Visa kurser.se som: Mobil

Soul Manifestation Coach - distansutbildning

Love it
Kursinformation
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
2 år
2020-09-06
26 100 - 29 000 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Är du sugen på en ny karriär eller vill komplettera din nuvarande yrkesroll?

Är du redo att säga JA till din själ, dig själv och ett mer komplett liv?

Önskar du att du som proffs eller privatperson kunde hjälpa andra att finna en djupare mening i livet?

Då är du varmt välkommen till Love it och vårt unika distansprogram Soul Manifestation Coach® & Soulfriend.

Distansutbildning - studera i egen takt!
Nästa start är den 6 september 2020.Säkra din plats, tidigare grupper har varit fullbokade! 

Utbildningen ger dig nya yrkeskunskaper som Diplomerad Soul Manifestation Coach® (och som Mindfulnessinstruktör) och är en godkänd utbildning av Skandinaviska förbundet Komplementärmedicin! Kunskaperna kan du använda i ett nytt yrke eller för att komplettera ditt nuvarande yrke med. Du kan också välja att gå denna utbildning enbart som Soulfriend för att utvecklas själv!

Miljontals människor runt om i världen har kommit till en kritisk punkt i deras fysiska och andliga utveckling - de är redo att kliva in i en ny livsstil regisserad av själens längtan snarare än de krav som egot ställer. Och de behöver vägledning för att uppnå sina önskningar och mål i sina nya liv. Det är där en Soul Manifestation Coach® eller en Soulfriend kommer in. Denna är någon som framgångsrikt har uppnått många av sin egen själs mål och som är redo att sträcka ut handen till andra som är beredda att följa deras exempel. En Soul Manifestation Coach® och en Soulfriend gör skillnad både i sitt eget liv och i andras. Hur skulle det kännas för dig om det var du som var denna?


Känn in följande frågor:

1) Är det dags för dig att låta din själ få komma fram så att du kan bli den du vill och önskar i ditt hjärta?

2) Känner du dig engagerad i mänsklighetens utveckling och vet inom dig att sannhet och kärlek är vägen dit?

3) Är du villig att ägna kommande två år till att låsa upp din egen själs längtan och få dela med dig av vad du lärt med andra?

4) Känner du en önskan att hjälpa andra att uppnå sina drömmar oavsett i vilken form du gör det, d v s antingen som Soulfriend i ditt privata liv eller som Soul Manifestation Coach® i egen spirituell verksamhet?

Om du svarat ja på några av ovanstående frågor, då är du redo för att bli en Soul Manifestation Coach® eller Soulfriend.

Soul Manifestation Coach® är ett specialdesignat distansprogram som ger dig de färdigheter du behöver för att manifestera allt det du behöver i ditt liv! Soul Manifestation fokuserar på kraftfullheten i din själ och stärker den kraften så att du kan agera i sanning och kärlek i ditt liv. Och när du agerar efter själens storhet så är det också det du får tillbaka - i alla dess former; i din inre värld och i den yttre som exempelvis i relationer, i arbete, materiellt och ekonomiskt.

Detta är ett program där du lär de färdigheter som behövs för att, om du vill, arbeta som en Soul Manifestation Coach®. Du kan också välja att gå det här programmet helt för egen skull som Soulfriend och använda allt du lär dig och manifesterar i ditt eget liv d v s du behöver inte ha som mål att arbeta som Coach. Du kommer oavsett, att göra skillnad även för andra i din omgivning, exempelvis i din egen familj, sociala kretsar och på arbetet - som Soulfriend - som en själsvän.

Programmet ger dig möjlighet till Diplom och är en godkänd utbildning av Skandinaviska förbundet Komplementärmedicin!

Studieupplägg:
Det första studieåret spenderar du med att lära dig grunderna i Soul Manifestation och Mindfulness och att efterhand manifestera dessa i tankar, känslor och agerande i ditt eget liv. Du kommer också att påbörja inlärningen av de kunskaper som behövs för att vägleda, inte bara dig själv utan även andra professionellt som Soul Manifestation Coach® eller privat som Soulfriend. Under det andra året fördjupar du dig ytterligare samtidigt som du får regelbunden support och vägledning. Under andra året får du värdefulla verktyg i hur du kan hjälpa andra antingen professionellt som Soul Manifestation Coach® eller i ditt privatliv som Soulfriend. Programmet är upplagt så att du i lugn och ro ska klara programmet även om du arbetar, har familj eller studerar. 

Lektioner och program innehåller bl a följande:

 • Det coachande förhållningssättet, kommunikation, samtalsteknik, etiska regler, patientsäkerhetslagen, tekniker och mallar - teori och praktik inkl träning i grupp m.m
 • Bas- och instruktörskunskaper i Mindfulness - Medveten närvaro och som har sitt urspung från Buddhismen.
 • Non-dualism - skillnaden mellan dualistiskt och icke dualistiskt synsätt (hur allt medvetande är sammankopplat med varandra och vad det innebär)
 • En kurs i mirakler på lätt sätt
 • Skillnaden mellan Livscoaching och Soul Manifestation Coaching®
 • Buddha, Jesus, Yogananda med flera ses ofta som förebilder. Vad var det de bemästrade? Och hur kan du göra detsamma? 
 • Den spirituella processen
 • Oneness
 • Förståelse för den gemensamma röda tråden i världens religioner och andliga filosofier samt i budskap från moderna, nutida andliga profiler som James Twyman (bl a Moseskoden), Joel Goldsmith, Mooji, Dr. Wayne Dyer, En Kurs i Mirakler m fl. 
 • Hur andlighet och kvantfysik hänger ihop
 • Mysticism
 • Medkänsla (compassion), kärlek och respekt
 • Lagen om Själens Attraktion vs Lagen om Attraktion
 • Dagliga övningar  i dina vardagssysslor för din manifestering (din träning är integrerad i din vardag utan att du avsätter extra tid)
 • Meditationer – med I Am-Frekvensen

Inspelade lektioner skickas ut till dig varje vecka. Några dagar senare har vi ett konferenssamtal tillsammans med dig och övriga deltagare. Under dessa konferenssamtal kommer du att kunna fördjupa din förståelse från lektionen och interagera i en informell miljö med andra studenter i klassen. Konferenssamtalet spelas in och kan lyssnas på efteråt i fall du inte kan delta direkt.

Var tredje-fjärde vecka har du ett onlinemöte med din soulcoach-grupp. Du kommer att tilldelas en grupp med andra deltagare och där ni diskuterar lektioner, er egen utveckling, utbyter erfarenheter och inte minst skapar en härlig gemenskap.

Du har tillgång till kursledarna via telefon på vardagarna.

Du har också möjlighet att delta på gemensam retreat

Hur förändras ditt liv?
Känn in hur det skulle vara om ditt liv fylldes av en innerlig kraftfullhet och djup kärlek samtidigt som det du behöver i ditt liv får komma in och "falla på plats" lätt och enkelt. Är det möjligt? Ja det är det! Många har erfarenhet av att gå några helgkurser då och då, kanske en yogalektion, en meditationskväll eller liknande och man får till den där rätta känslan bara för att upptäcka att det sitter i några dagar och sedan är ”vardagen” i kapp igen. Detta är ingen sådan kurs eller utbildning. Detta är något helt annat.

Ditt liv kommer att transformeras och du kommer att kunna upprätthålla känslan, din närvaro och din sanning konstant eftersom du manifesterar din själ riktigt på djupet. Och när du sänder ut överflödet från själen så är det detta som kommer tillbaka in i ditt liv - på alla plan; känslomässigt, materiellt, i relationer och arbete. De kunskaper och erfarenheter du eventuellt har inom andra andliga, spirituella områden som yoga, meditation, medialitet med flera innebär inga hinder - tvärtom. Du kommer uppleva ett ännu större djup och sanning när du utövar dessa.

Gemenskapen är en viktig del av detta program då den i övrigt är webbaserad. Alla lektioner är på svenska, med några få undantag av citat/mindre utdrag ur engelskt material. Lektionerna är upplagda så att du direkt ska ha möjlighet att praktisera och uppleva det som lektionerna handlar om. Upplägget gör att du i lugn och ro hinner med din vardag och samtidigt kan delta i programmet.

Nästa start är den 6 september 2020. Säkra din plats, tidigare grupper har varit fullbokade!

Målgrupp

För dig som;

1) Tycker det är dags för dig att låta din själ få komma fram så att du kan bli den du vill och önskar i ditt hjärta.

2) Känner du dig engagerad i mänsklighetens andliga utveckling och vet inom dig att godhet och kärlek är vägen dit.

3) Är villig att ägna kommande två år till att låsa upp din egen själs längtan och dela med dig vad du lärt med andra.

4) Känner en djup önskan att hjälpa andra att uppnå sina drömmar som antingen själsvän i ditt privata liv eller som företagare i en spirituell verksamhet.

  

Video

Kursintyg

Efter avklarat program får du ett diplom till Soul Manifestation Coach och som Mindfulnessinstruktör (enligt MBSR - Mindful Based Stress Reduction)

Kostnader

29 000kr

Vi erbjuder finansiering och delbetalning via Payson eller räntefri delbetalning under 24 månader direkt till oss på Love it. 

Kursledare

Jai Thornell
Samya Thornell

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Soul Manifestation Coach - distansutbildning.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 24 recensioner.

Jocke Strömvall
(5)
Jag har nu gått i programmet/utbildningen Soul manifestation coach i ca 6månader. Och varje dag så är jag så oerhört tacksam och glad för att jag blev inbjuden till detta programmet. Varje dag så ser jag något nytt inom mig själv tack vare de lektioner och övningar man får varje vecka. En gång varje vecka så har vi sedan hjärtemöten onli...
Visa hela
Maria Thörn
(5)
Ett upplevelse baserat och väldigt omfattande program. Det är väldigt bra innehåll - en ny lektion varje vecka (under 2 år) samt ett webbmöte varje vecka där vi pratar om lektionen. Kursledarna är mycket professionella och kunniga. De guidar oss deltagare med varm och stadig hand genom programmet. Vi har även träffar IRL (2 ggr/år) som också ger...
Visa hela
Marie
(5)
Jag har gått fler olika kurser och utbildningar hos Samya och Jai och jag kan inte finna tillräckligt med ord för att beskriva deras enorma kunskap, visdom och deras fantastiska värme och kärleksfulla närvaro. Med deras hjälp har jag hittat nya vägar i livet, lämnat gamla vägar bakom mig och dessutom växt enormt som människa. Samya och Jai har g...
Visa hela

Love it

Personlig och själslig utveckling med Love it

”Miljontals människor har kommit till en kritisk punkt i deras mänskliga och andliga utveckling - de är redo att kliva in i en ny livsstil regisserad av själens längtan snarare än de krav som egot ställer. Är du en av...


Läs mer och visa alla kurser med Love it

Kontaktuppgifter till Love it

Love it

Sälgvägen 20
27563 Blentarp

Tel: 0703-44 55 52
Mobil 0735-344550
www.loveit.se

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 24 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 57 recensioner.
Läs recensioner