Visa kurser.se som: Mobil

Soul Manifestation Coach - webbutbildning

Love it
Kursinformation
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
2 år
2020-01-25
29 000 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Är du redo att säga JA till dig själv, livet och din själ?
Bli Soul Manifestation Coach & Soufriend!

Love it Soul Manifestation Coach är ett specialdesignat online- och distansprogram som ger dig de färdigheter du behöver för att manifestera allt det du behöver i ditt liv!.

När vi agerar i sanning, i kärlek, godhet så är det det vi sänder ut. Och därför är det också det vi får tillbaka - i alla dess former; i vår inre värld och i den yttre som exempelvis i relationer, i arbete, materiellt och ekonomiskt. 

Nu är tiden inne för många att ta steget in i en ny livstil och vi startar därför upp vårt unika program till Love it Soul Manifestation Coach. Du kommer att under två år, varje vecka få tillgång till en webbaserad lektion samt konferenssamtal med Jai, Samya och övriga deltagare. I dessa samtal kan du ställa frågor, interagera med andra deltagare och gå ännu djupare. Dessutom får du tillgång till vår Community på hemsidan där du kan skapa relationer och hålla kontakt med alla oss andra, ställa frågor, ladda ner kursmaterial och mycket annat. Gemenskapen är en viktig del av detta program då den i övrigt är webbaserad. Alla lektioner är på svenska, dock så kan citat/mindre utdrag ur engelskt material förekomma. 

Är du redo att ta steget?
Love it Soul Manifestation Coach är ett program på högsta nivå där du lär de färdigheter som krävs för att, om du vill, arbeta som en Soul Manifestation Coach. Du kan också välja att enbart använda allt du lär dig och manifestera enbart för din egen skull. Du kommer oavsett att göra skillnad även för andra i din omgivning, exempelvis i din egen familj, sociala kretsar och på arbetet - som Soulfriend - som en själsvän. Det första studieåret spenderar du med att lära dig grunderna i Soul Manifestation samt att efterhand manifestera dessa i tankar, känslor och agerande i ditt eget liv. Du kommer också att påbörja inlärningen av de kunskaper som behövs för att vägleda, inte bara dig själv utan även andra professionellt som Soul Manifestation Coach eller privat som Soulfriend. Under det andra året fördjupar du dig ytterligare samtidigt som du får regelbunden support och vägledning. Under andra året får du värdefulla verktyg i hur du kan hjälpa andra antingen professionellt som Soul Manifestation Coach eller i ditt privatliv som Soulfriend. Programmet är upplagt så att du i lugn och ro ska hinna med även om du arbetar, har familj eller studerar. 

Ansök om stipendium och spara 10 000kr på kurspriset. I ansökan skriver du varför du önskar stipendiet!

Nästa start är den 25 januari 2020. Skicka din intresseanmälan redan nu!

Målgrupp

För dig som;

1) Tycker det är dags för dig att låta din själ få komma fram så att du kan bli den du vill och önskar i ditt hjärta.

2) Känner du dig engagerad i mänsklighetens andliga utveckling och vet inom dig att godhet och kärlek är vägen dit.

3) Är du villig att ägna kommande två år till att låsa upp din egen själs längtan och dela med dig vad du lärt med andra.

4) Känner en djup önskan att hjälpa andra att uppnå sina drömmar oavsett form, d v s antingen som själsvän i ditt privata liv eller som mindre företagare i en spirituell verksamhet.

  

Video

Kursintyg

Efter avklarat program får du ett diplom till Soul Manifestation Coach

Kostnader

Ord. pris 39 000kr. Stipendiepris 29 000kr.

Vi erbjuder finansiering och delbetalning via Payson eller räntefri delbetalning under 24 månader direkt till oss på Love it. 

Kursledare

Jai Thornell

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Soul Manifestation Coach - webbutbildning.

Recensioner

Maria Thörn
(5)
Ett upplevelse baserat och väldigt omfattande program. Det är väldigt bra innehåll - en ny lektion varje vecka (under 2 år) samt ett webbmöte varje vecka där vi pratar om lektionen. Kursledarna är mycket professionella och kunniga. De guidar oss deltagare med varm och stadig hand genom programmet. Vi har även träffar IRL (2 ggr/år) som också ger...
Visa hela
Marie
(5)
Jag har gått fler olika kurser och utbildningar hos Samya och Jai och jag kan inte finna tillräckligt med ord för att beskriva deras enorma kunskap, visdom och deras fantastiska värme och kärleksfulla närvaro. Med deras hjälp har jag hittat nya vägar i livet, lämnat gamla vägar bakom mig och dessutom växt enormt som människa. Samya och Jai har g...
Visa hela
Sanna
(5)
En kurs som går på djupet och förändrar ens sätt att se på saker. Fantastisk!

Love it

Personlig och själslig utveckling med Love it

”Vill du också veta och förstå det som Mystikerna har vetat i mer än 3 500 år? Vill du ha tillgång till de mest kraftfulla verktygen som kommer att transformera ditt liv? Vår passion och mission är erbjuda dig just...


Läs mer och visa alla kurser med Love it

Kontaktuppgifter till Love it

Love it

Sälgvägen 20
27563 Blentarp

Tel: 0703-44 55 52
Mobil 0735-344550
www.loveit.se

Recensioner
Soul Manifestation Coach - webbutbildning
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 23 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 56 recensioner.
Läs recensioner