Visa kurser.se som: Mobil

Nattfotografering

Mästerfoto
Kursinformation
Plats: Göteborg, Stockholm
Längd: 3 timmar
Pris: 1 295 SEK
Arrangör: Mästerfoto plus
Snittbetyg: (1 Recensioner)
Gå vidare till: Kursens hemsida
Kommande starter
Göteborg
2018-11-16 18:00 
1 295 SEK
2018-12-07 18:00 
1 295 SEK
Stockholm
2018-12-07 18:00 
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Nattfotografering - Spännande foto kurs i Stockholm & Göteborg

Kreativ nattfotografering i Stockholm och Göteborg

Nattfotografering – Drömmer du om att fånga stadens ljus på bild efter skymning? Möjligheterna vid nattfotografering är oändliga, det gäller bara att veta hur man gör. Under den här kvällsvandringen går vi igenom grunderna för att fotografera i mörker. Det blir en kreativ kväll då vi fångar stadens magiska ljus och du får chansen lära känna din kamera på nya kreativa sätt.

Vår nattfotograferingskurs äger rum under en spännande kvällsvandring. Du kommer att få se helt nya sidor hos både din kamera och i ditt fotograferande.Vi börjar kvällen med en kort teorigenomgång. Sedan ger vi oss ut på en vandring genom staden. Vi fångar ljusspår efter bilar, använder oss av ficklampor, blixtljus, LED-lampor och naturligt ljus. Vi övar på att skapa ljusfenomen som orber. Under kvällen blandas praktiska övningar med teori. Vi diskuterar– och provar oss fram – i nattfotograferingens alla delar, till exempel vad som är bra att tänka på under längre slutartider, hur du får fokus i svagt ljus och hur ett Nd-filter fungerar.

Utrusning
Du behöver ta med dig en egen digital systemkamera, objektiv och stativ samt oömma kläder. Du kan även hyra eller köpa stativ hos Mästerfoto. 

Varmt välkommen!

Målgrupp

Du bör ha gått Fotokurs steg 1 eller ha motsvarande kunskaper.

Kursintyg

Erhåll ett diplom efter avslutat kurs till en kostnad av 180 kr. Diplomet är undertecknat av Mästerfoto och skickas med posten. Meddela gärna om du vill ha diplom vid anmälningstillfället.

Kostnader

1295 kr för ett tillfälle på 3 timmar.

Mästerfoto

Fotokurser i Stockholm & Göteborg hos Mästerfoto

Mästerfoto - Fotografera, inspireras och utvecklas

Patrik Lindqvist har startat Mästerfoto för att låta dig inspireras & utvecklas inom fotografins värld. Yrkesverksam fotograf med inriktningar som action, äventyr, bröllop & landskap. Mästerfoto erbjuder kurser och upplevelser med praktisk inlärning. Du kan välja flera olika typer av kurser...


Läs mer och visa alla kurser med Mästerfoto

Kontaktuppgifter till Mästerfoto

Mästerfoto

Södermalmstorg 1
Stockholm

Mobil 0761822242
masterfoto.se

Recensioner

Jörgen   |   2018-03-15
Gick nattfotokurs i Stockholm med Patrik, mycket lärorikt och inspirerande. Rekommenderas till alla som vill fota nattfoto eller testa på lite längre slutartider.
          (5)
Recensioner
Nattfotografering
Kursrecensioner
          (5,0)
Baseras på 1 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
          (4,9)
Baseras på 15 recensioner
Läs recensioner