Visa kurser.se som: Mobil

LIMUS, Lunds internationella Piano- och Musiksalong

LIMUS, Lunds internationella Piano- och Musiksalong är Lunds internationella Piano- och Musiksalongen liten privatskola med stor kompetens. Vi finns på två platser i Lund som båda är nära stationen. Vi undervisar i våra egna rum med moderna instrument och stimulerande utrustning. Samtliga lärare är utbildade på musikhögskolor och aktiva som pedagoger och konserterande musiker. Internationell inriktning med klassisk bakgrund som öppnar upp för egna val av musikstilar. Flexibla progressiva utbildningar, både längre kurser och enstaka lektioner.

Bor du i Staffanstorp så kan barn 7-20 år få del av subventioner genom musikskolechecken och antingen komma till LIMUS i Lund eller få undervisning via LIMUS på Baldersskolan i Staffanstorp.

Våra elever är mellan 3 och 75 år och bland dessa finns allt från nybörjare till yrkesverksamma musiker. Här är det enbart du och din lärare som sätter individuella mål. Du behöver varken bli medlem i en förening eller kund hos ett studieförbund. Alla priser inkluderar 25% moms enligt lag.  I Lunds internationella Piano- och Musiksalong musiceras det mycket och det hörs utåt också. Vardagar, helger och under loven. Välkommen du också!

» Mer information
För mer information om LIMUS, Lunds internationella Piano- och Musiksalong eller deras kurser, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Lunds internationella Piano- och Musiksalong

Kurser

Kurs
Barn
Musik, dans och teater Pris Ort Snittbetyg
Music Kindergarten - Musik för de minsta på LIMUS 1 200 SEK Lund
Musik och sång
Instrument
Fiol - Privatlektioner på LIMUS 1 200 SEK Flera orter (2)          
(2)
Gitarr eller elgitarr - Privatlektioner på LIMUS 1 300 SEK Flera orter (2)          
(1)
Klarinett eller saxofon - Privatlektioner på LIMUS 1 200 SEK Flera orter (2)
Piano - Privatlektioner på LIMUS 1 200 SEK Flera orter (2)          
(2)
Private music lessons in other languages - LIMUS 1 200 SEK Flera orter (2)
Tvärflöjt eller trumpet - Privatlektioner på LIMUS 1 200 SEK Flera orter (2)
Violoncello - Privatlektioner på LIMUS 1 200 SEK Flera orter (2)
Sång
Solosång - Privatlektioner på LIMUS 1 200 SEK Flera orter (2)
Övrig musik
Musicera mera i sommar, sommarklippkort 1 450 SEK Lund          
(1)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Lunds internationella Piano- och Musiksalong och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Lunds internationella Piano- och Musiksalong

Möllegatan 8
222 29 Lund

Recensioner

Petra   |   2017-08-07
Under mina många år hos LIMUS har jag utvecklats enormt. Hos lärarna finns stor kompetens och en enorm vilja att lära ut. Stor möjlighet att lägga upp kursinnehåll efter egna mål och önskningar, oavsett om man är nybörjare eller avancerad.
          (5)
M. Walter   |   2015-09-27
Vår son har nu spelat fiol i ungefär ett år, först i grupp och sedan i våras i individuella lektioner. Under tiden har han fått vara med på hela 5 uppträden, där han fick vara en del av gemenskapen av alla de som framförde sina stycken, stora som små. Det gav honom motivation att öva hemma, och nu förvånas jag över de framsteg som han gör varje ...
Visa hela
          (5)
Kursdeltagare 2015   |   2015-08-17
En jättebra individualiserad kurs där vår lärare har varit superentusiastisk och motiverande och skapat ett genuint intresse for fiol hos vår son. Jag rekommenderar Limus varmt!
          (5)