Visa kurser.se som: Mobil

Akvarellkurs - helg

Marianne Chayet
Kursinformation
Stockholm
2 dagar
2 500 - 4 200 SEK

Kursbeskrivning

Helgkurs i akvarellmålning 

På helgkursen går kursledaren Marianne Chayet igenom de grundläggande teknikerna, trix, tips och "fusk" m.m. för att man ska få sina akvareller så fina som möjligt. Marianne visar även hur man kan beskära bilderna för att få fram det allra bästa genom att visa med passepartout. Marianne lovar att deltagarna kommer att gå hem nöjda och stolta med en packe fina konstverk både på lördagen och söndagen!

Målgrupp 
Marianne Chayet erbjuder både nybörjarkurser och målarkurser för dig som har målat lite tidigare. Kursen passar också bra som företagsevent. Vänligen skicka en intresseanmälan om du vill ha mer info om helgkursen i akvarell. Ta också en titt på mina utvärderingar så kan ni se vad andra kursdeltagare skrivit om helgkurserna! Välkomna!

HÖSTENS HELGKURSER  2018

den 1-2 december  -   TEMA-HELGKURS     Snö och vinterlandskap

den 8-9 december  -   TEMA - MÄNNISKOR I BILDEN & PERSPEKTIV & STADSMILJÖER

den 15-16 december  -  NYBÖRJAR-HELGKURS

VÅRENS HELGKURSER 2019

19-20 januari - Himlar & Hav och vattenlandskap i vått-i-vått teknik

 9-10 februari - NYBÖRJARHELGKURS

 2-3 mars - Lär dig läsa av former och mönster i naturen / Abstrakt måleri

16-17 mars - Årstider, ljus och färgsättning

30-31 mars - Blommor och landskap i vått-i-vått teknik.

Kurskostnad: 3000:- kr för totalt 10 kurstimmar fördelade på lördag och söndag

Det finns platser kvar på alla helgkurser! Helgkurserna är mycket populära så vänta inte för länge med er anmälan. Platserna går snabbt åt.

Tips inför sommaren 2019! Stockholmsveckan

Jag har Stockholmskurs varje vår/sommar då vi målar stockholmsmotiv i fyra dagar mellan kl 11 och 17!  Lunchpaus har vi förstås när vi börjar bli hungriga. Vi målar ute om vädret tillåter annars är vi i min ateljé på Surbrunnsgatan. Ställen vi väljer vid utemåleri; Skeppsholmen, Bergianska Trädgården, Skansen och Rosendal. Underbara platser att sitta och måla på!

Datum:  ännu ej klara för 2019.

Kurskostnad: 4200:- inträden till Skansen och Bergianska ingår i detta pris.

Välkomna!

Läs gärna mina utvärderingar så kan ni se vad andra kursdeltagare tyckt om helgkurserna!

Målgrupp

För alla som vill komma på en inspirerande målarhelg i vår eller fyra kreativa målardagar i Sommarstockholm 2019 under Stockholmsveckan.(datum ej klara ännu)

Kontakta mig för mer information

En bild från Stockholmsveckan i maj då vi målade på Skansen

Upplägg: Akvarellkurs - helg

Kursupplägg  - Helgkurser

 

Lördag kl. 11-16

Jag presenterar helgens program och demonstrerar dagens övningar genom att själv snabbt måla upp motiven så ni inte bara HÖR utan även SER hur man kan göra.

Ta en titt på utvärderingarna på min hemsida akvarellkurs.se så kan ni se hur lärorikt och inspirerande kursdeltagarna tycker det är att se kursledaren måla upp motiven för att man ska kunna iaktta hur man doserar vattnet och få en inblick i hur viktigt det är med tajming! 

Ni kommer att måla under handledning hela helgen med avbrott för lunch som ni tar med eller köper i närheten. Kaffe och kaka (ingår).

Söndag kl. 11 -16

Söndagens akvarellövningar introduceras på samma sätt som under lördagen och sedan jobbar vi på med avbrott för lunch o fika. Vi avslutar båda dagarna med en kort gemensam utvärdering där alla får vara med och tycka och kommentera alla alster som producerats under dagarna. Man får mycket värdefull input och många nya infallsvinklar som man tar med sig till nästa gång man plockar fram akvarellpenslarna. 

Jag ger råd och coachar er individuellt under hela helgen och delar ut massor av roliga olika pusselbitar som man har stor användning av i sitt fortsatta måleri. 

Vi brukar hinna med 10 olika övningar på en helg så man får en mängd roliga och användbara trix och tips med sig hem!

Sist men inte minst; Det är bara att fråga om ni undrar över något under arbetats gång.

BESKRIVNING HELGKURSER 

NYBÖRJAR-HELGKURS - DU LÄR DIG MÅLA AKVARELL på en helg - Massor av trix och tips! 

TEMA-helgkurser - olika teman (se ovan)

STOCKHOLMSKURSEN

Vi målar vackra motiv i Stockholm, utomhus om vädret tillåter annars i min ateljé på Surbrunnsgatan. i förstås när vi börjar bli hungriga. Vi målar ute om vädret tillåter annars är vi i min ateljé på Surbrunnsgatan. Ställen vi väljer vid utemåleri; Skeppsholmen, Bergianska Trädgården, Skansen och Rosendal. Underbara platser att sitta och måla på! Hör av er ang. aktuella datum för denna kurs.

Välkomna!

hälsar Marianne Chayet

 

Kostnader

HELGKURS:  3000:- kr för totalt 10 kurstimmar fördelade på lördag och söndag. 

 

STOCKHOLMSKURS: 4200:- för fyra dagar mellan kl 11 och 17 Inträden till Skansen och Växthuset i Bergianska trädgården ingår i priset.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Akvarellkurs - helg.

Recensioner

Barbro
(5)
Har aldrig målat akvarell, men den här kursen var helt underbart inspirerande! Marianne är fullkomligt prestigelös och delar med sig på ett otroligt fint sätt!
Monika Mårtensson
(5)
Marianne Chayet - gör allt rätt! Akvarell för alla - vi lär oss valla Massor av tips - och vips Vi fyller vatten i koppen - och målar med hela kroppen! Vi gör bl a tulpaner - stort och smått Och däremellan fikar vi gott!
Sten
(5)
Marianne är en fantastisk lärare. Entusiasmerande och generös. Delar frikostigt med sig av sitt stora kunnande. Jag fick med mig många bra tips som helt klart förbättrat mitt målande. Rekommenderas varmt!

Marianne Chayet

dd3

Marianne erbjuder ett stort urval av akvarellkurser! Här kan du få information om samtliga kurser. Nya kurser startas då minst fem personer som vill gå samtidigt finns. Du kan när som helst fylla i och skicka en intresseanmälan till den...


Läs mer och visa alla kurser med Marianne Chayet

Kontaktuppgifter till Marianne Chayet

Marianne Chayet

Surbrunnsgatan 8A
11421 Stockholm

Recensioner
Akvarellkurs - helg
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 52 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 117 recensioner.
Läs recensioner
Tillåtande pedagogik på Marianne...
Marianne Chayet

Catharina Lindahl blev medlockad på en akvarellkurs hos Marianne Chayet och blev fast. Hon tycker att Mariannes är en fantastisk pedagog.

Läs mer