Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Gratis inspiration för kvinnor som vill skapa mer balans i livet

Lotus Utveckling
Kursinformation
Stockholm
2 timmar

Kursbeskrivning

Gratis inspirationskväll torsdag 13 augusti 2020

För dig som är kvinna och längtar efter mer balans i livet

Kanske känner du att livet bara rullar på och det är svårt att få vardagen att gå ihop, kanske har du tappat bort dig själv i alla krav och stressen från dig själv och din omgivning.

Lär mer om min unika Helhetsmetod - för mer balans i livet!
Välkommen till en kväll där du ges möjlighet att fokusera bara på dig och få ett smakprov på hur du kan skapa mer helhet och balans i dig själv och ditt liv framöver.

En spännande kväll där DU står i fokus.
Det blir en kväll där du ges möjlighet att fokusera på dig själv och får ett smakprov på hur du kan skapa mer helhet och balans i dig själv och ditt liv.

Under kvällen kommer du få:

  • En miniföreläsning om varför jag utvecklat min egen unika Helhetsmetod – för mer balans i livet – genom att låta kropp, själ, tankar och känslor få vara med
  • Prova på metoden – genom upplevelser av rörelse i mindfulness, meditation och kreativt skapande som är motorvägen hem till dig själv och till nuet
  • Uppleva hur du tillsammans med mig kan möta dig själv - för att leda dig själv, till en ännu större medvetenhet och ett sannare liv

Jag bjuder på snacks och trevligt mingel med andra kvinnor som är på samma resa som du. För dig som har frågor finns det även möjlighet att bolla dom under kvällen.

Dag:             Torsdag 13 augusti 2020
Tid:              18.30-20.30
Snacks:      Du är välkommen från 18.15
Plats:           Helhetshälsan, Torsgatan 8b, Norra Bantorget
Anmälan:    Skicka en intresseanmälan, mail eller sms till 0709-755 900

Kvällen är helt kostnadsfri och antalet platser begränsat.

Jag har anpassat antal deltagare, aktiviteter och utrymmet så att vi kan hålla distans till varandra enligt de rekommendationer som finns i dagsläget. 

Varmt välkommen,
Ingrid Thorngren
0709-755 900

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kvinnor

Kostnader

Inspirationskvällen är gratis, men du behöver anmäla dig till mig, för att få plats.

Kursledare

Om Ingrid Thorngren
Inspirationskvällen är skapad och leds av Ingrid som med stor värme guidar kvinnor i personlig utveckling till större medvetenhet, både i enskilda samtal och i utbildningar. Ingrid är civilekonomen som ”tappade bort sig själv” i för mycket jobb och prestation och som därefter hittade tillbaka till sig själv. Idag drivs Ingrid av en längtan att skapa  förutsättningar för kvinnor att hitta sitt unika jag, att få vara sig själva, att få möta och
uppleva mer av sig själv. Ingrid är Samtalsterapeut och coach i Psykosyntes, Frigörande Dans pedagog och Symbolpedagog och driver företaget Lotuts Utveckling, för personlig utveckling och växande.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Gratis inspiration för kvinnor som vill skapa mer balans i livet.

Lotus Utveckling

Lotus Utveckling

Lotus Utveckling - verkar för personlig utveckling och växande. Lotus Utveckling ägs av Ingrid Thorngren, Symbolpedagog, Frigörande Dans pedagog, Samtalsterapeut och Coach i Psykosyntes. Jag hjälper engagerade kvinnor som vill mycket med sitt liv.- Att släppa prestation och görande en...


Läs mer och visa alla kurser med Lotus Utveckling

Kontaktuppgifter till Lotus Utveckling

Lotus Utveckling

Torsgatan 8B
111 23 Stockholm

Tel: 08 – 20 20 33
Mobil 0709 – 755 900
www.lotusutveckling.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Gratis inspiration för kvinnor som vill skapa mer balans i livet!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser