Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Recensioner av Maria Willers hundkurser

Snittbetyg: 5

Baseras på 8 recensioner.

Anna Österlund
(5)
Jag gick på privat träning hos Maria Willers med min valp. Maria var mycket proffsig och gav bra tips och råd som jag tog med hem och använde i vardagen. Positiv och belöningsbaserad träning. Jag är väldigt nöjd och rekommenderar varmt att gå en kurs hos Maria Willers.
Marie-Louise
(5)
Marias lugna och metodiska ledarskap var en bra start för oss med vår valp.
Linnea
(5)
Maria är lugn och inkännande. Hon snappar direkt upp individens behov och jobbar utifrån dem. Dessutom besitter hon mycket stor kunskap om hundträning.
Sofie
(5)
Superbra!
Mats
(5)
Maria är pedagogisk och har ett trevligt och vänligt bemötande. Jag upplever henne som väldigt erfaren. Hon ger varje ekipage i gruppen tid och uppmärksamhet. Rekommenderas varmt!
Mimmi Gullberg
(5)
Trevliga övningar med pedagogiska förklaringar och filmer som visar engagerad Instruktör med relevant och tydlig backup på övningar
Johanna
(5)
Pedagogisk instruktör som verkligen ser varje individ. Jobbar med moderna metoder, belöningsbaserat och med positiv förstärkning.
Birgitta Lundkvist
(5)
En kurs för dig som vill utveckla en kontakt och träning med din valp med en vänlig och kärleksfull metod. Eller egentligen inte metod, utan Maria lär ut ett förhållningssätt som gör all framtida träning till ett spännande samspel mellan hund och hundägare. Min valp älskar sin familj och litar helt på oss och vi litar på hennes kontakt och förtr...
Visa hela
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.