Visa kurser.se som: Mobil

Tyst retreat

Love it
Kursinformation
Lund
7 dagar
7 900 SEK

Kursbeskrivning

Nu har du möjlighet att finna stillheten, sinnesron och friden. Måndag till söndag den 30 maj-5 juni 2022 erbjuder vi nämligen en tyst retreat hos oss här på Love it i natursköna omgivningar. Här får du vila och återhämta dig från allt brus, all stress, alla krav och måsten som möten med andra människor innebär. Du får bara vara. Hur skulle det kännas?

Du kommer att få gå inåt i dig själv och där finna din inre storhet, dina insikter, ditt gudomliga medvetande. Här finns svaren, din passion, din längtan och dina framtida val.

På plats finns Jai och Samya som lotsar dig varsamt i allt du möter. Här finns också den goda, medvetna maten – tillagad och serverad med omsorg och kärlek av vår retreatkock Tindra Silverrävt. Allt är förberett så att du kan få låta dig omhuldas av dig själv hela veckan.

På morgonen samt på kvällen, så håller vi en timmes satsang, där du får prata om du vill. I övrigt är det tyst. Inget prat. Ingen interaktion med övriga. Ingen mobiltelefon. Ingen flykt från dig själv. Bara ditt alldeles egna space. Kanske kommer det upp jobbiga saker i dig. Behövs det då så finns Jai och Samya på plats att med varsam hand möta och hjälpa dig. Bortom det som kan bubbla upp i dig finns skatten. Och när vi sätter ljuset på skuggorna så försvinner de. Kvar blir då frid, lugn, klarhet och energi.

Då vi har begränsat med sovutrymme så kommer vi att erbjuda maximalt 10 platser på denna retreat. Du delar med andra ord utrymme med andra när du sover, när du äter, när vi samlas. I övrigt är du fri att röra dig var du vill på kursgården och i naturen runt om. Bli ett med dig själv. Bli ett med allt. Bli tom så att du kan bli fylld.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kostnader

7900kr. För företag tillkommer 25% moms

Kursledare

Jai och Samya är verksamma som utbildningsledare, Soul Manifestation Coacher och Hyposyntesterapeuter sedan mer än 15 år tillbaka. Tillsammans driver de företaget Love it som utbildar i personlig och andlig utveckling.

Tindra, retreatkock:
Har jobbat som kock under större delen av sitt liv och har ett vaknande intresse för livsmedlets vibration och dess ”avsikt. Att uppskatta är att utvinna och erkänna matens önskan om att tjäna din fortsatta fysiska utsträckning. Mat är så otroligt mycket mer än underhållning för sinnena, Det är andlighet från skörd till bord och en gåva bortom förnuftets förmåga att förstå. Mat är kärlek!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Tyst retreat.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Pia
En tyst retreatvecka på Love it var det bästa jag kunde ge mig själv. Så tacksam för dessa dagar som gett mig en ny sorts lugn och långsammare tempo i kroppen. Ovant i början med tystnaden och bara sig själv att umgås med men så nyttigt och utvecklande. Ju fler dagar som gick i tystnad desto vilsammare blev det. Naturen runt omkring inbjöd till ...
Visa hela

Love it

Personlig och själslig utveckling med Love it

”Miljontals människor har kommit till en kritisk punkt i deras mänskliga och andliga utveckling - de är redo att kliva in i en ny livsstil regisserad av själens längtan snarare än de krav som egot ställer. Är du en av...


Läs mer och visa alla kurser med Love it

Kontaktuppgifter till Love it

Love it

Sälgvägen 20
27563 Blentarp

Tel: 0703-44 55 52
Mobil 0735-344550
www.loveit.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 110 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Tyst retreat, fyll i följande uppgifter: