Visa kurser.se som: Mobil

Kreativt skrivande - FULLBOKAD

Leksands folkhögskola
Kursinformation
Leksand
5 dagar
4 075 SEK

Kursbeskrivning

Obs! Kursen är fullbokad. Kontakta oss om du vill registrera dig på reservlista.

Tycker du om att skriva? Vill du få inspiration för att komma igång och överraska dig själv? I den här kursen behöver du inte ha några förkunskaper. Du skriver på ditt sätt och där du befinner dig.

Dag 1 – 2 använder vi till att värma upp. Vi varvar korta skrivuppgifter med längre, läser upp för varandra och samtalar om våra texter.

Dag 3 – 5 fördjupar vi oss i en skrivuppgift. Antingen spinner du vidare på en idé du fått under någon av våra skrivövningar eller väljer du att arbeta med en idé som du har sen förut.
Du får mer egen skrivtid och får respons både av gruppen och enskilt av mig. Under de här dagarna finns också tid för att göra en utflykt för den som vill. Vi kommer att ha förslag på utflyktsmål ditt man enkelt kan ta sig med egen bil, buss eller tåg.

Material
En bärbar dator är förstås bra om man känner sig bekväm med det. Och en skrivbok för att kunna spara alla lösa idéer som dyker upp.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som tycker om att skriva. Vill du få inspiration för att komma igång och överraska dig själv?

Kostnader

4 075 kr/person inkl. material, lunch, fika och en gemensam middag.
6 600 kr/person inkl. material, måltider, boende i enkelrum inkl. lakan/handdukar och städ.
6 100 kr/person inkl. material, måltider, boende i del i dubbelrum inkl. lakan/handdukar och städ (när ni är två som anmäler er tillsammans).

Incheckning från kl. 16.00 dagen före kursstart.

Kursledare

Pär Sahlin är barnboksförfattare, läromedelsförfattare och lärare.

2014 debuterade han på Idus förlag med boken Solhjärtats hemlighet, den första av fyra böcker i en serie för mellanåldern. Sedan dess har han gett ut en rad böcker för barn i olika åldrar. Idag skriver Pär på heltid och varvar det med författarbesök i skolor och skrivarkurser av olika slag

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kreativt skrivande - FULLBOKAD.

Leksands folkhögskola

Leksands folkhögskola

Leksands folkhögskola

Stiftelsen Hantverk & Utbildning är Leksands folkhögskolas huvudman. Inriktningarna vid Leksands folkhögskola är hantverk, form & design samt kommunikation. Personlig utveckling och skapande i olika former är viktiga ingredienser i alla våra utbildningar. Vår vision är att vara en spännande...


Läs mer och visa alla kurser med Leksands folkhögskola

Kontaktuppgifter till Leksands folkhögskola

Leksands folkhögskola

Siljegårdsvägen 21
793 26 Leksand

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kreativt skrivande - FULLBOKAD!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 16 recensioner.
Läs recensioner