fram emot fler kurser.
Jennipher
(5)
Jag har nu gått fotokurs, steg 1, vilken var en lärorik kurs. Jag är nybörjare och har lärt mig massor!
Emma V
(5)
Engagerade, kunniga och inspirerande kursledare! Bra med många praktiska övningar. Kursledarna noga med att alla förstod och höll ett bra tempo.
Eva
(5)
Jätterolig och givande kurs. Många olika moment som action, blixt och porträtt. Jag kommer gärna på fler!
Mia
(5)
Vilken härlig och utvecklande helg! Jag deltog på äventyrsfotohelgen och kunde inte bli mer inspirerad! Att i liten grupp få möjlighet att prata foto, ta foton, arrangera foton och jämföra foton under en hel helg var precis vad jag behövde för att känna att jag numera vill ha med mig kameran hela tiden. Patrik gjorde sitt yttersta för att föra ö...
Visa hela
Eva
(5)
Tack för fantastiska dagar på Landsort! Jag är imponerad över hur bra upplägget var. Tiden utnyttjades maximalt och det var väldigt bra och givande innehåll! Och hela tiden ett väldigt bra och trevligt bemötande. Jag är ju lite novis på området och jag blev imponerad över hur fina bilder det togs på kursen :-) Nu känner jag att jag vill gå vidar...
Visa hela
Ulla
(5)
Min son tog en privat fotokurs med Patrik. Han var mycket nöjd och kände sig inspirerad att fortsätta med fotografering. Patrik är mycket pedagogisk och hjälpte honom att förstå både den teoretiska och den praktiska biten i fotografering. Han kommer absolut gå fler kurser hos Mästerfoto.
Jörgen
(5)
Gick nattfotokurs i Stockholm med Patrik, mycket lärorikt och inspirerande. Rekommenderas till alla som vill fota nattfoto eller testa på lite längre slutartider.
Uffe
(5)
Mycket nöjd och mycket givande frukostkurs vid Delsjön, Göteborg. Kommer att anmäla mig till mer kurser hos Er. Det började mycket roligt på morgonen med en joggande fotokurs ledare😂😄 Tack ännu en gång för en mycket bra kurs.
Peter E
(5)
Jag hade glädjen att delta i Mästerfoto’s resa till Japan. Inte bara fick jag uppleva ett land med en spännande och helt annan kultur än vår egen och med människor som bjöd så mycken vänlighet utan också naturupplevelser av ett speciellt slag. Lägg därtill “hands-on” hjälp med att få bilder med det där lite extra för att inte tala om den värme s...
Visa hela
Silvia
(5)
Fantastisk fotoresa på Island med häpnadsväckande och varierande naturlandskap. Resan var välarrangerad och intensiv på ett positivt sätt! Tack vare detta och konstruktiv feedback från fotograferna Patrik och Ella blev förutsättningarna för att fotografera optimala! Både fotografer och hela resegruppen var hemskt trevliga. Fotoresan var både lär...
Visa hela
Josefine J
(5)
Äntligen tog jag tag i saken och gick Mästerfotos ”Fotokurs Grundkurs 1”. Kursmaterialet är intressant, pedagogiskt och utmanande utan att vara överväldigande. Jag kan verkligen rekommendera denna kurs för nybörjaren, men också till den som fotat ett tag och som vill lära sig mer om grunderna.
Boletus69
(4)
Jag tyckte kursen var bra. Det enda som var jobbigt var att vi var så många så man ville inte fråga allt det man undrade för att inte ta tid från dom andra.
Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet