Masterclass i improvisationsteater!

Längd
10 tillfällen
Pris
2 100 SEK
Längd
10 tillfällen
Pris
2 100 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Masterclass! 10 tillfällen, inklusive uppspelning.

Söndagar: 15.30-18.00

Repsal 3 v.11-14 samt v. 20-21, Scen 2 v. 15-19

Kursstart: v.10: Söndag 17 mars t.o.m. v.20 söndag 26 maj.

OBS!  Ej 31 mars

1750 kr för MAF-medlem, 2100 kr för icke medlem

Anmäl dig senast: 10 mars

Kursledare: Elin Fredriksson, Martin Johnson och Martin Birgersson.

Välkommen till masterclass i improvisationsteater!  Detta är en unik möjlighet för dig som redan har gått alla terminskurser vi erbjuder på MAF. MAF:s tre uppskattade pedagoger: Elin Fredrikson, Martin Johnson och Martin Birgersson sammanstrålar med sina specialkunskaper i denna utvecklande kurs. Pedagogerna utmanar dina färdigheter och låter dig upptäcka nya dimensioner av improteater. Kursen ger dig möjlighet att blomstra i en trygg och inspirerande miljö för att avslutas med en föreställning inför publik. 

Kursen är för dig över 18 år och kräver att du minst har gått Steg 1, Steg 2, Steg 3 - kortform, Steg 3 longform på MAF eller motsvarande någon annanstans. (Terminskurs 10 tillfällen) (OBS föreställningen blir en av dagarna 25-26 maj)

*******************

Elin Fredrikson skådespelare, improvisatör, undervisare.

Elin har över 15 års erfarenhet som improvisatör och undervisare. Hon utbildade sig till skådespelare i Köpenhamn där hon sedan arbetat med bland annat storytelling, gatuteater och framför allt improvisationsteater.

Hon har undervisats av de bästa i världen. Bland andra Keith Johnstone och lärare från IO Chicago och Second City i USA och självklart de mest erfarna improvisatörerna i Sverige och Danmark.

Elin har två egna grupper i Köpenhamn (Lamaimpro och Elin&Winnie) och är en del av den Malmöbaserade gruppen ”Blandad sås – Impro No 1”.

”I just say: She is amazing!”, ”Gå Elins kurser, det har påverkat hela mitt liv positivt.” /Kursdeltagare MAF.

&

Martin Johnson är Creative Director för Malmö Improvisatorium, en internationalgrupp som gör impro på engelska. Han uppträder båda på engelska och svenska och har tidigare producerat och deltagit i komediprogam på radio i USA.

&

Martin Birgersson har 16 års erfarenhet av improvisationsteater och är en av grundarna av Malmö Impro. Han uppträder regelbundet med både kort- och långformsimpro i Pang På-teatern och Blandad Sås.
"En fantastisk kursledare som känner in gruppen och ger en lagom dos utmaning och lek.", "Vår gruppledare Martin har varit jättebra!  Pedagogisk och snäll!" /Kursdeltagare MAF

*******

Kursen arrangeras av MAF i samarbete med ABF Malmö.

Begränsat antal platser.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Masterclass i improvisationsteater! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner
Skriv en recension
5/5
Dom
25 maj 2022

Super

5/5
Christina
25 maj 2022
Jätteroligt och jättebra

Den var bra, lärorik, lagom tempo. Elin är en suverän pedagog!

5/5
Victoria
25 maj 2022
Underbart!

Lärorikt och roligt, Elin var så bra på att skapa ett tryggt och välkomnande klimat samtidigt som vi fick bra och givande feedback.

Malmö AmatörteaterForum
Torpgatan 21
211 52 Malmö

Teaterkurser i Malmö - Malmö AmatörteaterForum

1996 gick startskottet för MAFs verksamhet i lokalerna i Ungdomens Hus. Under åren har MAF växt sig stora i Malmös teaterliv. Idag ingår 30 amatörteatergrupper som medlemmar i organisationen. Tillsammans förfogar de över repetitions- och spellokaler, syateljé, verkstad, kostymförråd och...

Läs mer och visa alla kurser med Malmö AmatörteaterForum

Highlights