Visa kurser.se som: Mobil

Fotokurs - Steg 1

Mästerfoto
Kursinformation
Plats: Göteborg, Stockholm
Längd: 4 timmar
Pris: 895 SEK
Arrangör: Mästerfoto plus
Snittbetyg: (3 Recensioner)
Gå vidare till: Kursens hemsida
Kommande starter
Göteborg
2018-12-01 10:00 
895 SEK
Stockholm
2018-12-08 10:00 
895 SEK

Kursbeskrivning

Gå en fotokurs grund i Stockholm och Göteborg

Fotokurs för nybörjare - Stockholm & Göteborg

Välkommen till en grundläggande fotokurs för nybörjare! Teori och praktiska övningar varvas och du lär dig använda kameran på ett kreativt och kunnigt vis. Äntligen kommer du en gång för alla att lära dig kamerans manuella inställningar och få stenkoll på exponering, bländare, komposition och vitbalans.

Vill du lära dig kamerans funktioner tillsammans med användbara fototekniker – då är det här kursen för dig. Vi lovar dig att den gröna inställningsknappen kommer att vara ett minne blott efter denna dag. Vi blandar teori med praktik i lagom takt, går igenom iso, bländare, slutartid, komposition, vitbalans, fokus och olika ljusmätningsmetoder.Grundkursen är på fyra timmar, varav två timmar består av teori inomhus och resterande två timmar innebär praktiska övningar utomhus. Denna workshop är en bra inkörsport för dig som nyligen köpt en kamera och vill lära dig alla dess funktioner. 

Utrustning
Ta med dig egen kamera, laddade batterier och minneskort.

Du behöver en egen kamera som kan hantera manuella inställningar (Om du inte har någon kamera kan du hyra en av oss). 

Välkommen!

Målgrupp

Den här kursen passar dig som har en systemkamera och vill lära dig att använda den. Inga förkunskaper krävs.

Kursintyg

Erhåll ett diplom efter avslutat kurs till en kostnad av 180 kr. Diplomet är undertecknat av Mästerfoto och skickas med posten. Meddela gärna om du vill ha diplom vid anmälningstillfället.

Kostnader

895 kr för 4 timmar.

Mästerfoto

Fotokurser i Stockholm & Göteborg hos Mästerfoto

Mästerfoto - Fotografera, inspireras och utvecklas

Patrik Lindqvist har startat Mästerfoto för att låta dig inspireras & utvecklas inom fotografins värld. Yrkesverksam fotograf med inriktningar som action, äventyr, bröllop & landskap. Mästerfoto erbjuder kurser och upplevelser med praktisk inlärning. Du kan välja flera olika typer av kurser...


Läs mer och visa alla kurser med Mästerfoto

Kontaktuppgifter till Mästerfoto

Mästerfoto

Södermalmstorg 1
Stockholm

Mobil 0761822242
masterfoto.se

Recensioner

Boletus69   |   2018-01-31
Jag tyckte kursen var bra. Det enda som var jobbigt var att vi var så många så man ville inte fråga allt det man undrade för att inte ta tid från dom andra.
          (4)
Cecilia   |   2017-09-27
Mycket lärorik kurs! Instruktören lade sig på olika nivåer baserat på kursdeltagarnas olika kunskaper. Man kände att det var inga problem att ställa många frågor och samma frågor om igen. Instruktören förklarade tills man förstod helt enkelt. Mycket trevlig och pedagogisk instruktör som ville att vi skulle förstå allesammans. Jag rekommenderar v...
Visa hela
          (5)
Christian Applehult   |   2017-01-18
Upplägget på kursen var en utmärkt nivå för mig, och kursen var helt prestigelös, samtidigt som man verkligen lärde sig hur saker hänger ihop. Eller i alla fall fick verktygen för att kunna öva på rätt sätt och bli en bättre fotograf!
          (5)
Recensioner
Fotokurs - Steg 1
Kursrecensioner
          (4,6)
Baseras på 3 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
          (4,9)
Baseras på 15 recensioner
Läs recensioner