Saxofonkurs i Malmö för barn och vuxna (individanpassad)

Malmö Musikskola, i Malmö
Längd
Från 8 tillfällen à 30 minuter
Pris
3 680 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Från 8 tillfällen à 30 minuter
Pris
3 680 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

saxofon individanpassad undervisning

Lär dig spela saxofon

Vill du börja spela ett mångsidigt blåsinstrument? Eller har du spelat saxofon och vill fördjupa dina kunskaper? Vill du lära dig nya låtar eller arbeta med din teknik och tonbildning?

Kursinnehåll

  • Notläsning: redan från första dagen lär man sig att läsa och spela samtidigt. Vi anser att notläsning är nödvändigt för att kunna utveckla sina färdigheter i instrumentet.

  • Rytm: vi klappar olika rytmer och går igenom alla notvärden.

  • Gehör och sång: att kunna sjunga är en av de viktigaste faktorerna i utvecklingen av gehöret. Vi sjunger olika toner som vi spelar och övar på att känna igen dem.

  • Tonbildning: vi går igenom saxofonens olika nyanser och hittar vårt personliga ”sound”. Saxofonen ska vara en förlängning av rösten.

  • Teknik: en god teknik är en förutsättning för att kunna ha en varierad repertoar. Vi lär oss grundläggande saxofon-teknik.

  • Ergonomi: att stå rätt när man spelar är otroligt viktigt för att undvika framtida skador. Vi testar olika övningar för rygg och axlar för att upprätthålla en bra hållning.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande

  • Kurs
  • Malmö
  • Svenska

Varför välja Malmö Musikskola?

Påbörja kursen omgående

Erbjuder delbetalning

Kursledare med branschexpertis

Målgrupp

Barn (från 10) och vuxna. Inga förkunskaper krävs. Alla våra kurser är individuella, en och en med läraren, och anpassas till just din nivå och dina mål.

Kostnader

Helår: 40 tillfällen à 30/45/60 min, med möjlighet att ta igen upp till 6 lektioner (reservlektioner/flex). Från 1333kr/månad (12 månaders bindningstid, 30 min).

Höst- eller vårterminen: 17 tillfällen à 30/45/60 min, med möjlighet att ta igen 1 lektion. Från 7140kr (30 min).

Sommarkurs: 6 tillfällen à 30/45/60 min. Från 2760kr.

Möjlighet finns till kortare provkurs om 8 tillfällen à 30/45/60 min (från 3680kr). Dessa har löpande start under terminens gång, kontakta oss för mer information. Våra helår och helterminskurser har rabatterade priser.

Höstterminen 2023 startar vecka 34, Vårterminen 2024 startar vecka 3. Sommarkurserna förläggs mellan juni och augusti i samråd med skolan.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Saxofonkurs i Malmö för barn och vuxna (individanpassad) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Malmö Musikskola
Jörgen Kocksgatan 65A
21120 Malmö

Malmö Musikskola

Malmö Musikskola erbjuder musikundervisning för barn från 4 års ålder och vuxna. Vi har kurser i piano, sång, violin, cello, gitarr, elbas och saxofon till såväl nybörjare som erfarna på plats hos oss i Malmö. Vi erbjuder även lärarledda onlinekurser...

Läs mer och visa alla kurser med Malmö Musikskola

Highlights