Visa kurser.se som: Mobil

Helgkurs - Foto steg 1-3

Mästerfoto
Kursinformation
Stockholm
2 dagar
2020-11-20 17:00
4 995 SEK

Kursbeskrivning

Helgkurs i foto - för nybörjare - Stockholm

Fotokurs för nybörjare - Helgkurs i Stockholm

Nu har du möjlighet att lära känna din kamera ordentligt under en helg full med inspirerande utmaningar och vackra naturupplevelser. Ingen erfarenhet behövs, men gärna en stor dos nyfikenhet. Välkommen till denna inspirerande fotokurs där vi kombinerar både steg 1 & 2.

Tidiga morgnar med kameran ute i naturen. Låter det lockande? Under två hela dagar tillsammans med oss och likasinnade kommer du som deltagare att utmana dig själv med olika praktiska övningar och helt förkovra dig i fotografins värld. Vi startar kursen på fredag kväll med en gemensam middag och går då igenom helgens program och all utrustning. Efter frukosten på lördag morgon ger vi oss ut för att fotografera.

Deltagarna får utmaningar som ska genomföras och vi ger feedback på plats. Under lördagskvällen går vi igenom bilderna från dagen. Vi diskuterar vad som kan förbättras och vad man kan göra annorlunda. Ditt fotograferande kommer att utvecklas mycket genom detta. En stor fördel är att vi har söndagen på oss att fortsätta och fotografera på. Detta gör att feedbacken får landa och du hinner sätta nya idéer i verket, för att bli ännu bättre.

Du som kursdeltagare behöver ingen tidigare erfarenhet av fotografering, vi börjar helt enkelt från grunden. Under helgen samsas lagom mycket teori men en stor mängd praktisk fotografering. Du kommer att få tips och trix för att lära dig hantera kameran på ett smidigt sätt. Vi går igenom iso, bländare, slutartid, vitbalans och olika ljusmätningsmetoder.

Välkommen till en mycket inspirerande helgkurs som kommer förändra ditt fotograferande i grunden!

Målgrupp

Denna kurs är en bra grund för dig som nyligen köpt en kamera och vill utvecklas.

Kursintyg

Erhåll ett diplom efter avslutat kurs till en kostnad av 180 kr. Diplomet är undertecknat av Mästerfoto och skickas med posten. Meddela gärna om du vill ha diplom vid anmälningstillfället.

Kostnader

4995 kr för 2,5 dagar.

I priset ingår professionell fotograf och kursledare, del i tvåbäddsrum, helpension, kursmaterial och en atlet inom BMX, mountain bike eller skate.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Helgkurs - Foto steg 1-3.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Emma V
(5)
Engagerade, kunniga och inspirerande kursledare! Bra med många praktiska övningar. Kursledarna noga med att alla förstod och höll ett bra tempo.

Mästerfoto

Fotokurser med Mästerfoto

Mästerfoto - inspireras kreativt och utveckla din fotografering

Mästerfoto erbjuder kurser och fotoupplevelser med praktisk inlärning i Stockholm, Göteborg & Malmö men även fotokurser på distans. Man kan välja på flera olika typer av fotokurser beroende på vad som passar dig och hur du vill utveckla just din...


Läs mer och visa alla kurser med Mästerfoto

Kontaktuppgifter till Mästerfoto

Mästerfoto

Södermalmstorg 1
Stockholm

Mobil 0761822242
masterfoto.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 37 recensioner.
Läs recensioner