Visa kurser.se som: Mobil

Diplomerad Stresscoachutbildning

Live Life Alive By Malin Rydesjö
Kursinformation
Distans
12 timmar
Löpande online via videosamtal
8 750 SEK
Diplomerad Stresscoachutbildning

Kursbeskrivning

Diplomerad Stresscoach - onlinekurs på Live Life Alive by Malin Rydesjö

Välkommen på en resa genom en av våra största samhällsutmaningar och hur du och vi kan ta oss ur den.

Modul efter modul guidas du närmre dg själv och ditt eget välbefinnande och får förståelse för och upplever också olika nycklar som ger dig ett levAnde och stressfritt liv.

På ett pedagogiskt sätt varvas övningar och metoder för läkning av stressymtom och dess orsaker med fakta och metoder för hur man ute i vardagen; i relationer, på jobbet osv rent konkret kan förändra i det lilla och stora för att skapa hållbara miljöer som gynnar välbefinnande och minskar stress och psykisk ohälsa. Det bästa är att det inte bara är teorier som glöms bort efter utbildningen utan du får UPPLEVA det under vägen. Det innebär att förändringen sker inuti dig. Något forskning visar. Yttre hållbarhet och transformation förutsätter inre.

Materialet är enkelt och är skapat utifrån vad forskning menar är viktigt för att leva hållbart. Teoridelarna balanseras smidigt upp med övningar för att hela systemet; sinnet, kroppen, känslorna – ja DU, helt enkelt ska vara med under hela resan.

Det är ofta för att någon av delarna inte är i balans som vi lider av stress. För att vi sällan uppmuntrats eller lärt oss att lyssna och ta hand om hela oss.

Utbildningen och du som stresscoach gör och lever alltså som den lär på ett naturligt och enkelt sätt. Du kommer att se att många teorier och borden du tidigare försökt få till här görs enkla och självklara eftersom vi inte jobbar utifrån måsten utan utifrån behov.

När du får träna på vilka behov du har, får sätta ord på dem och tillfredsställa dem och dessutom lära dig känsloreglering och kommunikation, samt uppleva metoder för djup återhämtning, energiförhöjning, hur man sänker blodtryck, sover bättre, minskar smärta, balanserar nervsystem, skapar kärleksfulla möten, äter för att stärka systemet, sätter upp en livsstil med en baslinje att hålla sig till, vilka touchdowns som är bra, enkla tricks för att få igång och slappna av systemet på, både med ayurveda, akupressur, yoga, meditation, andning, positiv psykologi, EMDR osv, osv, ja då vet du att du är på rätt spår. Då vet du att livet kan förändras. Inifrån och ut. Utifrån och in.

Upplägg

Detta är alltså en fullspäckad verktygslåda och personlig resa om 12 timmar med 10 sidors material till varje modul som stödjer dig att vända skeppet, leva livet levande och hjälpa andra, både individuellt och i grupp.

Gediget material ingår

Att lida av stress kostar arbetsgivare upp till 15 timmar i veckan menar arbetsmiljöverket och är pengar som borde sättas in i förebyggande åtgärder som hjälper personal att bli sitt bästa jag och så skapa en hållbar arbetsmiljö och förutsättningar för ett gott liv för sig själv, sin familj och samhället).

Modulerna ger tydliga svar på vilka stressfaktorer som toppar, hur stresshormoner fungerar i kroppen, reaktionsmönster och copingstrategier samt specifika tekniker och metoder för att reducera och hantera sin egen fysiska, mentala och emotionella stress, hur man kan påverka sin livsstil och må bättre. 

Den här utbildningen är en resa in i holistiskt hållbart läkande, där du får specifika tekniker för att hjälpa dig själv och andra att leva livet levande.

Efter kursen

En investering som höjer din och allas vår livskvalitet

Efter modulerna 1, 2, 3 och 4 kan du hjälpa andra med stressens åkommor individuellt och i workshops eller kurs i grupp. På vägen får du prova och skapa dina egna rutiner för vitalitet och hälsa mentalt, emotionellt och fysiskt och leva som du lär. Du får också material för varje modul samt tekniker att göra mellan våra träffar.

Vad innebär det att bli stresscoach hos Live Life Alive?

HUR mer än vad är viktigt för hållbarheten och livsglädjen. Samtidigt får du kunskap och förståelse för hälsonycklar på alla plan (mentalt, fysiskt, emotionellt, själsligt). Den är bra för privatpersoner, arbetstagare, chefer, ledningsgrupper o hela företag att gå igenom. Här finns delar som kan vara nödvändiga för att samhället ska integrera och läka för att vi ska klara av omställningen för klimatet. Det finns mycket visdom och konkreta tekniker i denna utbildning som bör nå ALLA. Dessa tekniker kan nämligen minska medicinanvändning och helt enkelt minska för tidig död.

Den här utbildningen är därför helt unik. Den går bortom system och tekniker, men använder dem för högsta bästa resultat för dig och de du kommer att möta. För vi behöver göra något drastiskt med rädslan och den psykiska ohälsan i samhället och skapa en uppåtgående hälsospiral. Här kommer du att bidra på ditt unika sätt. Genom att göra teknikerna mer lättillgängliga och lättanvända skapar vi snabbare läkning till fler.

Dessa tekniker och förhållningssätt kan du lära barn ungdomar, äldre, arbetstagare, chefer, familjen, partnern och förstås DIG SJÄLV. Arbetar du dessutom redan med människor på olika sätt är dessa moduler ett fantastiskt komplement för att implementera välbefinnande och läkning där du redan är.

Kostnader

För företag: 7000 kr exkl. moms.

För privatpersoner: 7000 kr inkl. moms.

Kursledare

Malin Rydesjö

Kursledare Malin

Hon faciliterar och guidar din resa in i ditt center (källan), ditt självledarskap och att leva ett multidimensionellt levAnde liv där hela du får utrymme. Hon aktiverar dina gåvor, letar upp ditt urspung, rensar ditt förflutna och befriar den som är du.

Malin lever i varandets oändlighet där fulländning och överflöd bor. Hon delar läkning och expansion via workshops, healing, föreläsningar, utbildningar, retreats, behandlingar och texter.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Diplomerad Stresscoachutbildning.

Live Life Alive By Malin Rydesjö

Välkommen till Live Life Alive By Malin Rydesjö!

Till Live Life Alive kan du komma för att få tillgång till mer av dig. Finna det inuti som hindrar dig från att leva och leda autentiskt, holistiskt och inlyssnande. Att hitta, släppa fram och läka insidans gåvor och förlösa...


Läs mer och visa alla kurser med Live Life Alive By Malin Rydesjö

Kontaktuppgifter till Live Life Alive By Malin Rydesjö

Live Life Alive By Malin Rydesjö

Stockholm

Tel: +46 70 775 08 68


Recensioner
Bli den första att recensera Diplomerad Stresscoachutbildning!
Intresseanmälan

För att få mer information om Diplomerad Stresscoachutbildning, fyll i följande uppgifter: