Visa kurser.se som: Mobil

Lena Lavén Bild och Design

lenalaven1

Mitt namn är Lena Lavén. Jag är akvarellkonstnär. Jag har en gedigen konstnärlig utbildning bakom mig via KV-Konstskola, Beckmans Skola och HDK.

Mitt företag startade jag 1989 som designer, illustratör och konstnär. Så småningom tog måleriet överhanden och 1995 hade jag min första separatutställning på Galerie Galax i Göteborg.

Kursverksamheten inleddes 2004 då jag antog utmaningen att bli cirkelledare i akvarellmåleri på Studieförbundet Vuxenskolan. Det pedagogiska arbetet har tagit mer och mer plats.

Det är helt enkelt så roligt att uppleva glädjen hos någon som gjort sitt första mästerverk eller som kommit på hur man kan upprepa den bravaden.

» Mer information

Information angående Corona och mina Akvarellkurser 2021

Det känns lite förlamande i dessa tider att planera något över huvud taget… Jag känner dock att det är bra att fokusera på trevliga saker och tänka att det finns en tid efter Corona. Därför planerar jag mina kommande kurser som om de ska bli av.

Jag kommer inte att genomföra någon kurs om jag själv inte är absolut helt frisk eller om samarbetspartners (kursgårdar eller studieförbundet NBV), lagar och förordningar sätter stopp för min verksamhet.

Skulle det vara så tråkigt att av något skäl, nämnt ovan, skulle vara tvungen att ställa in - även om det blir i sista minuten - så betalar jag hela kursavgiften tillbaka. Ingen behöver vara orolig för att pengarna hamnar i en konkurs eller liknande. Det finns ingen risk för det! I de fall som kursdeltagare köper en resa till kursplatsen med tåg, flyg eller vad det månde vara så kan jag inte återbetala de pengarna. Tänk på att ta fullt återbetalningsskydd i sådana fall.

Är det någon kursdeltagare som känner sig lite krasslig så förutsätter jag att den inte deltar på kursen. Jag återbetalar kursavgiften i så fall. Är man orolig och önskar ta tillbaka sin anmälan p.g.a. Corona så lovar jag att återbetala hela kursavgiften.

Vad gäller Toscana i höst så måste vi ha avstämningar med jämna mellanrum så att deltagare som reser kan ta beslut före inköp av kostsamma resor.

Med detta sagt önskar jag att ni som vill delta i någon av mina akvarellkurser betalar in anmälningsavgiften à 500:- så att jag vet vem som verkligen vill vara med. Annars blir det omöjligt för mig att planera. Vi har avstämningar med jämna mellanrum och som sagt ändrar man sig så är det OK - i år återbetalar jag hela kursavgiften om det gäller Corona - även på kort varsel.

För mer information om Lena Lavén Bild och Design eller deras utbildningar, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Lena Lavén Bild och Design

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Målarkurser
Akvarell Pris Ort Snittbetyg
Akvarell helgkurs - Låt färgen blomma! Från 2 118 SEK Mölndal
Akvarell sommarkurs i Tylebäck - Låt färgen flöda! - FULLBOKAD! Från 4 590 SEK Halmstad
Akvarellkurs i Toscana - Låt landskapet blomma och bita! Från 4 477 SEK Toscana
Akvarellkurs på Sillvik - Låt pigmenten bita! - FULLBOKAD! Från 3 729 SEK Göteborg

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Lena Lavén Bild och Design och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Lena Lavén Bild och Design


Tel: 070-620 92 37
www.lenalaven.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner.

Ingegerd A
(5)
Jag är mycket nöjd med kursen. Lena ger allt, engagemang, inspiration, kritik - positiv och negativ. Jag har aldrig varit på en kurs som gett mig så mycket. Jag längtar till nästa kurs! Ingegerd A.
Anna-Kerstin
(5)
Hade aldrig målat förut men det här var riktigt roligt och inspirerande. Bra att lära sig grunderna. Kommer att fortsätta utveckla mig, måla t.ex. landskap. Nu vet jag att alla kan måla akvarell! Från en som aldrig målat tidigare.
Inga-Lill B
(4)
Tack, Lena, för Ditt stora engagemang och för Din goda handledning, goda råd och inte minst för slutbedömningen av våra alster. Lagom antal deltagare, trevlig stämning, avslappnat och tillåtande klimat i gruppen. Mvh Inga-Lill B
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 4 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Lena Lavén Bild och Design och få mer information, fyll i följande uppgifter: