Visa kurser.se som: Mobil

Martin Sjöberg

Martin Sjöberg Konstnär, Bildpedagog och Skribent

Som konstnär och lärare i måleri arbetar jag med kreativa frigörande processer. Du får pröva tydliga metoder och smaka på måleriska hemligheter som mycket sällan lärs ut på andra kurser. Alla teman som vi arbetar med rymmer möjligheter till både elementära studier och avancerade undersökningar. Inga krav på förkunskaper.
Mitt mål som lärare är att möta dig på din kunskapsnivå, för att kunna erbjuda dig just de tekniska tips, de metoder och de synsätt som du har mest användning för i ditt måleri. Jag har mer än trettio års erfarenhet som pedagog och har utvecklat en lång serie unika bildövningar som alla inspirerats av kända konstnärers arbeten. Där finns teman inom kubism, fri abstraktion, impressionism, expressivt måleri, äldre kinesiskt måleri m.m. Mina kurser finns också på min egen hemsida målarkurs.se.

Visa alla kurser med Martin Sjöberg Konstnär och Bildpedagog

Kurser

Kurs
Målarkurser
Akvarell Pris Ort Snittbetyg
Akvarell ett språk för personlig utveckling och närvaro 2 500 SEK Stockholm
Övrig konst & målning
Abstrakt måleri 2 500 SEK Stockholm

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Martin Sjöberg Konstnär och Bildpedagog och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Martin Sjöberg Konstnär och Bildpedagog

Fabriksvägen 15C
66295 Fengersfors Åmål

Tel: 0732521132
Mobil 0732521132
www.målarkurs.se

Recensioner

Iréne   |   2018-08-26
Kursen gav mer än förväntat! Martin Sjöberg är mycket pedagogisk och lär ut på ett mycket intressant och givande sätt. Martin visar ett stort intresse för var och en, oavsett vilken nivå man ligger på. Boendet på Pensionatet på Holmhällar var bra och maten mycket god.
          (5)
Iréne   |   2018-08-24
Kursen gav mer än förväntat! Martin Sjöberg är mycket pedagogisk och ger varje deltagare mycket tid och råd på ett mycket fint och lärorikt sätt, samtidigt lärde man sig nya idéer vid dagens kursgenomgångar. Ett underbart ställe att måla på och även pensionatet var trevligt med god mat.
          (5)
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Martin Sjöberg Konstnär och Bildpedagog och få mer information, fyll i följande uppgifter:

Martin Sjöberg Konstnär och Bildpedagog
Kursrecensioner
          (5,0)
Baseras på 2 recensioner