Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Stresshantering med yoga

Majas Yogaloft
Kursinformation
Karlstad
1 dag
1 950 - 2 437,50 SEK inkl. moms
Kommande starter
Karlstad
2020-09-24  
2 437,50 SEK
2020-11-19  
1 950 SEK
stresshantering yoga

Kursbeskrivning

Vad är egentligen stress och vad händer inom oss när vi blir stressade? Men den allra viktigaste frågan är egentligen om vi måste stressa. Går det att lära sig att inte stressa?

I dagens samhälle går allt väldigt fort och vi har ett konstant inflöde av information och val. Våra hjärnor är inte gjorda för att klara av det, men som tur är så går det att rusta sig mot detta. Utbildningen kommer också hjälpa dig att få bort stress som satt sig i kroppen, med hjälp av yoga.

Kursinnehåll:

  • Vad är stress och på vilket sätt märks det i kroppen att vi är stressade? Vi kommer på ett enkelt sätt gå igenom stressens tecken.

  • Behöver vi stressa? Eller kan vi välja hur vi ska förhålla oss till stress?

  • Hur kan vi klara av dagens stressade samhälle? Du kommer få olika verktyg för hur du kan bygga upp ett försvar mot stress.

  • Hur får vi bort stress som satt sig i kroppen? Vi kommer göra yoga och meditationer som hjälper kroppen att frigöra stressens påverkan och göra oss mer motståndskraftiga mot stress.

Upplägg:

Dagen börjar med frukostsmörgås kl. 8.30. Föreläsning varvas sen med yoga, avslappning, meditationer, gruppdiskussioner och andningsövningar. När vi är färdiga kl. 16.30 så har vi inte bara ett nytt lugn, utan vi är också fyllda med ny energi och massor av ny inspiration.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Denna utbildningen är för alla som behöver lära sig att hantera stress. Inga som helst förkunskaper behövs. Alla anpassar yogan till sin dagsform.

Kursledare

Maja Tervell är yogaentreprenör och driver sedan 2016 Majas Yogaloft. Hon är utbildad kundaliniyogalärare och instruktör inom medicinsk yoga. Maja har ett stort intresse inom hälsa och brinner för att få andra människor att må bra. Efter att själv levt ett stressigt liv med tre barn och två heltidsjobb i familjen bestämde hon sig för att det var slutstressat. Hon blandar yogans kraftfulla tekniker med erfarenheter och kunskap om stress.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Stresshantering med yoga.

Majas Yogaloft

Majas Yogaloft

Majas Yogaloft ligger på landet, i Ulvsby, 8 km norr om Karlstad. Här hittar du lugnet, mysiga lokaler och gratis parkering. Maja som driver Yogaloftet kallar sig för yogaentreprenör, eftersom hon erbjuder allt från yoga och workshops till utbildningar inom...


Läs mer och visa alla kurser med Majas Yogaloft
Recensioner
Bli den första att recensera Stresshantering med yoga!

Liknande kurser