Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Soul Manifestation Coach - distansutbildning

Love it
Kursinformation
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
4 terminer
2021-01-24
29 000 SEK

Kursbeskrivning

ÄR DU REDO FÖR DITT JA TILL DIG SJÄLV OCH ATT BLI DEN DU VERKLIGEN VILL VARA?

Vill du dessutom samtidigt kunna skapa dig en ny karriär eller komplettera din nuvarande yrkesroll för att hjälpa dina medmänniskor till samma frihet?

Om du letar efter en utbildning som ger dig allt detta (och lite till) då är du varmt välkommen till vår unika distansutbildning till Diplomerad Soul Manifestation Coach® & Mindfulnessinstruktör.

Distansutbildning - studera i egen takt!
Nästa start är den 24 januari 2021. Säkra din plats, tidigare grupper har blivit fullbokade! 

Utbildningen ger dig professionella yrkeskunskaper som Diplomerad Soul Manifestation Coach® och som Mindfulnessinstruktör och är en godkänd utbildning av Skandinaviska förbundet Komplementärmedicin! Du kan även välja att gå denna utbildning enbart för att utvecklas själv i ditt egna liv!

Soul Manifestation Coach®
Soul Manifestation Coach® är en specialdesignad distansutbildning som ger dig de färdigheter du behöver för att skapa och manifestera allt det du önskar i livet! Soul Manifestation fokuserar på att ta fram din inneboende kraftfullhet och stärker den kraften så att du kan agera mer i sanning och kärlek i ditt liv. När du agerar efter själens storhet så är det också det du får tillbaka - i alla dess former; i din inre värld och i den yttre som exempelvis i relationer, i arbete, materiellt och ekonomiskt.
 

Upplägg, lektioner och exempel på innehåll:

 • Det coachande förhållningssättet, kommunikation, samtalsteknik, etiska regler, patientsäkerhetslagen, tekniker och mallar - teori och praktik inkl träning i grupp m.m
 • Bas- och instruktörskunskaper i Mindfulness - Medveten närvaro och som har sitt urspung från Buddhismen.
 • Non-dualism - skillnaden mellan dualistiskt och icke dualistiskt synsätt (hur allt medvetande är sammankopplat med varandra och vad det innebär)
 • En kurs i mirakler på lätt sätt
 • Skillnaden mellan Livscoaching och Soul Manifestation Coaching®
 • Den spirituella processen
 • Oneness
 • Förståelse för den gemensamma röda tråden i världens religioner och andliga filosofier samt i budskap från moderna, nutida andliga profiler som James Twyman (bl a Moseskoden), Joel Goldsmith, Mooji, Dr. Wayne Dyer, En Kurs i Mirakler m fl. 
 • Hur andlighet och kvantfysik hänger ihop
 • Mysticism
 • Medkänsla (compassion), kärlek och respekt
 • Träningen är integrerad i din vardag utan att du avsätter extra tid

Inspelade lektioner skickas ut till dig varje vecka och några dagar senare så möts vi ett konferenssamtal tillsammans med dig och övriga deltagare.

Du har tillgång till kursledare och övriga deltagare på vardagarna.

Du har också möjlighet att delta på gemensam övningshelg samt retreat

Gemenskapen bland deltagarna är en viktig del av detta program då den i övrigt är webbaserad. Alla lektioner är på svenska, med några få undantag av citat/mindre utdrag ur engelskt material. Lektionerna är upplagda så att du direkt ska ha möjlighet att praktisera och uppleva det som lektionerna handlar om. Upplägget gör att du i lugn och ro hinner med din vardag och samtidigt kan delta i programmet.

Nästa start är den 24 januari 2021. Säkra din plats, tidigare grupper har blivit fullbokade!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För dig som;

- Vill gå helt för egen skull, skapa dig ett helt nytt yrke eller vill komplettera din terapeutiska roll du har idag.

- Vill fördjupa dig i och utvecklas både på det personliga och andliga planet

- Vill skapa bestående positiva förändringar i ditt eget men också i andras liv

- Är villig att ägna kommande två år till att verkligen träna i ett nytt sätt att se på livet och leva efter det.

  

Video

Kursintyg

Efter avklarat program får du ett diplom till Soul Manifestation Coach och som Mindfulnessinstruktör (enligt MBSR - Mindful Based Stress Reduction)

Kostnader

29 000kr. Du kan delbetala din utbildning direkt till oss räntefritt i 24 månader. 

Kursledare

Jai Thornell

"Sedan 1989 har jag arbetat med kommunikation på olika sätt. 1996 började mitt intresse för det andliga att vakna till liv ordentligt och jag var länge en sökare innan jag insåg att det jag letade efter, det hade jag redan. När vi upptäcker vår själ och börjar låta den leda oss i våra liv så händer magiska saker och jag älskar när människor söker sig till Love it främst av skälet att man vill utvecklas och komma hem till sig själv. Mitt mål är att förmedla att alla människor har alla svar de behöver inom sig. Alla kan få tillgång till sin egen inre sanning, sin egen intuitiva förmåga och framför allt - sin själ och på så sätt bli den som man är i sanning. Jag mixar mina kompetenser och erfarenheter i både klientarbete och på kurserna för att skapa så mycket dynamik som möjligt. För mig är det viktigt att hjärna och hjärta samverkar i våra liv, där egot får tjäna själen istället för att egot ska bli vår mästare.

 • Minister of Spiritual Peacemaking in The Beloved Community
 • Diplomerad Soul Manifestation Coach (Academy of Soul Manifestation, James Twyman) 
 • Diplomerad Mindfulnessinstruktör (Katarina Lundblad, Sverigehälsan)
 • Diplomerad Tidigare liv-terapeut (Jörgen Sundvall SSEAH)
 • Diplomerad Resancoach (Samya Thornell)
 • Diplomerad Hyposyntesterapeut (Samya Thornell)
 • Diplomerad ReikiGrandmaster (Lundström)
 • Diplomerat medium (Jörgen Gustafsson)
 • OH Foundation Facilitator
 • Skribent och krönikör i Tidningen Nära och Tidningen Free (Intervjuer med bl a Dannion Brinkley, Kevin James, James Twyman, Mikael Wiehe)
 • Författare (under tidigare namn Per Ola Thornell) till "I Total sanning? - Falskt och äkta i den mediala och andliga världen", "En förnimmelse av det Okända med Jörgen Gustafsson" samt "Tankar för hjärta och själ!".


Samya Thornell

"I min kompetens som lärare, terapeut och coach har jag många verktyg att arbeta med, därför är jag flexibel och anpassar kursupplägget efter kursdeltagarnas behov och önskemål. Min enda avsikt är alltid kursdeltagarens eller klientens allra bästa och jag ger dig fri tillgång till din egen bank av kunskap, passion och personliga talanger.


I mitt sätt att arbeta kopplar jag ofta ihop mina olika kompetenser exempelvis hyposyntesen med livscoachingen och får på så sätt en mer effektiv behandling. Jag utgår alltid från personen jag har framför mig och följer min intuition om vad som är bäst i stunden. Varje individ är unik och det tar jag alltid fasta på. Med mina utbildningar och erfarenheter inom friskvård, hyposyntes, healing, meditation, intuition och mindfulness ges jag en unik möjlighet att kunna hjälpa dig att gå bortom dina begränsningar och eventuella föreställningar om att inte kunna leva ditt liv fullt ut. Du kommer att få hjälp att se dig som den vackra människa du är i alla avseenden."

 • Diplomerad coach enligt ICF (CoachCompanion)
 • Diplomerad Resancoach (Kjell Haglund)
 • Diplomerad ReikiMaster (Love it)
 • Diplomerad Minfulnessinstruktör (Sverigehälsan, Love it)
 • 1-årig utbildning i hyposyntes (SaiRama)
 • Utbildad i friskvård (Sverigehälsan)
 • Diplomerad Taktil Massör

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Soul Manifestation Coach - distansutbildning.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 24 recensioner.

Jocke Strömvall
(5)
Jag har nu gått i programmet/utbildningen Soul manifestation coach i ca 6månader. Och varje dag så är jag så oerhört tacksam och glad för att jag blev inbjuden till detta programmet. Varje dag så ser jag något nytt inom mig själv tack vare de lektioner och övningar man får varje vecka. En gång varje vecka så har vi sedan hjärtemöten onli...
Visa hela
Maria Thörn
(5)
Ett upplevelse baserat och väldigt omfattande program. Det är väldigt bra innehåll - en ny lektion varje vecka (under 2 år) samt ett webbmöte varje vecka där vi pratar om lektionen. Kursledarna är mycket professionella och kunniga. De guidar oss deltagare med varm och stadig hand genom programmet. Vi har även träffar IRL (2 ggr/år) som också ger...
Visa hela
Marie
(5)
Jag har gått fler olika kurser och utbildningar hos Samya och Jai och jag kan inte finna tillräckligt med ord för att beskriva deras enorma kunskap, visdom och deras fantastiska värme och kärleksfulla närvaro. Med deras hjälp har jag hittat nya vägar i livet, lämnat gamla vägar bakom mig och dessutom växt enormt som människa. Samya och Jai har g...
Visa hela

Love it

Personlig och själslig utveckling med Love it

”Miljontals människor har kommit till en kritisk punkt i deras mänskliga och andliga utveckling - de är redo att kliva in i en ny livsstil regisserad av själens längtan snarare än de krav som egot ställer. Är du en av...


Läs mer och visa alla kurser med Love it

Kontaktuppgifter till Love it

Love it

Sälgvägen 20
27563 Blentarp

Tel: 0703-44 55 52
Mobil 0735-344550
www.loveit.se

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 24 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 63 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser