Visa kurser.se som: Mobil

Naturfotomorgon med frukost

Mästerfoto
Kursinformation
Plats: Göteborg, Stockholm
Längd: 3 timmar
Pris: 995 SEK
Arrangör: Mästerfoto plus
Snittbetyg: (1 Recensioner)
Gå vidare till: Kursens hemsida
Kommande starter
Stockholm
2018-12-09 07:30 
995 SEK
Göteborg
2018-12-09 07:45 
995 SEK

Kursbeskrivning

Lär dig ta naturfoto på en fotokurs - Stockholm & Göteborg

Fotokurs - Naturfoto i Stockholm och Göteborg

Naturfotomorgon med frukost – Det är tidig morgon och solen ska snart gå upp. Tillsammans möter vi gryningen på en naturpromenad med morgonens magiska ljus. Under vår vandring lär vi oss om grunderna i naturfoto och tillsammans hittar vi spännande mönster och motiv i landskapet.

Oavsett om det är sommar, höst eller vinter är det en mycket speciell känsla att möta gryningen tillsammans. En timma innan solen går upp träffas vi, när det fortfarande är kolsvart ute. Efter en stund vänjer sig ögonen och snart smyger solens första ljus fram.

Du kommer att få veta mer om utrustning, om hur du hanterar stativ, objektiv och filter. Vi övar på att fotografera i svagt ljus och hur man använder Pol- och Nd-filter. Vi diskuterar och ger feedback på dina tagna bilder.

Tillsammans letar vi motiv och testar olika kompositioner för att du ska bli ännu bättre på att fotografera. Kanske blir det små detaljerna i den stora naturen som blir motivet för din bästa bild denna morgon.

Vi kommer vandra ut på fälten, så det är lämpligt med oöm klädsel, vald efter väderlek. Utrusta dig helst med stövlar eller kängor. Detta är en mycket inspirerande tur, såväl för den glada amatören som proffsfotografen.

Låter detta som en fantastisk start på dagen? Varmt välkommen!

Målgrupp

Detta är en fotokurs för dig som vill lära dig att fotografera i dåligt ljus, skymning och soluppgång.

Inga förkunskapskrav.

Kursintyg

Erhåll ett diplom efter avslutat kurs till en kostnad av 180 kr. Diplomet är undertecknat av Mästerfoto och skickas med posten. Meddela gärna om du vill ha diplom vid anmälningstillfället.

Kostnader

995 kr för ett tillfälle, totalt 3 timmar.

Mästerfoto

Fotokurser i Stockholm & Göteborg hos Mästerfoto

Mästerfoto - Fotografera, inspireras och utvecklas

Patrik Lindqvist har startat Mästerfoto för att låta dig inspireras & utvecklas inom fotografins värld. Yrkesverksam fotograf med inriktningar som action, äventyr, bröllop & landskap. Mästerfoto erbjuder kurser och upplevelser med praktisk inlärning. Du kan välja flera olika typer av kurser...


Läs mer och visa alla kurser med Mästerfoto

Kontaktuppgifter till Mästerfoto

Mästerfoto

Södermalmstorg 1
Stockholm

Mobil 0761822242
masterfoto.se

Recensioner

Uffe   |   2018-03-14
Mycket nöjd och mycket givande frukostkurs vid Delsjön, Göteborg. Kommer att anmäla mig till mer kurser hos Er. Det började mycket roligt på morgonen med en joggande fotokurs ledare😂😄 Tack ännu en gång för en mycket bra kurs.
          (5)
Recensioner
Naturfotomorgon med frukost
Kursrecensioner
          (5,0)
Baseras på 1 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
          (4,9)
Baseras på 15 recensioner
Läs recensioner