Visa kurser.se som: Mobil

Stresshantering och yoga

Live Life Alive By Malin Rydesjö
Kursinformation
Distans
3 timmar teori och praktik
Löpande online via videosamtal
1 500 SEK
Stresshantering och yoga

Kursbeskrivning

Kurs i stresshantering och yoga på Live Life Alive By Malin Rydesjö

För dig som vill minska, reducera och hantera stress och dess biverkningar och lära dig flera metoder och verktyg för att leva ett mer stressfritt liv. Boka modul 1 och fortsätt med 2, 3, 4 och bli stresscoach. Allt online.

Vad får jag ut av denna i kurs i stresshantering?

Få förståelse för vad stress är, ändra förhållningssätt till stress och lär dig hur du kan återhämta dig på djupet, öka din självkänsla, hantera och minska psykisk ohälsa, värk, sömnbesvär, högt blodtryck, spänningar och blockeringar i kropp och sinne och frigöra dina känslor. Här guidas du genom en resa mot hälsa på alla plan.

Kan även läsas som företagsanpassad

Denna kurs går även att läsa som företagsanpassad. Besök gärna arrangörens hemsida för mer information.

Upplägg

En fullspäckad verktygslåda för en hållbar livsstil

Vi inleder med en föreläsning om stressfaktorer, stressnycklar, forskning och känslohantering. Parallellt guidas du in i ett läkande där vi yogar, andas, mediterar, jobbar med olika visualiseringar och övningar för att du där och då faktiskt ska frigöra stress och symptom och finna hälsa och frid. Denna modulserie är unik i sin kombination av fakta och ett läkande sätt att förändra ditt mående och få verktyg med hem efteråt. Guider på resan är allt från Buddha och lyckoforskning till Arbetsmiljöverket.

Du kan gå den för att bli piggare, mer avslappnad, känsloreglera, förbättra din kommunikation med dig själv och andra, frigöra ångest, nedstämdhet, värk och andra symtom och förändra ditt förhållningssätt till vardagsutmaningar, livsstilen, stress och dig.

Kostnader

1500 kr.

Kursledare

Malin Rydesjö

Kursledare Malin

Hon faciliterar och guidar din resa in i ditt center (källan), ditt självledarskap och att leva ett multidimensionellt levande liv där hela du får utrymme. Hon aktiverar dina gåvor, letar upp ditt urspung, rensar ditt förflutna och befriar den som är du.

Malin lever i varandets oändlighet där fulländning och överflöd bor. Hon delar läkning och expansion via workshops, healing, föreläsningar, utbildningar, retreats, behandlingar och texter.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Stresshantering och yoga.

Live Life Alive By Malin Rydesjö

Välkommen till Live Life Alive By Malin Rydesjö!

Till Live Life Alive kan du komma för att få tillgång till mer av dig. Finna det inuti som hindrar dig från att leva och leda autentiskt, holistiskt och inlyssnande. Att hitta, släppa fram och läka insidans gåvor och förlösa...


Läs mer och visa alla kurser med Live Life Alive By Malin Rydesjö

Kontaktuppgifter till Live Life Alive By Malin Rydesjö

Live Life Alive By Malin Rydesjö

Stockholm

Tel: +46 70 775 08 68

Recensioner
Bli den första att recensera Stresshantering och yoga!
Intresseanmälan

För att få mer information om Stresshantering och yoga, fyll i följande uppgifter: