Visa kurser.se som: Mobil

Fotokurs - Äventyr och upplevelse

Mästerfoto
Kursinformation
Stockholm
2,5 dagar
2020-08-28
3 995 SEK
Äventyrsfotografering i Stockholm

Kursbeskrivning

Helgkurs i fotografering - Äventyr och upplevelse

Äventyrsfotografering – Den här helgen ger dig en dubbel upplevelse – å ena sidan får du lära dig grunderna i action- och äventyrsfotografering, å andra sidan får du också själv vara med om ett riktigt äventyr.

Detta är en spännande helg där äventyr kombineras med fotografering. Under helgen varvas teori, praktik, paddling och vandring. Det är en dröm att fotografera under en resa över vatten och genom skog. Äventyret startar vid Gudö å i Haninge, där vi samlas och packar ner utrustningen i våra kajaker, du får en kort genomgång innan vi ger oss av.

Turen tar oss genom Tyresös pärlband av sjöar och smala vattendrag. Vi börjar i en smal kanal för att sedan komma ut på öppnare vatten. Det är en underbar känsla att paddla iväg med kvällssolen i ryggen. En tystnad breder ut sig då vi lämnar trafik och stress bakom oss, ett lugn där du kan fokusera på att njuta av naturen och fånga allt på bild. Att stå på land och fotografera är en sak, men väl ute i en kajak och sittande lågt ges det möjlighet till helt andra bilder.


Vi följer vattnet som slingrar sig in genom en trolsk skog och vi tar den tid vi behöver för att fotografera och njuta – vi har inte bråttom. Vattnet för oss vidare till Nyfors där vi gör vårt första lyft och sedan paddlar vi vidare mot nästa sjö. Här stannar vi till, dricker kaffe och njuter av solnedgångens ljus.På kvällen slår vi läger i tält och äter trerätters vildmarksmiddag vid lägerelden. När mörkret sänker sig testar vi även på nattfotografering, med både ficklampor och naturligt ljus.

Vi vaknar upp och tar oss vidare på äventyret, denna dag blir det flera övningar med kameran och vi går igenom gårdagens bilder för att se vad vi kan förbättra.

Varmt välkommen!

Följ med på äventyrsfotografering

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Detta är en fotokurs för dig som har gått Fotokurs steg 1 eller har liknande kunskaper sedan tidigare. Det är också bra om du har lite friluftsvana. 

Kursintyg

Erhåll ett diplom efter avslutat kurs till en kostnad av 180 kr. Diplomet är undertecknat av Mästerfoto och skickas med posten. Meddela gärna om du vill ha diplom vid anmälningstillfället.

Kostnader

3995 kr för 2,5 dagar.

I priset ingår en yrkesfotograf - kursledare, introduktionskurs i kajak, kajak och utrustning, övernattning i tält eller vindskydd, frukost och vildmarksmiddag.

Kursledare

Patrik Lindqvist - Yrkesfotograf inom action, äventyr & rese fotografering.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fotokurs - Äventyr och upplevelse.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Mia
(5)
Vilken härlig och utvecklande helg! Jag deltog på äventyrsfotohelgen och kunde inte bli mer inspirerad! Att i liten grupp få möjlighet att prata foto, ta foton, arrangera foton och jämföra foton under en hel helg var precis vad jag behövde för att känna att jag numera vill ha med mig kameran hela tiden. Patrik gjorde sitt yttersta för att föra ö...
Visa hela

Mästerfoto

Fotokurser med Mästerfoto

Mästerfoto - inspireras kreativt och utveckla din fotografering

Mästerfoto erbjuder fotokurser och fotoupplevelser med praktisk inlärning i Stockholm, Göteborg & Malmö men även fotokurser på distans. Man kan välja på flera olika typer av fotokurser beroende på vad som passar dig och hur du vill utveckla just din...


Läs mer och visa alla kurser med Mästerfoto

Kontaktuppgifter till Mästerfoto

Mästerfoto

Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 41 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser