Salsa & Bachata shines

Malmö Dansakademi, i Malmö
Längd
12 tillfällen
Pris
1 200 SEK inkl. moms
Längd
12 tillfällen
Pris
1 200 SEK inkl. moms
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Salsa Shines är den ultimata kursen för dig som vill lära sig Footwork och Body movement!

Bodymovement, musikalitet, footwork och shines-övningar är i fokus på denna kurs. Med andra ord; allt du behöver för att ta din salsa till nya höjder! Detta är en solo kurs där man alltså inte dansar i par utan fokuserar på känsla, teknik och rörelsemönster som enskild individ inom Salsa dans.

Vi dansar främst på On1 timing "Los Angeles" / L.A. style men även med influencer av Mambo, N.Y Salsa on 2 och Kubansk Salsa.

Instruktörer är våra alldeles egna internationella Salsa-stjärnor som är världsmästare i Salsa; missa inte chansen att dansa för Mariano och Bella, tillsammans "Marbella"!


Bodymovement, musikalitet, footwork och shines-övningar är i fokus på denna kurs. Med andra ord; allt du behöver för att ta din Bachata till nya höjder! Detta är en solo kurs där man alltså inte dansar i par utan fokuserar på känsla, teknik och rörelsemönster som enskild individ inom Salsa dans.

Bachata har sitt ursprung från den Dominikanska republiken i Karibien. Därför dansar vi främst autentisk Dominikansk Bachata men blandar även in influenser från Modern Bachata och Sensual Bachata.

Dansen är känd för att vara väldigt sensuell och romantisk bland många. Förr i tiden betydde Bachata ”fest eller sammankonst” och dansades mycket bland familjer och vänner. Genom åren har dansen blivit mycket populär och utvecklats till att bli en social dans som är omtyckt bland många. Bachata spelas mycket på latin klubbar och är ett givet val för dig som vill kunna dansa ute!

I Bachata läggs det mycket fokus på höfter som sägs vara en del av själen i dansen. Så kom och skaka liv i era höfter - dansa Bachata med oss! Vi kommer lära oss olika turer, bodymovement och styling som går att använda både i danssalen och ute på dansgolvet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

När?

- KURSER UNDER VÅRTERMIN 2024
26 FEBRUARI - 19 MAJ, VECKA 9-20 (12 veckor)

TISDAGAR
kl. 18.10-19.10 Salsa & Bachata shines, lätt/mellan
kl. 20.30-21.30 Salsa Shines, mellan/avancerad

Kursschema samt kursanmälan för vårtermin 2024 hittar du via dansakademi.se/kurser.php.

En kurs kostar 1200 kr för tolv lektionstillfällen och varje lektion varar i 60 minuter.

Målgrupp

Ungdom/vuxen kurser

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Salsa & Bachata shines och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Malmö Dansakademi
Sofielundsvägen. 57
214 34 Malmö

Välkommen till Malmö Dansakademi!

Malmö Dansakademi erbjuder danskurser inom alla tänkbara dansstilar. Vårt utbud håller alltid högsta kvalité! Här kan du till exempel välja mellan Orientalisk magdans, Dancehall, Klassisk Balett, Salsa, High heels, Dance fitness, Poledancing, Afro beat, Jazz och Streetdance. I dansstudion finns kurser för...

Läs mer och visa alla kurser med Malmö Dansakademi

Highlights