Visa kurser.se som: Mobil

Naturfotomorgon

Mästerfoto
Kursinformation
Göteborg, Malmö, Stockholm
3,5 timmar
995 SEK
Kommande starter
Göteborg
Datum & tid - Klicka "Läs mer och boka"  
995 SEK
Malmö
Datum & tid - Klicka "Läs mer och boka"  
995 SEK
Stockholm
Datum & tid - Klicka "Läs mer och boka"  
995 SEK
Natur foto kurs

Kursbeskrivning

Fotokurs - Naturfoto i Stockholm & Göteborg

Naturfotomorgon  – Det är tidig morgon och solen ska snart gå upp. Tillsammans möter vi gryningen på en naturpromenad med morgonens magiska ljus. Under vår vandring lär vi oss om grunderna i naturfoto och tillsammans hittar vi spännande mönster och motiv i landskapet.

Oavsett om det är sommar, höst eller vinter är det en mycket speciell känsla att möta gryningen med en kamera i handen. En timma innan solen går upp träffas vi, när det fortfarande är kolsvart ute. Efter en stund vänjer sig ögonen och snart smyger solens första ljus fram.

Du kommer att få veta mer om utrustning, om hur du hanterar stativ, objektiv och filter. Vi övar på att fotografera i svagt ljus och hur man använder Pol- och Nd-filter. Vi diskuterar och ger feedback på dina tagna bilder.

Tillsammans letar vi motiv och testar olika kompositioner för att du ska bli ännu bättre på att fotografera. Kanske blir det små detaljerna i den stora naturen som blir motivet för din bästa bild denna morgon.

Vi kommer vandra ut på fälten, så det är lämpligt med oöm klädsel, vald efter väderlek. Utrusta dig helst med stövlar eller kängor. Detta är en mycket inspirerande tur, såväl för den glada amatören som proffsfotografen.

Låter detta som en fantastisk start på dagen? Varmt välkommen!

Vi letar mönster och vackra motiv denna fina natrufoto morgon

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Detta är en fotokurs för dig som vill lära dig naturfoto. Vi kommer att fotografera i svagt ljus så ett stativ är nödvändigt (har du inte eget stativ så kan du hyra av oss).

Inga förkunskapskrav. Men det är bra om du kan hitta Bländare, Slutartid & ISO.

Kursintyg

Erhåll ett diplom efter avslutat kurs till en kostnad av 180 kr. Diplomet är undertecknat av Mästerfoto och skickas med posten. Meddela gärna om du vill ha diplom vid anmälningstillfället.

Kostnader

995:-

Kursledare

Fotokursen finns i Stockholm, Göteborg och det är olika kursledare i varje stad men alla har lång erfarenhet av kursverksamhet. Alla kursledare arbetar som yrkesfotografer vilket medför stor kompetens inom fotografering.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturfotomorgon.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Maria Johansson
Patrik hade hittat en plats med många möjliga motiv, där vi fick öva på att skapa magiska foton med lagom mycket handledning. Lärde mig massor, hann testa själv massor och kunde skapa egna unika bilder. Tack!
Anders
Vädret var ju sämsta möjliga men kursledaren lät det inte påverka utan guidade oss positivt och proffsigt till en fin morgon. Givande och lärorikt kring att jobba med manuella inställningar och komponera motiv. En fin naturupplevelse på köpet.
Uffe
Mycket nöjd och mycket givande frukostkurs vid Delsjön, Göteborg. Kommer att anmäla mig till mer kurser hos Er. Det började mycket roligt på morgonen med en joggande fotokurs ledare😂😄 Tack ännu en gång för en mycket bra kurs.

Mästerfoto

Fotokurser med Mästerfoto

Mästerfoto - inspireras kreativt och utveckla din fotografering

Mästerfoto erbjuder fotokurser och fotoupplevelser med praktisk inlärning i Stockholm, Göteborg & Malmö men även fotokurser på distans. Man kan välja på flera olika typer av fotokurser beroende på vad som passar dig och hur du vill utveckla just din...


Läs mer och visa alla kurser med Mästerfoto

Kontaktuppgifter till Mästerfoto

Mästerfoto

Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 48 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Naturfotomorgon, fyll i följande uppgifter: