Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Mästerfoto

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 43 recensioner.

Erick Andersson
(5)
Bra kurs med grunderna i nattfotografering. Lärorika övningar och feedback på bilderna tyckte jag var det viktigaste för mig. Nu blir det fler äventyr på natten.
Adam Erikson
(5)
En mycket inspirerande fotokurs med bra platser, trevliga kurskamrater och kursledare som mötte oss alla på olika nivåer. Nu blir det sena kvällar hemmakring för att öva vidare.
Berit Karlsson
(5)
Många frågor besvarades under kursen och saker föll på plats. Superkul att plåta med mobilen efter ny kunskap och inspiration.
Carl Petersson
(5)
Duktig kursledare som verkligen tog sig tid att förklara. Bra övningar som passade mig.
Pernilla
(5)
Jättefin service och riktigt bra kursledare! Bokar garanterat fler kurser! Super att kunna köra skräddarsydd kurs!
Adam
(5)
Fin helg med massor av fotografering på olika plaster. Workshops som var lätta att förstå och fick stort genomslag i min fotografering. Härligt gäng, Tack!
Berit
(5)
Superkul och lättsam kurs i egen takt. Tydligt material med bra övningar som får en att tänka till. Feedbacken på uppgifterna var ett riktigt stort plus på kursen. Nu tycker jag det är jättekul att ta med kameran överallt. Tack för en bra kurs!
Anna
(5)
Enkel kurs som förklarar det mest grundläggande. Nu blir det fortsättningskurs ;).
Mimmi
(5)
Kursen överträffade mina förväntningar. Nu fotograferar jag bara med mobilen och en helt ny värld har öppnat sig. Köpte ett litet stativ som jag leker med.
Kenta
(5)
Härligt enkelt! Nu kan man använda stativ lite enklare och inte behöva knöla så mycket.
Cecilia
(5)
Bra och informativ kurs i lightroom med lagom nivå på bildbehandling för att hänga med. Tålmodig kursledare som orkade med oss ;).
Ulla
(5)
Mästerfoto bjöd på en inspirerande foto helg från morgon till kväll. Jag kommer att gå fler kurser efter att ha blivit "hooked on" naturfoto.
Sara
(5)
Det var första gången jag fotograferade med blixt och det var mycket enklare än vad jag trodde. Bra övningar med mycket praktik och hjälp från kursledaren Patrik.
Leila
(5)
Gick steg 1 och jag tyckte kursen var jättegivande. Att få lära mig fotografera manuellt vilket jag varit lite rädd för. Nu ser jag fram emot nattfotokurs i mars.
Katarina
(5)
Gick steg 1 i lördags och tyckte jag fick lära mig mycket mat nyttigt gällande manuell fotografering!
Ninni
(5)
Solig och varm lördag med Catharina Fletcher i Göteborg. Tack för en bra grundkurs. Fick de baskunskaper och praktiska övningar jag behövde för att hädanefter köra på M-läget. Efterlängtat. Kommer att gå fler kurser. Tack Catharina och Mästerfoto.
Andreas
(5)
Gick fotokurs Steg1 den 2/6 lärde mig en en hel del och gjorde mitt fotade mer intressant
Margareta
(5)
Catharina var klar, tydlig och tog sig tid med alla under informationen och våra olika kameror. Rolig få lära sig använda de olika inställningarna (bländare, slutartid, ISO…) och inte bara köra på baszonen. Det bästa sedan var ju att nu skulle vi ut och testa och det är ju faktiskt där man lär sig! Så nu gäller det att öva och praktisera. Tack f...
Visa hela
Ami
(5)
Gick grundkursen 17/3 o tyckte den var toppen. Bra med tips, bra grundinfo gällande bländare, ISO och slutartid och den gav mig lust att själv gå ut o sätta igång o fota
Boletus
(4)
Jag tyckte kursen var bra. Det enda som var jobbigt var att vi var så många så man ville inte fråga allt det man undrade för att inte ta tid från dom andra.
Maria L
(5)
Gick grundkursen och det var superbra men mycket svårare än jag trodde. Jag är dock total rookie. Känner att jag gärna vill följa upp med fler kurser när det första börjat sjunka in, så nu ska jag bara öva-öva-öva! Stort tack!
Thomas A
(5)
Mycket intressant och givande kursdag! Gillar starkt sådana här skräddarsydda kursdagar där man enbart kan koncentrera sig på moment som man själv behöver förbättra. Toppen!
Cecilia
(5)
Mycket lärorik kurs! Instruktören lade sig på olika nivåer baserat på kursdeltagarnas olika kunskaper. Man kände att det var inga problem att ställa många frågor och samma frågor om igen. Instruktören förklarade tills man förstod helt enkelt. Mycket trevlig och pedagogisk instruktör som ville att vi skulle förstå allesammans. Jag rekommenderar v...
Visa hela
Birgitta
(5)
Mycket nöjd med fotokursen i Göteborg som äntligen blev av. Även om jag fotograferat väldigt mycket genom åren så var detta precis den ”spark i baken” jag behövde för att använda all teknik som finns i kameran. Går gärna andra fortsättningskurser, t ex nattfotografering.
Patrik D
(5)
En mycket bra kurs utan att känna att kurstiden inte räcker till, och att kursledaren var lyhörd och pedagogisk.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.