Visa kurser.se som: Mobil

Salsa & Bachata Solo shines

Malmö Dansakademi
Kursinformation
Malmö
12 tillfällen
980 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Salsa Solo Shines är den ultimata kursen för dig som vill lära sig Footwork och Body movement!

Bodymovement, musikalitet, footwork och shines-övningar är i fokus på denna kurs. Med andra ord; allt du behöver för att ta din salsa till nya höjder! Detta är en solo kurs där man alltså inte dansar i par utan fokuserar på känsla, teknik och rörelsemönster som enskild individ inom Salsa dans.

Vi dansar främst på On1 timing "Los Angeles" / L.A. style men även med influencer av Mambo, N.Y Salsa on 2 och Kubansk Salsa.

Instruktörer är våra alldeles egna internationella Salsa-stjärnor som är världsmästare i Salsa; missa inte chansen att dansa för Mariano och Bella, tillsammans "Marbella"!


Bodymovement, musikalitet, footwork och shines-övningar är i fokus på denna kurs. Med andra ord; allt du behöver för att ta din Bachata till nya höjder! Detta är en solo kurs där man alltså inte dansar i par utan fokuserar på känsla, teknik och rörelsemönster som enskild individ inom Salsa dans.

Bachata har sitt ursprung från den Dominikanska republiken i Karibien. Därför dansar vi främst autentisk Dominikansk Bachata men blandar även in influenser från Modern Bachata och Sensual Bachata.

Dansen är känd för att vara väldigt sensuell och romantisk bland många. Förr i tiden betydde Bachata ”fest eller sammankonst” och dansades mycket bland familjer och vänner. Genom åren har dansen blivit mycket populär och utvecklats till att bli en social dans som är omtyckt bland många. Bachata spelas mycket på latin klubbar och är ett givet val för dig som vill kunna dansa ute!

I Bachata läggs det mycket fokus på höfter som sägs vara en del av själen i dansen. Så kom och skaka liv i era höfter - dansa Bachata med oss! Vi kommer lära oss olika turer, bodymovement och styling som går att använda både i danssalen och ute på dansgolvet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Ungdom/vuxen kurser

När?

1) KURSER PÅ PLATS:

HÖSTTERMIN 2021
27 SEPTEMBER - 19 DECEMBER, VECKA 39-50 (12 veckor)

Måndagar

kl. 20.30-21.30 Salsa & Bachata solo shines mellan

Torsdagar
kl. 20.30-21.30 Salsa & Bachata solo shines lätt/mellan

Kursschema samt kursanmälan för hösttermin 2021 hittar du via dansakademi.se/kurser.php.

En kurs kostar 980 kr för tolv lektionstillfällen och varje lektion varar i 60 minuter.

2) ONLINE KLASSER:
Det går även att ta online klasser i dansstilarna om man föredrar detta. 

Online klasser är det utmärkta sättet att lära sig dansa i sin egen takt tryggt från sitt egna hem. Inlärningstakten bestämmer du helt själv då man inte behöver följa det tempo som läraren satt för klassen som ofta är baserat på majoriteten av eleverna på klassen. Istället anpassar du själv din inlärning till din egen förmåga och smak. Du kan alltså i din egen takt komma åt videorna under en 6 månaders period. I systemet kan du dessutom sakta ner videorna om du vill lära dig väldigt långsamt eller varför inte utmana sig själv och snabba upp videon? Du kan även ställa frågor till dina lärare om så önskas via kontaktformuläret eller live chatten, du kommer att få svar direkt eller inom kort till din mail!

PRISLISTA:
(Priserna nedan gäller för tillgång till din klass/er under en 6 månaders period.)

1 ONLINE KLASS: 80 SEK/klass
VIP-STUDENT: 2000 SEK (Tillgång till samtliga klasser)

Mer information om våra online klasser finner du via online.dansakademi.se

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Salsa & Bachata Solo shines.

Malmö Dansakademi

Välkommen till Malmö Dansakademi!

Malmö Dansakademi erbjuder danskurser inom alla tänkbara dansstilar. Vårt utbud håller alltid högsta kvalité! Här kan du till exempel välja mellan Orientalisk magdans, Afrikansk dans, Klassisk Balett, Salsa, Pussycat dolls, Zumba fitness, Poledancing, Lindy hop, Jazz och Streetdance. I dansstudion finns kurser för alla...


Läs mer och visa alla kurser med Malmö Dansakademi

Kontaktuppgifter till Malmö Dansakademi

Malmö Dansakademi

Sofielundsvägen. 57
214 34 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Salsa & Bachata Solo shines!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 13 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Salsa & Bachata Solo shines, fyll i följande uppgifter: