Live Life Alive By Malin Rydesjö

i Stockholm (+ 5 orter)
Få mer information om kursarrangören👍

Live Life Alive By Malin Rydesjö

Live Life Alive By Malin Rydesjö

Välkommen till Live Life Alive By Malin Rydesjö!

Till Live Life Alive kan du komma för att få tillgång till mer av dig. Finna det inuti som hindrar dig från att leva och leda autentiskt, holistiskt och inlyssnande. Att hitta, släppa fram och läka insidans gåvor och förlösa din människa bortom hämmande normer och känslor som begränsar din inre och yttre värld, med kroppen som center.

Hos Live Life Alive kan du få kontakt med den källa inom dig som föder och cirkulerar oändlig kraft, kärleksfullhet, lekfullhet och förmåga. Här kan du hitta ditt sanna uttryck och låta kroppen få vibrera ut obalanser som sitter i vägen för din livsglädje och framgång. Guidas in i djup närhet till DIG och din sanna vibration. Förmå släppa ut dig själv och därmed släppa in andra på djupet och känna dig hel.

Att leva ett levande liv med allt som är du. Så att du kan leva mer autentisk i ditt ledarskap, i dina relationer, på din livsväg.

Allt – börjar med dig

Utbildningar, workshops, föreläsningar, healing aw's och behandlingar är alla till för din expansion. Kombinera föreläsning och yoga online på jobbet eller olika behandlingar i 3-6 månader för djup transformation och ledarskapsträning. Kanske ihop med stresscoachutbildningen. Prova energimedicin och healing kortare eller längre stunder på workshops och se vilken enorm effekt det kan ha på ditt välbefinnande omedelbart.

”Jag är så imponerad av dig och ditt sätt att arbeta. Att du får så djup effekt på varje individ fast du jobbar i grupp så att hela gruppen förbättrar sitt mående på bara några minuter är helt enastående! Och att du jobbar öppet och berättar hur du gör så att man får lära sig är så fint.”

Verktygen för att stötta dig på din resa in i läkning, sanning, fred och kärlek varierar

Malin katalyserar transformation, faciliterar och guidar din resa in i ditt center (källan) och ditt självledarskap genom stresscoachning, mindfulness, yoga, coachning, healing, shamanism, energimedicin, tantra, massage och andra kroppsbehandlingar och övningar för att släppa dig fri och stötta dig i ditt ledarskap. Övningar du kan känna igen på allt från ledarskapsutbildningar till sexability utbildningar.

Du kan boka Malins tid och mentorsprogram på 3-6 månader, enskilda behandlingar, workshops och liknande men också anlita henne för helande processer på jobbet.

Malin intresserar sig för helhet och använder multimodalitet för att se hela människan och gruppen. Det behöver inte ta tid, men du som vill arbeta med Malin vill hitta mer av dig själv och att dina medarbetare ska få mer tillgång till sig själva.

Du kanske vill ha stöd i din familj; vuxna och barn, i din parrelation, på din egen resa, på jobbet i gruppen. Som arbetstagare kan du prova en föreläsning på två timmar och därefter fortsätta en termin eller längre med olika insatser såsom yoga, mindfulness och stresshantering i grupp med individuella sessioner/coachning, massage, stresshantering som komplement.

På så sätt jobbar Live Life Alive med hela människan. Att expandera, hitta flow, läka och förstå och kunna använda ditt multidimensionella jag.

Allt vi varit med om påverkar vår prestation, vår livsförmåga, våra beslut

För yttre transformation och hållbarhet krävs inre arbete menar forskning från Lunds universitet. Många vill jobba för klimatet, men det händer oerhört lite både av brist på kunskap, men också för att man inte vet hur man kan komma in på djupet in i sig själv på ett konstruktivt sätt.

I Sverige separeras fortfarande kroppsbehandlingar från psykologi, vilket är olyckligt eftersom forskning visar tydligt att sår och trauman från tidig uppväxt skapar missanpassningar, medberoenden, obalanser, värk, stagnation mentalt, emotionellt, fysiskt och kan vara helt avgörande för hur mycket du förmår leva, förändra och leda.

Visa alla kurser med Live Life Alive By Malin Rydesjö

Kurser

Kurs
Inspiration och Utveckling
Healing Pris Ort Snittbetyg
Energimedicin workshop/healing Från 250 SEK Distans
Holistisk massage med healing 90 / 120 min Från 2 200 SEK Stockholm
Kropp och Hälsa
Massagekurs
Holistisk massage med healing Från 2 200 SEK Flera orter (2)
Stresshantering
Föreläsning - stresshantering, psykisk hälsa och arbetsmiljö Flera orter (2)
Stresscoachning Från 1 500 SEK Flera orter (2)
Stresshantering och yoga Från 1 500 SEK Distans
Ledarskap
Självledarskapsprogram Från 9 000 SEK Flera orter (2)
Coaching
Coaching & healing Från 1 300 SEK Flera orter (2)
Diplomerad Stresscoachutbildning Från 8 750 SEK Distans
Energimedicin-terapeut utbildning Från 42 000 SEK Flera orter (2)
Yoga och Meditation
Yoga
Workshop - Yoga och Energimedicin Från 999 SEK Stockholm
Yogaterapi Från 1 600 SEK Flera orter (2)

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Live Life Alive By Malin Rydesjö och veta mer om deras kurser.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Live Life Alive Facebook

Kontaktuppgifter

Live Life Alive By Malin Rydesjö

Stockholm

Tel: +46 70 775 08 68


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 34 recensioner
Skriv en recension
5/5
Deltagare
21 aug 2023
Feedback från telefonsession

Först och främst - wow! Vilken gåva du har. Det kändes fantastiskt att bli sedd av dig och att du hittade in till kärnan med det samma. Det var så intressant att höra hur du såg...

Visa hela
5/5
Deltagare
21 aug 2023
Feedback från telefonsession

Tack för en helt otrolig healing i torsdags! Jag hade redan en bra känsla av dig men du överträffade alla förväntningar. Det kändes som magi. Har varit på många healing-sessione...

Visa hela
5/5
Deltagare
21 aug 2023
Feedback från telefonsession

Malin receives, flows, holds, sees and awakens. I don’t know any healer who opens spaces of healing so intuitively, so clearly, so wisely, so selflessly, so tenderly and attuned...

Visa hela
Highlights