Attraktionslagen på riktigt

Love it
Kursinformation
Lund
2 dagar
2023-04-01 10:00
888 SEK Momsfri
Svenska

Kursbeskrivning

Nu är det dags för dig att på allvar bejaka dina drömmar och livsvisioner. Du är inte här för att låta ditt liv rinna mellan fingrarna. Du är här för så mycket mer!

Vi känner alla till attraktionslagen på ett eller annat sätt. Men vad är det som gör att vi antingen lyckas eller misslyckas med vårt praktiserande av denna lag? Nu finns det en möjlighet för dig att finna lösningen på detta under en retreathelg hos oss på Love it.

Vi kommer att gå igenom de mest vanliga blockeringar och orsaker till att människor inte lyckas skapa flöde i sitt liv. Det här kommer att vara en berikande och insiktsgivande två dagars kurs i lagen om attraktion, på riktigt. Du är överflöd och det är dags att manifestera det i ditt liv i alla aspekter!

Under dessa två dagar kommer du bland annat att få uppleva:

  • Föreläsningen ”Att ta sig från mörker till ljus”

  • Insiktsskapande övningar

  • Konkreta verktyg att arbeta med efter kurshelgen

  • Guidade meditationer

  • Inspiration och glädje

  • Skön samvaro och gemenskap

  • Förståelse på vad som är ego och vad som är själ

  • Skön livemusik med David Kajson

Ordinarie pris för denna retreathelg är 2 400 kr. Under en begränsad tid framöver erbjuder vi den till introduktionspris för endast 888kr.

Ytterligare en anledning till det reducerade priset är att vi även vill ge flera människor, som annars inte skulle ha råd att åka, en möjlighet att delta i en utbildning för att må bättre. Många personer förstår först efter en kurs hur några dagar faktiskt kan förändra resten av ens liv och hur viktigt det är att ge tillbaka till sig själv! 

Möt dina retreatvärdar:


Huvudlärare denna helg är Tindra Silverräv som gjort flera stora transformationer i sitt liv och som lever sitt liv baserat på attraktionslagens principer. På retreaten träffar du också Samya och Jai som driver sitt spirituella företag Love it som kort berättar hur de arbetar med överflöd! Dessutom så bjuder lördagskvällen på livemusik med David Kajson som med sin sköna musik och berättelser för dig hem i ditt hjärta.

Datum och tid:
4-5 mars
Lördag 10.00-16.30. Livemusik med David Kjson startar kl 19.00, Söndag 10.00-16.00

Kostnader

888kr inkl moms

Intresseanmälan

Intresserad av Attraktionslagen på riktigt och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Love it

Personlig och själslig utveckling med Love it

”Miljontals människor har kommit till en kritisk punkt i deras mänskliga och andliga utveckling - de är redo att kliva in i en ny livsstil regisserad av själens längtan snarare än de krav som egot ställer. Är du en av...


Läs mer och visa alla kurser med Love it

Kontaktuppgifter till Love it

Love it

Sälgvägen 20
27563 Blentarp

Tel: 0703-44 55 52
Mobil 0735-344550
www.loveit.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Attraktionslagen på riktigt!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 119 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Attraktionslagen på riktigt, fyll i följande uppgifter: