Retreat Kärlingesund

Live Life Alive By Malin Rydesjö
Kursinformation
Uddevalla
5 dagar
7 666 SEK 7 222 - 7 666 SEK
Kommande starter
Uddevalla
2023-05-10  
7 222 SEK
2023-05-10  
7 666 SEK
2023-05-10  
7 666 SEK
Retreat Kärlingesund

Kursbeskrivning

Välkommen till 5 dagars resa in i ditt multidimensionella jag.

Vi njuter av att leva livet levAnde med tantra, shamanism, extatic dance, yoga, meditation, mindfulness, breathwork, breathwalk, energimedicin, lek och circling. Vi möter oss själva och varandra i tillitsövningar och utforskar våra polariteter med varandra, vi övar inre och yttre kommunikation och vi utforskar vår njutning och våra behov.

Dessa dagar kommer du att vitalisera dig genom att både frigöra blockeringar och trauman ur ditt system för att finna mer av din sanning och essens där dina gåvor och den du i sanning är, men också låta DIG expandera ut i hela ditt system och mer och mer leva i tacksamhet, glädje, öppenhet, gemenskap och kärlek.

Detta i en helt magisk miljö med naturen inpå knuten, bastu, vegetarisk mat och fantastiska spacehållare som driver Kärlingesund.

Upplägg

Dessa dagar tar vi in alltihop och transformerar oss allt mer in i helhet. In i descension i vår kropp. Embodiment av vår källa ut i detta liv. In i våra relationer. Först med de som är medvandrare dessa dagar och sedan hemma.

Du blir guidad genom andning, rörelse och övningar själv och med andra och får utforska gränser, ja och nej, föra och följa, beröra och ta emot beröring, dans och lek, yoga, meditation, ceremoni, healing och energimedicin, breathwork och tantra.

Detta är också en kurs i energimedicin! 

För dig som vill gå energimedicinterapeut utbildningen är detta en fantastisk start. För dig som inte vill gå den är detta en djuplodAnde läkningsresa in i ett öppnare, mer lustfyllt och friare liv där du får tekniker för att leva mer levande i ditt liv även efter retreatet.

Du lär dig olika tekniker för att frigöra och rensa energier ur ditt multidimensionella system.
Dessa får du prova på dina medresenärer. Du får alltså både ge och ta emot behandlingar vartefter du lär dig olika tekniker. Dessa kan du med fördel sedan använda i ditt eget liv och med din omgivning.

Investering och numerologi

Early bird fram till 1 januari

6999kr
Betydelsen av nr 9: “Transformation. Släpp taget. Se den större bilden och den större visdomen. Ge plats åt något nytt. Hitta ditt sanna värde och lev i linje med det.”
Så tänk detta när du betalar in din investering för dessa dagar.

Fram till 1 mars

7222kr
Betydelse av 222: Sakta ner och hitta tillit, harmoni, inre fred och balans. Öppna kontakter, kooperativ, positivism, kompatibilitet. Har du haft många utmaningar och behöver en nystart, kan denna vibration hjälpa.

Från 2a mars

7666 kr
Betydelse: Omfokusera. Rikta din uppmärksamhet till den större bilden, nycklar till klarhet, lärdomar. Släpp vissa orosmoment och öppna upp för nya commitments och platåer att leva ditt liv från.

Denna bredd i investeringsmöjligheter är ett sätt att skapa en spännande gruppdynamik med människor som är i olika faser av sitt liv just vid anmälan. Detta är lärorikt för alla i gruppen och skapar en cirkulär, organisk och läkAnde livscykel. Inom ayurvedan är motsvarigheten doshasystemet och hur vi kan organisera oss som kollektiv utifrån dessa kvaliteer.

Intresseanmälan

Intresserad av Retreat Kärlingesund och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Live Life Alive By Malin Rydesjö

Välkommen till Live Life Alive By Malin Rydesjö!

Till Live Life Alive kan du komma för att få tillgång till mer av dig. Finna det inuti som hindrar dig från att leva och leda autentiskt, holistiskt och inlyssnande. Att hitta, släppa fram och läka insidans gåvor och förlösa...


Läs mer och visa alla kurser med Live Life Alive By Malin Rydesjö

Kontaktuppgifter till Live Life Alive By Malin Rydesjö

Live Life Alive By Malin Rydesjö

Stockholm

Tel: +46 70 775 08 68


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Retreat Kärlingesund!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 31 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Retreat Kärlingesund, fyll i följande uppgifter: