Visa kurser.se som: Mobil

Fördjupningskurs i akrylmåleri

Maria Collinder Art & Spirituality
Kursinformation
Lomma
7 tillfällen
7 190 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Fördjupningskursen är en kurs i akrylmåleri för dig som vill fördjupa ditt konstnärliga språk och lära dig mer om kompositionens grunder, färglära och materiallära. För dig som har gått minst två terminer tidigare, har någon konstnärlig grundutbildning eller arbetar konstnärligt redan och vill ha coaching och en trevlig grupp att utvecklas med. Du kan arbeta självständigt även hemma mellan tillfällena och kan ta med målningar du vill ha hjälp med till klassen.

Fördjupningskursen är en spännande djupdykning i det tema du vill utforska. Vi undersöker kompositionens grundläggande regler, färgernas mysterium och hur du använder olika redskap och material för att få fram önskat resultat. Du arbetar hemma mellan gångerna och tar med dig målningar till kurstillfällena för feedback. Vi arbetar uteslutande i akryl.

Lokalen är ljus och med högt i tak. Obs! Smal trappa och ingen hiss. Vi stannar hemma vid tecken på förkylning.

Kursinformation

Tid: kl 12.30-17onsdag eftermiddagar 7 tillfällen med start 24/11 2021. 31,5 timmar. Kursdatum 24/11, 1/12, 8/12, 15/12, 12/1, 19/1 och avslutning 26/1 2022.
Plats: Min ateljé på Strandvägen 111 ipg i Lomma
Platser: 5

Kursupplägg

Vi arbetar koncentrerat i relativt högt tempo med ett tema eller en viss teknik, i olika block. Varje sådant avsnitt avslutas med en gemensam genomgång och/eller aktivitet. 
Gruppen består av max 5 deltagare.

Vi använder en sluten Facebookgrupp lägger du upp bilder och får coaching mellan tillfällena.

Syfte

Få förståelse för den seriella och tematiska arbetsprocessen, kunskap om fördjupande tekniker för måleri och utveckla ett nyfiket seende och ett öppet sinne i ditt skapande. Lär dig vad som är viktigt när du ställer ut och skickar in till jurybedömda utställningar. Bra grund inför att stå på egna ben som konstnär. Många går denna kurs om och om igen för att ha en trygg grupp att utvecklas vidare med.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

För dig som vill utveckla ditt skapande och ta ditt kreativa uttryck på lekfullt allvar.
Du kanske vill vidareutbilda dig eller vidga ditt skapande till andra tekniker och pröva dina vingar inom akrylmåleri. Konstprogrammet är också bra för dig som redan jobbar inom form och färg och vill bredda din kunskapsbas. Många formgivare och arkitekter har gått kursen för att få input till sitt skapande. Även för dig som målat på kortare kurser och känner att det är dags att fördjupa dina kunskaper.

Viljan att utvecklas, nyfikenhet och upptäckarglädje är det viktigaste!  Du arbetar utifrån din egen kunskapsnivå och dina egna förutsättningar men du bör ha tecknat och målat tidigare, gärna på kurser, även om ingen formell utbildning krävs. 

Du som inte har gått på Konstprogrammet tidigare skickar in 5 foton. Vänligen skicka dessa till mig via epost.

Anmälan är bindande. Kursavgift återfås mot läkarintyg

Kursledare

Maria Collinder, bildkonstnär och skulptör

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fördjupningskurs i akrylmåleri.

Maria Collinder Art & Spirituality

Maria Collinder Art & Spirituality

Jag har fått välsignelsen att jobba med folks drömmar om ett konstnärskap. Själv är jag bildkonstnär och healer sedan 30 år, och ödmjuk för de transformationer som sker i en grupp varje gång. Mina kurser inom måleri och andlig utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Maria Collinder Art & Spirituality

Kontaktuppgifter till Maria Collinder Art & Spirituality

Maria Collinder Art & Spirituality

Akaciagatan 2D
23441 Lomma

Mobil 070-000 97 64

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fördjupningskurs i akrylmåleri!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Fördjupningskurs i akrylmåleri, fyll i följande uppgifter: