Visa kurser.se som: Mobil

Naturfoto Landsort

Mästerfoto
Kursinformation
Landsort, Stockholm
3 dagar
2020-11-06
4 995 - 5 295 SEK
Naturfoto Landsort

Kursbeskrivning

Lär dig fotografera naturen på landsort

Naturfotografering Landsort – En helg med fotografering från morgon till kväll med en härlig kustmiljö runt hörnet. Från fredag till söndag bjuds du på både soluppgång och solnedgång vid magiska klippor som stupar brant ner mot havet.

Om eftermiddagen och i väster njuter vi av solnedgången över de klippor inlandsisen en gång mjukat upp. En Ö med historia från 1200-talet och ett förflutet som en sista utpost för militären bjuder Landsort på spännande miljöer. Norr över bjuder ön på pinjeskog och spännande natur. För att enklast ta sig runt kommer vi att vandra en del men här finns även en möjlighet att utforska ön med hjälp av cykel.

Vad händer på fotokursen Naturfotografering Landsort?
Första kvällen möts vi upp på Landsort för att packa upp fotoutrustning och har en kortare genomgång, strax efter tar vi med nödvändig kamerautrustning och ger oss ut för att fotografera klippor och hav. Här går vi igenom vissa av de filter som är lämpliga vid långexponeringar. När solen har gått ner kommer vi gå vidare in på att måla upp klipporna med ljus från ficklampor och skapa ännu mera magi. Tillbaka i stugan är det dags för gemensam middag och bildvisning. Här tar vi även upp vad som kan förbättras till morgonen dag två.

Med dig hem efter en helg med oss på Landsort får du riktigt fina landskapsbilder och en mycket större kunskap i att fotografera naturen.

Naturfoto Landsort

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

För dig som vill lära dig att fotografera landskap men även för dig som vill komma vidare med din fotografering. Individuell handledning och coachning.

Kursintyg

Erhåll ett diplom efter avslutat kurs till en kostnad av 180 kr. Diplomet är undertecknat av Mästerfoto och skickas med posten. Meddela gärna om du vill ha diplom vid anmälningstillfället.

Kostnader

5 295 Kr.

Kursledare

Mästerfoto - Patrik Lindqvist - Yrkesfotograf inom natur, äventyr & rese fotografering.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturfoto Landsort.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Eva
(5)
Tack för fantastiska dagar på Landsort! Jag är imponerad över hur bra upplägget var. Tiden utnyttjades maximalt och det var väldigt bra och givande innehåll! Och hela tiden ett väldigt bra och trevligt bemötande. Jag är ju lite novis på området och jag blev imponerad över hur fina bilder det togs på kursen :-) Nu känner jag att jag vill gå vidar...
Visa hela

Mästerfoto

Fotokurser med Mästerfoto

Mästerfoto - inspireras kreativt och utveckla din fotografering

Mästerfoto erbjuder fotokurser och fotoupplevelser med praktisk inlärning i Stockholm, Göteborg & Malmö men även fotokurser på distans. Man kan välja på flera olika typer av fotokurser beroende på vad som passar dig och hur du vill utveckla just din...


Läs mer och visa alla kurser med Mästerfoto

Kontaktuppgifter till Mästerfoto

Mästerfoto

Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 39 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser