Visa kurser.se som: Mobil

Soul Manifestation Coach - Onlineprogram

Love it
Kursinformation
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
2 år
2020-01-26
29 000 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Är du redo att säga JA till dig själv, livet och din själ?
Bli Soul Manifestation Coach & Soufriend!

Miljontals människor runt om i världen har kommit till en kritisk punkt i deras fysiska och andliga utveckling - de är redo att kliva in i en ny livsstil regisserad av själens längtan snarare än de krav som egot ställer. Och de behöver vägledning för att uppnå sina önskningar och mål i sina nya liv. Det är där en Soul Manifestation Coach® eller en Soulfriend kommer in. Denna är någon som framgångsrikt har uppnått många av sin egen själs mål och som är redo att sträcka ut handen till andra som är beredda att följa deras exempel.

Miljontals människor runt om i världen har kommit till en kritisk punkt i deras fysiska och andliga utveckling - de är redo att kliva in i en ny livsstil regisserad av själens längtan snarare än de krav som egot ställer. Och de behöver vägledning för att uppnå sina önskningar och mål i sina nya liv. Det är där en Soul Manifestation Coach® eller en Soulfriend kommer in. Denna är någon som framgångsrikt har uppnått många av sin egen själs mål och som är redo att sträcka ut handen till andra som är beredda att följa deras exempel. En Soul Manifestation Coach® och en Soulfriend gör skillnad både i sitt eget liv och i andras. Hur skulle det kännas för dig om det var du som var denna?


Känn in följande frågor:

1) Är det dags för dig att låta din själ få komma fram så att du kan bli den du vill och önskar i ditt hjärta?

2) Känner du dig engagerad i mänsklighetens utveckling och vet inom dig att sannhet och kärlek är vägen dit?

3) Är du villig att ägna kommande två år till att låsa upp din egen själs längtan och få dela med dig av vad du lärt med andra?

4) Känner du en önskan att hjälpa andra att uppnå sina drömmar oavsett i vilken form du gör det, d v s antingen som Soulfriend i ditt privata liv eller som Soul Manifestation Coach® i egen spirituell verksamhet?

Om du svarat ja på några av ovanstående frågor, då är du redo för att bli en Soul Manifestation Coach® eller Soulfriend.


En Soul Manifestation Coach® och en Soulfriend gör skillnad både i sitt eget liv och i andras. Hur skulle det kännas för dig om det var du som gör denna skillnad?

Soul Manifestation Coach® är ett specialdesignat distansprogram som ger dig de färdigheter du behöver för att manifestera allt det du behöver i ditt liv! Soul Manifestation fokuserar på kraftfullheten i din själ och stärker den kraften så att du kan agera i sanning och kärlek i ditt liv. Och när du agerar efter själens storhet så är det också det du får tillbaka - i alla dess former; i din inre värld och i den yttre som exempelvis i relationer, i arbete, materiellt och ekonomiskt. Universum svarar alltid på det vi sänder ut!

Detta är ett program där du lär de färdigheter som behövs för att, om du vill, arbeta som en Soul Manifestation Coach®. Du kan också välja att gå det här programmet helt för egen skull som Soulfriend och använda allt du lär dig och manifesterar i ditt eget liv d v s du behöver inte ha som mål att arbeta som Coach. Du kommer oavsett, att göra skillnad även för andra i din omgivning, exempelvis i din egen familj, sociala kretsar och på arbetet - som Soulfriend - som en själsvän. Programmet ger dig möjlighet till Diplom och är en godkänd utbildning av Skandinaviska förbundet Komplementärmedicin!

Studieupplägg:
Det första studieåret spenderar du med att lära dig grunderna i Soul Manifestation samt att efterhand manifestera dessa i tankar, känslor och agerande i ditt eget liv. Du kommer också att påbörja inlärningen av de kunskaper som behövs för att vägleda, inte bara dig själv utan även andra professionellt som Soul Manifestation Coach® eller privat som Soulfriend. Under det andra året fördjupar du dig ytterligare samtidigt som du får regelbunden support och vägledning. Under andra året får du värdefulla verktyg i hur du kan hjälpa andra antingen professionellt som Soul Manifestation Coach® eller i ditt privatliv som Soulfriend. Programmet är upplagt så att du i lugn och ro ska klara programmet även om du arbetar, har familj eller studerar. 

 • Inspelade lektioner skickas ut till dig varje vecka. Några dagar senare har vi ett konferenssamtal tillsammans med dig och övriga deltagare. Under dessa konferenssamtal kommer du att kunna fördjupa din förståelse från lektionen och interagera i en informell miljö med andra studenter i klassen. Konferenssamtalet spelas in och kan lyssnas på efteråt i fall du inte kan delta direkt.
 • Var tredje-fjärde vecka har du ett onlinemöte med din soulcoach-grupp. Du kommer att tilldelas en grupp med andra deltagare och där ni diskuterar lektioner, er egen utveckling, utbyter erfarenheter och inte minst skapar en härlig gemenskap.
 • Du har tillgång till både Samya, Jai och övriga deltagare via telefon på vardagarna.
 • Lektioner och material; Det första året är inriktad på teori och praktik av Soul Manifestation, hur du integrerar det först i ditt eget liv och därefter hos klienter. 
 • Möjlighet att delta på gemensam retreat

Du kommer att under två år, varje vecka få tillgång till en webbaserad lektion samt konferenssamtal live med Jai, Samya och övriga programdeltagare. I dessa samtal kan du ställa frågor, interagera med andra i programmet och gå ännu djupare. Dessutom får du tillgång till vår Community där du kan skapa relationer och hålla kontakt med alla oss andra, ställa frågor, ladda ner kursmaterial och mycket annat. Gemenskapen är en viktig del av detta program då den i övrigt är webbaserad. Alla lektioner är på svenska, med några få undantag av citat/mindre utdrag ur engelskt material. Lektionerna är upplagda så att du direkt ska ha möjlighet att praktisera och uppleva det som lektionerna handlar om. Upplägget gör att du i lugn och ro hinner med din vardag och samtidigt kan delta i programmet.

 • Fortsatt manifestering av själen i alla dess aspekter - medvetandemässigt, känslomässigt och i agerande i ditt eget liv
 • Under år två får du vara Soulfriend åt någon av nya eleverna som påbörjar sitt första år i programmet och du kommer att ingå i en mindre grupp i din egen årskull som träffas online.
 • Under året kommer du att lära dig fler tekniker och där du och övriga delar erfarenheter från era privata sessioner och/eller från era liv.
 • Under det andra året av programmet kommer du, om du vill, att börja bygga din egen praktik, arbetar regelbundet med kunder som är beredda att manifestera sin själs längtan.
 • Träning av din roll som Soul Manifestation Coach med andra i programmet och sedan på egen hand (inkl övningshelg för den som vill)
 • Om du vill diplomeras så ska en kortare avhandling om din tid i Soul Manifestation-programmet lämnas in i slutet av programmet (alternativt så deltar du i en 4 dagars retreat år ett eller två. Under denna retreat kommer du att ha möjlighet att dyka djupare in i praktik och filosofin av Soul Manifestation samt stärka dina band med andra i gemenskapen. Retreaten ingår ej i priset)
 • Övningshelg där vi träffas fysiskt för att öva och praktisera coaching (helgen ingår i priset men är frivillig för de som endast önskar vara Soulfriend)
 • Möjlighet att delta på gemensam retreat

Lektionerna innehåller bl a följande områden:

 • Non-dualism - skillnaden mellan dualistiiskt och icke dualistiskt synsätt (hur allt medvetande är sammankopplat med varandra och vad det innebär)
 • En kurs i mirakler på lätt sätt
 • Skillnaden mellan Livscoaching och Soul Manifestation Coaching®
 • Teori och praktik hur Soul Manifestation Caoching går till - du får tekniker och mallar, information om svensk lag, etik, moral, demolektioner m.m
 • Bakgrund, beskrivning och integrering av I AM och dess frekvenser (I AM kan kort beskrivas som en upplevelse och medvetenhet om att vi alla är ett med varandra. Bortom den fysiska kroppen, egot, beteenden osv är vi ett. Våra själar är sammanbundna och vi är ett med Källan/Universum. När vi känner, upplever och agerar utifrån I AM så är vi inte bara i kontakt med vår egen själ, vi agerar också utifrån dess sanning. I AM är ett annat namn för Källan och som använts av mystiker i tusentals år. På Sanskrit; Soham, på Hebreiska; Eyeh Asher Eyeh)
 • Mästarna – vem var de och vem är du i jämförelse? Och vad är en Mästare?
 • Den spirituella processen Uppvaknandet, Skiftet, Transformation och Upplysning
 • Spiritual Peacemaking och Oneness
 • Förståelse för den gemensamma röda tråden i världens religioner och andliga filosofier samt i budskap från moderna, nutida andliga profiler som James Twyman (bl a Moseskoden), Openhand Foundation (bl a The 5 Gateways), Joel Goldsmith, Mooji, Jeff Foster, Dr. Wayne Dyer, Deepak Chopra, En Kurs i Mirakler m fl. 
 • Hur andlighet och kvantfysik hänger ihop
 • Mysticism
 • Medkänsla (compassion), kärlek och respekt
 • Lagen om Själens Attraktion vs Lagen om Attraktion
 • Dagliga övningar  i dina vardagssysslor för din manifestering (din träning är integrerad i din vardag utan att du avsätter extra tid)
 • Meditationer – med I Am Frekvensen

Nästa start är den 26 januari 2020. Du har möjlighet att ansöka om stipendium. Skicka din intresseanmälan redan nu!

Målgrupp

För dig som;

1) Tycker det är dags för dig att låta din själ få komma fram så att du kan bli den du vill och önskar i ditt hjärta.

2) Känner du dig engagerad i mänsklighetens andliga utveckling och vet inom dig att godhet och kärlek är vägen dit.

3) Är du villig att ägna kommande två år till att låsa upp din egen själs längtan och dela med dig vad du lärt med andra.

4) Känner en djup önskan att hjälpa andra att uppnå sina drömmar oavsett form, d v s antingen som själsvän i ditt privata liv eller som mindre företagare i en spirituell verksamhet.

  

Video

Kursintyg

Efter avklarat program får du ett diplom till Soul Manifestation Coach

Kostnader

Ord. pris 39 000kr. Ansök om stipendium på 10 000kr så betalar du endast 29 000kr.

Vi erbjuder finansiering och delbetalning via Payson eller räntefri delbetalning under 24 månader direkt till oss på Love it. 

Kursledare

Jai Thornell
Samya Thornell

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Soul Manifestation Coach - Onlineprogram.

Recensioner

Jocke Strömvall
(5)
Jag har nu gått i programmet/utbildningen Soul manifestation coach i ca 6månader. Och varje dag så är jag så oerhört tacksam och glad för att jag blev inbjuden till detta programmet. Varje dag så ser jag något nytt inom mig själv tack vare de lektioner och övningar man får varje vecka. En gång varje vecka så har vi sedan hjärtemöten onli...
Visa hela
Maria Thörn
(5)
Ett upplevelse baserat och väldigt omfattande program. Det är väldigt bra innehåll - en ny lektion varje vecka (under 2 år) samt ett webbmöte varje vecka där vi pratar om lektionen. Kursledarna är mycket professionella och kunniga. De guidar oss deltagare med varm och stadig hand genom programmet. Vi har även träffar IRL (2 ggr/år) som också ger...
Visa hela
Marie
(5)
Jag har gått fler olika kurser och utbildningar hos Samya och Jai och jag kan inte finna tillräckligt med ord för att beskriva deras enorma kunskap, visdom och deras fantastiska värme och kärleksfulla närvaro. Med deras hjälp har jag hittat nya vägar i livet, lämnat gamla vägar bakom mig och dessutom växt enormt som människa. Samya och Jai har g...
Visa hela

Love it

Personlig och själslig utveckling med Love it

”Vill du också veta och förstå det som Mystikerna har vetat i mer än 3 500 år? Vill du ha tillgång till de mest kraftfulla verktygen som kommer att transformera ditt liv? Vår passion och mission är erbjuda dig just...


Läs mer och visa alla kurser med Love it

Kontaktuppgifter till Love it

Love it

Sälgvägen 20
27563 Blentarp

Tel: 0703-44 55 52
Mobil 0735-344550
www.loveit.se

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 24 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 57 recensioner.
Läs recensioner