Visa kurser.se som: Mobil

Fotoresa - Magiska Island

Mästerfoto
Kursinformation
Plats: Island
Längd: 6 dagar
Startdatum: 2019-10-02 09:00
Pris: 19 995 SEK
Arrangör: Mästerfoto plus
Snittbetyg: (1 Recensioner)
Gå vidare till: Kursens hemsida

Kursbeskrivning

Åk till Island på en fotoresa - Mästerfoto

Äventyrsresa med fokus på foto på Island

Fotoresa Island – Följ med oss på ett storslaget foto-äventyr. Islands underbara natur och fantastiska vyer ger dig en fotoresa som du sent kommer att glömma. Få platser inspirerar dig som denna.

Island förknippas ofta med gejsrar, vulkaner och varma källor. Vi på Mästerfoto förknippar ön med något mer – nämligen unika fotoupplevelser. Med denna kurs vill vi ge dig en fotoresa utöver det vanliga.

I en liten grupp tar vi oss till några av Islands allra vackraste platser. Du kan räkna med magiska landskap, oförglömliga soluppgångar och solnedgångar, vandringsturer och bad i naturliga varma källor. Landskapet kommer vara lekfullt varierande, med en blandning av slättland, bergskedjor, vattenfall och kustlinjer. I detta förtrollande landskap har filmer som Tomb raider, James Bond och Batman spelats in.

Vi bor tillsammans på hotell eller i hyttor där det serveras lokal mat från trakten. Vi börjar fotografera tidig på morgonen innan solen går upp och transporterar oss under dagen när ljuset inte är lika bra för foto. På kvällarna fotograferar vi eller går gemensamt igenom bilderna vi tagit. Ni får kreativ feedback och tips på vad ni kan förbättra inför nästa dag.

Under resan kommer vi på Mästerfoto inspirera och lära ut nya fototekniker. Du kommer garanterat hem med storslagna bilder och ett oförglömligt äventyr i bagaget. Väl mött, på en vacker fotoresa till Island.

Målgrupp

Det här är en fotokurs på Island för dig som gillar äventyr. Du bör ha gått Fotokurs steg 1 eller ha motsvarande kunskaper för att gå kursen.

Kostnader

20995 kr för 6 dagar.

I priset ingår alla transporter på plats, kursledare och guide, helpension, boende 5 nätter, Inträde Blue Lagoon, bad i naturliga varma källor och alla aktiviteter.

Mästerfoto

Fotokurser i Stockholm & Göteborg hos Mästerfoto

Mästerfoto - Fotografera, inspireras och utvecklas

Patrik Lindqvist har startat Mästerfoto för att låta dig inspireras & utvecklas inom fotografins värld. Yrkesverksam fotograf med inriktningar som action, äventyr, bröllop & landskap. Mästerfoto erbjuder kurser och upplevelser med praktisk inlärning. Du kan välja flera olika typer av kurser...


Läs mer och visa alla kurser med Mästerfoto

Kontaktuppgifter till Mästerfoto

Mästerfoto

Södermalmstorg 1
Stockholm

Mobil 0761822242
masterfoto.se

Recensioner

Silvia   |   2018-02-02
Fantastisk fotoresa på Island med häpnadsväckande och varierande naturlandskap. Resan var välarrangerad och intensiv på ett positivt sätt! Tack vare detta och konstruktiv feedback från fotograferna Patrik och Ella blev förutsättningarna för att fotografera optimala! Både fotografer och hela resegruppen var hemskt trevliga. Fotoresan var både lär...
Visa hela
          (5)
Recensioner
Fotoresa - Magiska Island
Kursrecensioner
          (5,0)
Baseras på 1 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
          (4,8)
Baseras på 16 recensioner
Läs recensioner