Visa kurser.se som: Mobil

Fotokurs steg 1 - Grundkurs

Mästerfoto
Kursinformation
Göteborg, Malmö, Stockholm
4 timmar
895 SEK
Kommande starter
Göteborg
2020-01-25 10:00  
895 SEK
2020-03-14 10:00  
895 SEK
2020-04-04 10:00  
895 SEK
Stockholm
2020-01-25 10:00  
895 SEK
2020-03-14 10:00  
895 SEK
2020-04-04 10:00  
895 SEK
Fotokurs nybörjare

Kursbeskrivning

Fotokurs för nybörjare - Stockholm, Göteborg & Malmö

Grundläggande fotokurs för nybörjare! Teori och praktiska övningar varvas och du lär dig använda kameran på ett kreativt och kunnigt vis. Äntligen kommer du en gång för alla att lära dig kamerans manuella inställningar och få stenkoll på exponering, bländare, komposition och vitbalans.

Vill du lära dig kamerans funktioner tillsammans med användbara fototekniker – då är det här kursen för dig. Vi lovar dig att den gröna inställningsknappen kommer att vara ett minne blott efter denna dag. Vi blandar teori med praktik i lagom takt, går igenom iso, bländare, slutartid, komposition, vitbalans, fokus och olika ljusmätningsmetoder.

Fotokursen är på fyra timmar, varav två timmar består av teori inomhus och resterande två timmar innebär praktiska övningar utomhus. Denna workshop är en bra inkörsport för dig som nyligen köpt en kamera och vill lära dig viktiga funktioner. 

Välkommen till dina nya fotokunskaper!

Fotokurs grunskurs

Målgrupp

Den här fotokursen passar dig som är nybörjare och som både vill lära sig att förstå och att använda kameran på ett bra sätt. Inga förkunskaper krävs.

Ta med  din systemkamera/ kompaktkamera med manuella inställningar (M) eller om du inte har så kan du hyra en av oss. 

Kursintyg

Erhåll ett diplom efter avslutad fotokurs, kostnad av 180 kr. Diplomet är undertecknat av Mästerfoto och skickas med posten. Meddela gärna om du vill ha diplom vid anmälningstillfället.

Kostnader

895 kr

Kursledare

Fotokursen finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och det är olika kursledare i varje stad men alla har lång erfarenhet av kursverksamhet. Alla kursledare arbetar som yrkesfotografer vilket medför stor kompetens inom fotografering.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fotokurs steg 1 - Grundkurs.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 14 recensioner.

Leila
(5)
Gick steg 1 och jag tyckte kursen var jättegivande. Att få lära mig fotografera manuellt vilket jag varit lite rädd för. Nu ser jag fram emot nattfotokurs i mars.
Katarina
(5)
Gick steg 1 i lördags och tyckte jag fick lära mig mycket mat nyttigt gällande manuell fotografering!
Ninni
(5)
Solig och varm lördag med Catharina Fletcher i Göteborg. Tack för en bra grundkurs. Fick de baskunskaper och praktiska övningar jag behövde för att hädanefter köra på M-läget. Efterlängtat. Kommer att gå fler kurser. Tack Catharina och Mästerfoto.

Mästerfoto

Fotokurser med Mästerfoto

Mästerfoto - inspireras kreativt och utveckla din fotografering

Mästerfoto erbjuder kurser och fotoupplevelser med praktisk inlärning i Stockholm, Göteborg & Malmö men även fotokurser på distans. Man kan välja på flera olika typer av fotokurser beroende på vad som passar dig och hur du vill utveckla just din...


Läs mer och visa alla kurser med Mästerfoto

Kontaktuppgifter till Mästerfoto

Mästerfoto

Södermalmstorg 1
Stockholm

Mobil 0761822242
masterfoto.se

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 14 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 37 recensioner.
Läs recensioner