Visa kurser.se som: Mobil

Fördjupningskurs i akrylmåleri

Maria Collinder Art & Spirituality
Kursinformation
Tygelsjö
10 tillfällen
2022-10-05 12:30
Sista anmälan: 2022-09-28
9 000 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Gå en fördjupningskurs i akrylmåleri

Fördjupningskursen är en kurs i akrylmåleri för dig som vill fördjupa ditt konstnärliga språk och lära dig mer om kompositionens grunder, färglära och materiallära. För dig som har har någon konstnärlig grundutbildning, gått minst en termin tidigare för mig, eller arbetar konstnärligt redan och vill ha coaching och en trevlig grupp att utvecklas med. Du kan arbeta självständigt även hemma mellan tillfällena och är välkommen att ta med målningar du vill ha hjälp med.

Fördjupningskursen är en spännande djupdykning i det tema du vill utforska. Vi undersöker kompositionens grundläggande regler, färgernas mysterium och hur du använder olika redskap och material för att få fram önskat resultat. Du arbetar hemma mellan gångerna och tar med dig målningar till kurstillfällena för feedback. Vi arbetar uteslutande i akryl i olika format.

Upplägg

Vi arbetar koncentrerat i relativt högt tempo med ett tema eller en viss teknik, i olika block. Varje sådant avsnitt avslutas med en gemensam genomgång och/eller aktivitet. 
Gruppen består av max 12 deltagare.

Vi använder en sluten Facebookgrupp lägger du upp bilder och får coaching mellan tillfällena. I slutet av terminen har vi en gemensam utställning med de andra kurserna i utställningshallen på Agneshill. 

Syfte 

Få förståelse för den seriella och tematiska arbetsprocessen, kunskap om fördjupande tekniker för måleri och utveckla ett nyfiket seende och ett öppet sinne i ditt skapande. Lär dig vad som är viktigt när du ställer ut och skickar in till jurybedömda utställningar. Bra grund inför att stå på egna ben som konstnär. Många går denna kurs om och om igen för att ha en trygg grupp att utvecklas vidare med.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

För dig som vill utveckla ditt skapande, hitta din egen röst och ta ditt kreativa uttryck på lekfullt allvar.


Du kanske vill vidareutbilda dig eller vidga ditt skapande till andra tekniker och pröva dina vingar inom akrylmåleri. Även för dig som målat på kortare kurser och känner att det är dags att fördjupa dina kunskaper. Bra grund inför utställningsverksamhet.

Tid och plats

Kursinformation

Kursstart ons 5/10 

Lokalen är stor och det är högt i tak på alla vis. Max 10 elever. Vi stannar hemma vid tecken på förkylning.

Tid: kl 12.30-17 onsdag eftermiddagar 10 tillfällen med start 5/10. timmar. Följande gånger: 12/10, 19/10, 26/10, 9/11, 16/11, 23/11, 30/11, 7/12 och avslutning 14/12. 
Plats: Agneshills gård, Gessie
Platser: 12
Pris: Kursavgift 7 200 SEK. Anmälningsavgift tillkommer på 1 800 SEK

Förkunskaper

Förkunskaper

Viljan att utvecklas, nyfikenhet och upptäckarglädje är det viktigaste!  Du arbetar utifrån din egen kunskapsnivå och dina egna förutsättningar men du bör ha tecknat och målat tidigare, gärna på kurser, även om ingen formell utbildning krävs. Du som inte har gått någon kurs för mig tidigare skickar in 5 foton. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fördjupningskurs i akrylmåleri.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Anna H
Maria är en fantastisk lärare, inspiratör och coach när det gäller måleri. Hennes kurser bygger på att man får känns sig fram för att hitta och utveckla sitt eget uttryck. Hon har hjälpt mig att se vad som en att se vad som är bra och hur jag ska tänka för att förbättra det som inte riktigt stämmer. Inga pekpinnar, utan snarare tips om tekniker,...
Visa hela

Maria Collinder Art & Spirituality

Maria Collinder Art & Spirituality

Jag har fått välsignelsen att jobba med folks drömmar om ett konstnärskap. Själv är jag bildkonstnär och healer sedan 30 år, och ödmjuk för de transformationer som sker i en grupp varje gång. Mina kurser inom måleri och andlig utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Maria Collinder Art & Spirituality

Kontaktuppgifter till Maria Collinder Art & Spirituality

Maria Collinder Art & Spirituality

Agneshills gård
Gessie Byaväg
23593 Gessie Skåne

Mobil 070-000 97 64

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 22 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Fördjupningskurs i akrylmåleri, fyll i följande uppgifter: