Visa kurser.se som: Mobil

Sommarkurs Intuitivt måleri & meditation

Maria Collinder Art & Spirituality
Kursinformation
Tygelsjö
14 timmar
2022-08-13 10:00
3 490 SEK
Svenska
Måleriets glädje, sommarkurs

Kursbeskrivning

Sommarkurs i intuitivt måleri & meditation

Kombinationen måleri och meditation är en intressant process. I meditation försätts hjärnan i betydligt långsammare hjärnvågor. Vi får tillgång till ett fält av information som vi annars inte alltid är mottagliga för. Gemensamt för många genier och forskare som gjort upptäckter som förändrat vår värld, är att de har haft tillgång till detta vidsträckta fält av information. Detta kallas också för kanalisering.

Då vi mediterar, blir detta fält starkare och insikter och bilder flyter in i vårt medvetande. Att kombinera guidade meditationer med måleri gör att vi kan få ner våra insikter på duk eller papper, en transformerande upplevelse. Lysande abtrakta färgfält, landskap, figurer, kraftdjur, och ansikten kan få liv på duken. Vi jobbar i ett intuitivt flöde. Sista dagen skapar vi en utställning i utställningssalen. 

Upplägg

Helgen 13-14/8 ses vi i ateljén på  Agneshills gård i Gessie strax utanför Malmö för en djupdykning i färger, komposition och glädje. Vi börjar varje tillfälle med en guidad healingmeditation för att få helande insikter samt inspiration till måleriet. De guidade meditationerna brukar jag skräddarsy efter gruppens sammansättning och nivå. Du får lära dig att aktivera din andliga uppkoppling och träffa dina guider och kraftdjur.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Passar både dig som målat tidigare men vill fördjupa dina kunskaper och även dig som inte målat mycket tidigare. Bra om du är van att visualisera då det är guidade healingmeditationer.

Kursinnehåll

Kursen innehåller guidade meditationer och måleri. Vi har bildanalys och genomgångar där vi använder varandras misstag och framgångar för att ta ner prestationsångest och lära oss under resans gång.

Gruppen består av max 12 deltagare. Lunch tar vi 45 min mitt på dagen, vi bjuder på en vegansk sopplunch samt fika med frukt och nötter. 

Tid och plats

Kursinformation

Tid:  Lör-sön 13-14/8 kl 10-17
Plats: Ateljén på Agneshills gård i Gessie
Lärare: Maria Collinder
Platser: 12
Pris: 3 490 SEK

Kostnader

Kursavgift: 3 490 SEK. 

Kursledare

Maria Collinder, bildkonstnär och konstgrafiker sedan 30 år. Verksam healer och andlig utbildare sedan 20 år. Fil kand i religionsvetenskap.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sommarkurs Intuitivt måleri & meditation.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 7 recensioner.

Petra
Kul och utvecklande kurs 🤩!! Jättefin ledning/guidning på alla plan. Tack!
Lena
Toppenhelg!!! Väldigt bra kombo som är utvecklande både på det personliga och det konstnärliga planet. Maria är en otroligt kunnig och pedagogisk kursledare och jag kommer med all säkerhet att gå flera av hennes kurser.
Karin
Kursen var lärorik och spännande på flera plan, jag lärde mig nya saker, både om mig själv och om måleri. Jag kommer troligtvis att gå fler kurser hos Maria!

Maria Collinder Art & Spirituality

Maria Collinder Art & Spirituality

Jag har fått välsignelsen att jobba med folks drömmar om ett konstnärskap. Själv är jag bildkonstnär och healer sedan 30 år, och ödmjuk för de transformationer som sker i en grupp varje gång. Mina kurser inom måleri och andlig utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Maria Collinder Art & Spirituality

Kontaktuppgifter till Maria Collinder Art & Spirituality

Maria Collinder Art & Spirituality

Agneshills gård
Gessie Byaväg
23593 Gessie Skåne

Mobil 070-000 97 64

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 22 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Sommarkurs Intuitivt måleri & meditation, fyll i följande uppgifter: