Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Distans, Stockholm
Flera tillfällen
1 500 SEK
Kommande starter
Stockholm
Kontakta arrangören för mer information  
1 500 SEK
Distans
Kontakta arrangören för mer information  
1 500 SEK
 Stresscoachning

Kursbeskrivning

Gå en kurs i Stresscoachning på Live Life Alive - online eller på plats i Stockholm

Stressreaktioner är sammanvävda med våra känslor, immunförsvar tankar, andetag, rörelser, beteenden, ja det liv vi förmår leva. Reaktionerna är kroppens signaler på obalans, men då vi inte lärt oss lyssna eller förstå signalerna hamnar vi i motstånd och ackumulerad stress.

Om kursen

Genom våra möten med kroppsbehandlingar, coaching och healing ink känsloreglering, att öka lyssnandet på och kommunikationen med kroppen samt övningar som håller din process mot stressfrihet mellan våra träffar, ökar du både kunskapen om stress och hur det fungerar i din kropp och hur du ska bemöta det, men framförallt arbetar vi med tekniker som frigör orsaker till stress och dess symtom. Du guidas också in i självmedkänsla, närvaro, trygghet, tillit, frid och tacksamhet som tillstånd att vila i, men också som tekniker att använda i din livsstil.

Du kan komma med lätta till allvarliga symtom. Oavsett vill vi få fram din inre balans och kraft och den du i sanning är. Malin Rydesjös gåva är att holistiskt reducera (ibland utplåna) stress, blockerade känslor och kroppsspänningar samt lätta på eventuell stagnerad energi och samtidigt återställa din förmåga till resiliens.

Kostnader

3300 kr.

Kursledare

Malin Rydesjö

Kursledare Malin

Hon faciliterar och guidar din resa in i ditt center (källan), ditt självledarskap och att leva ett multidimensionellt levAnde liv där hela du får utrymme. Hon aktiverar dina gåvor, letar upp ditt urspung, rensar ditt förflutna och befriar den som är du.

Malin lever i varandets oändlighet där fulländning och överflöd bor. Hon delar läkning och expansion via workshops, healing, föreläsningar, utbildningar, retreats, behandlingar och texter.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Stresscoachning.

Live Life Alive By Malin Rydesjö

Välkommen till Live Life Alive By Malin Rydesjö!

Till Live Life Alive kan du komma för att få tillgång till mer av dig. Finna det inuti som hindrar dig från att leva och leda autentiskt, holistiskt och inlyssnande. Att hitta, släppa fram och läka insidans gåvor och förlösa...


Läs mer och visa alla kurser med Live Life Alive By Malin Rydesjö

Kontaktuppgifter till Live Life Alive By Malin Rydesjö

Live Life Alive By Malin Rydesjö

Stockholm

Tel: +46 70 775 08 68

Recensioner
Bli den första att recensera Stresscoachning!
Intresseanmälan

För att få mer information om Stresscoachning, fyll i följande uppgifter: