Visa kurser.se som: Mobil

Helgkurs - Foto steg 2-3

Mästerfoto
Kursinformation
Plats: Stockholm
Längd: 2,5 dagar
Pris: 5 495 SEK
Arrangör: Mästerfoto plus
Gå vidare till: Kursens hemsida

Kursbeskrivning

Fortsättningskurs i foto i Stockholm - helgkurs

Fortsättningskurs i fotografering - Helgkurs i Stockholm

Välkommen till en helg fullspäckad med fotografering och roliga utmaningar, mitt i en naturskön miljö söder om Stockholm stad. Kursen är en blandning av Steg 2 och 3 – du kan därför förvänta dig en intensiv och mycket lärorik helg. Bland annat kommer du att få lära dig om perspektiv och djup, avancerad ljussättning, arbetsflöde och olika fototekniker.

Du behöver inte leta längre. Här är den intensiva och inspirerande kurs som du har längtat efter! Det här är nämligen kursen är för dig som vill dyka ned i fotografins värld under en hel helg. Vi möts upp på fredagskvällen, äter en gemensam middag och går igenom helgens program. Vi kommer även ha ett teori-pass redan första kvällen, för att vara redo för action på lördag morgon.

Vi går upp tidigt för att fånga morgonens ljus som bryter igenom morgondimman ovanför vattenytan. Vi befinner oss i en naturskön miljö och kommer att få njuta av landskapet hela helgen. På lördagen promenerar vi ut mot Notholmen vid Tyresö slott. Under denna gemensamma vandring får deltagarna olika uppgifter inför dagen.

Vi på Mästerfoto ger feedback på dina bilder och vi kommer aktivt tipsa och råda under dagens utmaningar. Genom praktiska övningar går vi igenom komposition, ljusmätning, ljussättning med blixt och konsten att hitta motiven. Mellan övningarna serveras det både lunch och fika.

På söndagen får vi ytterligare en soluppgång och fler timmar att utnyttja för utmaningar och nya fotoerfarenheter. Kanske är detta den djupdykning som ditt fotograferande behöver?

Välkommen!

Målgrupp

Vi rekommenderar att du har gått Fotokurs ste g§ eller har liknande kunskaper sedan tidigare för att kunna tillgodogöra dig kursen.

Kursintyg

Erhåll ett diplom efter avslutat kurs till en kostnad av 180 kr. Diplomet är undertecknat av Mästerfoto och skickas med posten. Meddela gärna om du vill ha diplom vid anmälningstillfället.

Kostnader

5495kr för 2,5 dagar.

I priset ingår professionell fotograf och kursledare, del i tvåbäddsrum, helpension, kursmaterial, utrustning vid aktivitet och en atlet inom BMX, mountain bike eller skate.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Helgkurs - Foto steg 2-3.

Mästerfoto

Fotokurser i Stockholm & Göteborg hos Mästerfoto

Mästerfoto - Fotografera, inspireras och utvecklas

Patrik Lindqvist har startat Mästerfoto för att låta dig inspireras & utvecklas inom fotografins värld. Yrkesverksam fotograf med inriktningar som action, äventyr, bröllop & landskap. Mästerfoto erbjuder kurser och upplevelser med praktisk inlärning. Du kan välja flera olika typer av kurser...


Läs mer och visa alla kurser med Mästerfoto

Kontaktuppgifter till Mästerfoto

Mästerfoto

Södermalmstorg 1
Stockholm

Mobil 0761822242
masterfoto.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Helgkurs - Foto steg 2-3, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns inga recensioner för Helgkurs - Foto steg 2-3

Arrangörsrecensioner
          (4,9)
Baseras på 15 recensioner
Läs recensioner