Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Malmö Dansakademi

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 12 recensioner.

Lina Svensson
(5)
Kundservice på topp! Vi fick svar inom bara några minuter och sedan dess har vi alltid gått ifrån Malmö Dansakademi med ett stort leende på läpparna. Rekommenderas till alla, stora som små.
Jan Johansson
(5)
Bästa skolan inte bara i Malmö, Skåne men även i hela Sverige! Kvalitet, kvantitet men ändå familjärt och serviceinriktat! De har verkligen lyckats ge oss elever allt vi vill ha, och mer - år efter år. Kan inte önska mig mer av en dansskola, detta är mitt hem!
Kalle
(5)
Bästa skolan i Malmö! Jag trivs här!
Linus Bengtsson
(5)
Riktigt bra!
Madeleine Boström
(5)
Mitt andra hem Min danskarriär startade och kommer att sluta på Malmö Dansakademi. Energi, glädje och skratt är bara några ord som kan beskriva denna underbara skola som har gått och blivit mitt andra hem. Underbara människor och lärare som gör dansklasserna både roliga och svettiga. Jag kan varmt rekommendera denna dansskola som sprider glädje...
Visa hela
Hatti
(5)
Jag gick in ... men dansade ut. :)))) Walk in .... dance out ... jag svär på allt. Alla bör prova på det här. En dans upplevelse som var fylld av energi, intensitet och tempo. Tack Bella du e bäst puss och kram.. Hälsningar Nöjda Hatti
Kursdeltagare
(5)
Underbara danskamrater, lärare men viktigast av allt! Dansstilarna/kurserna är så himla exotiska, energiska och häftiga! Allt från street till magdans, allt under ett tak verkligen! =)
Kursdeltagare
(5)
Bästa dansskolan i Malmö! Saknar Malmö Dansakademi så himla mycket. Slutade enbart pga. en sjukdom som hindra mig. Men ska börja så fort jag kan igen! Den mest lärorika dansskolan i Malmö, utan tvekan! Bella, (läraren och grundaren) är så himla professionell och duktig, vilken energi!
Linus Bengtsson
(5)
Underbart... Har dansat på Malmö Dansakademi i flera år nu och tänker aldrig sluta! Kan inte tänka mig hur jag någonsin skulle kunna?! Efter ett långt sökande och testande av många olika dansstudior i Malmö hittade jag äntligen tills sist mitt dansparadis! Rekommenderas starkt!
Kursdeltagare
(5)
Underbar instruktör! Jag tar privatlektioner på Malmö Dansakademi och är världens lyckligaste. Íngen har lyckats "boosta" mitt självförtroende så mycket som instruktören på Malmö Dansakademi, Tack Bella!!!
Hannah
(5)
Jag tappade hakan när jag kom in deras fräscha nyrenoverade lokaler! Ingen dansstudio ser ut som denna, stora härliga salar, vacker SPA avdelning och en dansstudio som har plats för 100 personer! Detta kombinerat med otroligt trevlig personal och dansen är av högsta kvalité! Danslärarna är samtliga otroligt professionella och lär oss alla hur vi...
Visa hela
Kursdeltagare
(4)
Trots att det inte är en yrkesskola är det en dansstudio som inte bör gå obemärkt förbi. Detta är Malmös bästa dansforum enligt mig och alla jag talat med under kurserna. Fantastiskt kul, lärorikt och prisvärt!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.