Visa kurser.se som: Mobil

Fördjupningskurs Kompositionens arkitektur

Maria Collinder Art & Spirituality
Kursinformation
Lomma
7 tillfällen
2021-09-02 13:00
Sista anmälan: 2021-08-26
6 990 SEK
Svenska
 Fördjupningskurs i akrylmåleri

Kursbeskrivning

Fördjupningskurs i akrylmåleri 

Få förståelse för den seriella och tematiska arbetsprocessen, kunskap om fördjupande tekniker för teckning och målning och utveckla ett nyfiket seende och ett öppet sinne i ditt skapande. Lär dig vad som är viktigt när du ställer ut och skickar in till jurybedömda utställningar. Bra grund inför att stå på egna ben som konstnär. Många går denna kurs om och om igen för att ha en trygg grupp att utvecklas vidare med.

Kursens längd

7 tillfällen varannan torsdag eftermiddag under höstterminen. Kursen är diplomerad och omfattar 31,5 timmar.  

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Fördjupningskursen är en kurs i akrylmåleri för dig som har gått två terminer tidigare, har någon konstnärlig grundutbildning eller arbetar konstnärligt redan och vill ha coaching och en trevlig grupp att utvecklas med. Om du inte gått för mig tidigare vill jag att du skickar 3 bra foton av dina verk i jpg-format till mig via email info@mariacollinder.se

Kursinnehåll

Få förståelse för den seriella arbetsprocessen, kunskap om fördjupande tekniker för teckning och målning, fördjupad färglära samt att utveckla ett nyfiket seende och ett öppet sinne i ditt skapande. Du får mina kompendier i komposition, färglära och annat.

Upplägg

Vi arbetar koncentrerat i relativt högt tempo med ett tema eller en viss teknik, i olika block. Varje sådant avsnitt avslutas med en gemensam genomgång och/eller aktivitet. 
Gruppen består av max 6 deltagare. Vi använder en sluten Facebookgrupp lägger du upp bilder och får viss coaching mellan tillfällena. Sista gången ställer vi ut cirka 3 verk var i ateljén för gruppen.

Efter denna kurs kan du går vidare till Expressiva landskap eller Intuitivt måleri och meditation.

Kursledare

Maria Collinder, bildkonstnär och konstgrafiker sedan 30 år. Fil kand i religionsvetenskap.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fördjupningskurs Kompositionens arkitektur.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Christine Morel
På den kursen får man uttrycka det som finns inom en. Maria vägleder med varsam hand och hjälper oss att hitta vårt eget unika uttryckssätt. Sessionerna inleds med teori i komposition. Kan varmt rekommendera den här kursen
Anne Ekberg
Hos Maria behöver man aldrig vara rädd att göra fel. Hon dömer inte på det viset. Hon visar i stället på sätt att gå vidare med sin målning och ibland talar hon om när det är dags att stanna, när det är färdigt. Det kan vara svårt att se det själv. Hennes sprittande entusiasm smittar av sig i gruppen och måleriet blir en lek med allvar som grund...
Visa hela
Lena Rylander
Jag har gått på flera av Maria kurser genom åren. Hennes ovanliga förmåga att se, uppmuntra och utveckla varje deltagares unika sätt att uttrycka sig i sitt måleri, gör att jag bara fortsätter. Med kunnighet, entusiasm och värme leder hon sina grupper. Att måla i detta sammanhang är bland det roligaste jag gjort!

Maria Collinder Art & Spirituality

Maria Collinder Art & Spirituality

Jag har fått välsignelsen att jobba med folks drömmar om ett konstnärskap. Själv är jag bildkonstnär och healer sedan 30 år, och ödmjuk för de transformationer som sker i en grupp varje gång. Mina kurser inom måleri och andlig utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Maria Collinder Art & Spirituality

Kontaktuppgifter till Maria Collinder Art & Spirituality

Maria Collinder Art & Spirituality

Akaciagatan 2D
23441 Lomma

Mobil 070-000 97 64

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Fördjupningskurs Kompositionens arkitektur, fyll i följande uppgifter: