Visa kurser.se som: Mobil

Privat fotokurs

Mästerfoto
Kursinformation
Göteborg, Malmö, Stockholm
1 tillfälle
Kommande starter
Göteborg
Kontakta oss för tillgängliga datum och inriktning.  
Malmö
Kontakta oss för tillgängliga datum och inriktning.  
Stockholm
Kontakta oss för tillgängliga datum och inriktning.  

Kursbeskrivning

Privat fotokurs hos Mästerfoto

Ta privata lektioner i foto

Privat fotokurs – Mästerfoto erbjuder privata och skräddarsydda kurser efter dina behov. Det kan vara en mycket bra möjlighet för dig som har speciella önskemål eller behov av viss kunskap. Det kan också vara ett roligt inslag på kickoffen, möhippan eller svensexan.

Kanske vill du veta allt om ljussättning i studio eller lära dig om actionfotografering i vildmarken. Har du nyligen köpt ny utrustning som du vill lära känna, eller så ska du resa iväg på ett spännande äventyr och vill fräscha upp din kunskap.

En grundkurs är en bra början, men om du känner att grunderna sitter och vill få djupare kunskap, då är en privat kurs under en förmiddag eller heldag oslagbart. Här kan vi fokusera på just dig och dina behov.

Vi arrangerar även gruppevents som kan passa företagets kickoff. Att lägga till en fotokurs under konferensen blir ett annorlunda och spännande inslag. Vi kan blanda fotoutmaningar med olika delmoment. En fototävling och bildbedömning med dagens bästa bilder brukar vara uppskattat. Vi sammanställer sedan bilderna och presenterar dessa i ett galleri på webben.

Privata fotokurser eller resor går att kombinera med både möhippor, svensexor och företagsevent.

Kontakta oss om ni har några idéer eller funderingar, så hjälper vi er med det vi är bäst på.

Målgrupp

För dig som vill ta privata fotokurser.

Kursintyg

Erhåll ett diplom efter avslutat kurs till en kostnad av 180 kr. Diplomet är undertecknat av Mästerfoto och skickas med posten. Meddela gärna om du vill ha diplom vid anmälningstillfället.

Kostnader

Halvdag (3 Timmar) 4000 Kr

Heldag (2 x 3 Timmar) 6000 Kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Privat fotokurs.

Recensioner

Thomas A
(5)
Mycket intressant och givande kursdag! Gillar starkt sådana här skräddarsydda kursdagar där man enbart kan koncentrera sig på moment som man själv behöver förbättra. Toppen!
Jenny W
(5)
Jag har fotat nu två dagar och ser redan stor skillnad på bilderna, har mersmak och vill fortsätta utvecklas nu, SÅ kul! :D
Ulla
(5)
Min son tog en privat fotokurs med Patrik. Han var mycket nöjd och kände sig inspirerad att fortsätta med fotografering. Patrik är mycket pedagogisk och hjälpte honom att förstå både den teoretiska och den praktiska biten i fotografering. Han kommer absolut gå fler kurser hos Mästerfoto.

Mästerfoto

Fotokurser i Stockholm & Göteborg hos Mästerfoto

Mästerfoto - Fotografera, inspireras och utvecklas

Patrik Lindqvist har startat Mästerfoto för att låta dig inspireras & utvecklas inom fotografins värld. Yrkesverksam fotograf med inriktningar som action, äventyr, bröllop & landskap. Mästerfoto erbjuder kurser och upplevelser med praktisk inlärning. Du kan välja flera olika typer av kurser...


Läs mer och visa alla kurser med Mästerfoto

Kontaktuppgifter till Mästerfoto

Mästerfoto

Södermalmstorg 1
Stockholm

Mobil 0761822242
masterfoto.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 30 recensioner.
Läs recensioner