Visa kurser.se som: Mobil

Abstrakt måleri, sommarkurs

Maria Collinder Art & Spirituality
Kursinformation
Lomma
18 timmar
3 490 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Längtar du efter att kasta loss och måla abstrakta eller abstraherade bilder så är detta kursen för dig. Kanske har du målat ett tag och börjat uppskatta de inre världarna som kommer igenom när man släpper förlagorna.

Under en helg i juli utforskar vi de abstrakta världarna tillsammans. Vi går igenom hur du navigerar förbi fallgropar som gytter och färgsås, hur du renodlar koncept och du får träna på att stanna i tid. 

Du får lära dig konsten att lösa upp ditt måleri, hur färger arbetar tillsammans och olika måleritekniker som att arbeta med stora penslar, spacklar och rollers. 

Vi arbetar mestadels med upplösta och nonfigurativa landskap. Vill du hellre arbeta med upplösta figurer går det också bra. Helgworkshopen är en djupdykning i färger, komposition och glädje. 

Syfte

Syftet med kursen är att förståelse för en intuitiv arbetsprocess med abstraherat måleri och fördjupa dina färdigheter inom måleriet via kompositionslära, färglära och teori/praktik. Måleriet varvas med bildgenomgångar och bildanalys. 

Kursinformation

Tid: kl 10-16 fre 16 juli-söndag 18 juli
Plats: Min ateljé på Strandvägen 111 ipg i Lomma
Lärare:Maria Collinder
Platser: 5
Pris: 3 490 SEK. Anmälan är bindande. 
Anmälan: Mail

Målgrupp

Passar både dig som målat lite tidigare och vill fördjupa dina kunskaper, och dig som inte målat mycket alls men gillar abstrakt måleri.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Abstrakt måleri, sommarkurs.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Pernilla Ernholdt
Jag har aldrig hållit i en pensel och tog verkligen ett ’leap of faith’ när jag anmälde mig till kursen i abstrakt måleri. Från första mailkontakt till sista dagens lilla vernissage av våra verk var Maria Collinder trygg och peppande. Dagarna bestod av ett kort inledande teoripass kring t.ex. färglära och komposition i kombination med tips på en...
Visa hela
Madeleine Schoug
Maria kombinerar meditation och måleri på ett fantastiskt sätt! Varje gång är utvecklande både själsligt och inom måleriet. Jag får alltid nya insikter och lär mig något nytt. Maria är väldigt duktig som lärare och fantastiskt bra på att ge feedback som tar dig till en ny nivå i ditt måleri. Dessutom är det alltid en härlig stämning på hennes ku...
Visa hela

Maria Collinder Art & Spirituality

Maria Collinder Art & Spirituality

Jag har fått välsignelsen att jobba med folks drömmar om ett konstnärskap. Själv är jag bildkonstnär och healer sedan 30 år, och ödmjuk för de transformationer som sker i en grupp varje gång. Mina kurser inom måleri och andlig utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Maria Collinder Art & Spirituality

Kontaktuppgifter till Maria Collinder Art & Spirituality

Maria Collinder Art & Spirituality

Akaciagatan 2D
23441 Lomma

Mobil 070-000 97 64

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Abstrakt måleri, sommarkurs, fyll i följande uppgifter: