Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Frigörande Dans prova på

Lotus Utveckling
Kursinformation
Stockholm
2 timmar
2020-09-30 16:30
250 SEK

Kursbeskrivning

Frigörande Dans i mindfulness, prova på 16/9 och 30/9 2020
För dig som vill investera i dig själv, ditt välmående och din egen hälsa! Alla kan dansa, ingen prestation. När vi dansar löser vi upp spänningar, frigör livsenergi och känner oss mer avstressad och samtidigt uppiggad. Att dansa startar en process där vi blir rörligare, smidigare och mer i kontakt med oss själva.

Dag: Onsdagar, varannan vecka, jämna veckor.
Tid kl: 16.30-18.30
Prova på 2 gånger: 16/9 och 30/9, prova på pris 250 kr/gång  (ordinarie pris 500 kr/gång) betala kontant eller swish.
Anmälan: till mig på mail eller sms till 0709-755 900
Plats: Dansterapicentrum, Sturegatan 6, vid Strandvägen, Nybroplan

Därefter startar en danskurs, på 5 gånger, se nedan och erbjudande!

Kurs 5 gånger i Frigörande Dans
I denna grupp fördjupar vi oss i dansen och kontakten med vår kropp via kroppsdans, där vi värmer upp kroppens olika delar, de 7 rörelserytmerna och avslutar med avslappning. Olika teman och upplägg vid varje tillfälle. Fokus på frigörande dans i mindfulness och dess tre grundpelare; fria rörelser, inåtriktad uppmärksamhet och andningen. I en sluten grupp skapar vi en trygg och lugn atmosfär, där vi tillsammans kan fördjupa oss i dansen och mötet med oss själva och varandra, där vi övar på den delade uppmärksamheten. Följ med på en resa i ditt inre, där vi lyssnar in till vår kropp och utforskar olika delar av oss själva.

Dag: Onsdagar, varannan vecka, jämna veckor.
​​Tid: 16.30-18.30
Kurs 5 gånger: 14/10, 28/10, 11/11, 25/11 & 9/12 
Pris: 2.500 kr
Erbjudande: Dansa 7 gånger i höst (16/9 - 9/12), betala för 5 gånger.
Pris 2.500 kr (jag bjuder dig på 16/9 & 30/9)
Anmälan: På mail till mig, jag behöver ditt namn, adress och mobilnummer, så får du bekräftelse och faktura.

Nöjda kunder som dansar med mig:

"Har Du inte provat "frigörande dans" ännu? Jag hittade till Ingrid Thorngren och hennes fina ledarskap i januari. Frigörande dans har inget med prestation eller duktighet att göra. Att stänga av huvudet och bara låta sin kropp göra vad den känner för efter god vägledning och medryckande musik av olika slag är fantastiskt. Efter några gånger kände jag mig så avslappnad och trygg med Ingrids fina och inspirerande sätt. Kunde tillåta min kropp att uttrycka olika känslor som kaos, lätthet, flyt, sorg, glädje, ilska, självrespekt, lycka mm. Att få vara i denna oas i nästan två timmar med avslappning och meditation som avslutning är härligt. Jag är så otroligt tacksam för att få vara med om detta - den bästa terapin! Om Du känner dig sugen men kanske lite rädd eller osäker, gå på ett Prova på pass! Jag kan nästan lova - Du kommer inte att ångra dej!"
Margareta Noréus

"För mig är frigörande dans det snabbaste sättet att få kontakt med mig själv. Och jag älskar att röra mig till musik! Låter mig gärna guidas av Ingrid som tar en med på de mest underbara resor för kropp och själ. Vill du hitta din livsenergi – testa frigörande dans!”
Berit

”På väg ur utmattningssyndrom har frigörande dans varit ett välgörande vitaminpiller! Dansen har hjälpt mig att hitta tillbaka till min lekfullhet och glädje, till att för en stund bara känna härligheten i att leva. I frigörande dans lyssnar jag till min kropp och låter den göra som den vill. Ibland dansa vilt och galet, ibland lätt och svävande, ibland leder musiken mig till att känna inåt, och tiden står liksom still ett ögonblick. Rekommenderas varmt!  Det är lätt att bli entusiastisk – frigörande dans är bäst! ”
Anna

Frigörande Dans ger en fantastisk avkoppling, smidighet, fokus, energi och glädje! Som en ljuvlig massage för kropp och själ – kan varmt rekommenderas!
Inger

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Frigörande Dans prova på.

Lotus Utveckling

Lotus Utveckling

Lotus Utveckling - verkar för personlig utveckling och växande. Lotus Utveckling ägs av Ingrid Thorngren, Symbolpedagog, Frigörande Dans pedagog, Samtalsterapeut och Coach i Psykosyntes. Jag hjälper engagerade kvinnor som vill mycket med sitt liv.- Att släppa prestation och görande en...


Läs mer och visa alla kurser med Lotus Utveckling

Kontaktuppgifter till Lotus Utveckling

Lotus Utveckling

Torsgatan 8B
111 23 Stockholm

Tel: 08 – 20 20 33
Mobil 0709 – 755 900
www.lotusutveckling.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Frigörande Dans prova på!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser