Visa kurser.se som: Mobil

DRÖMGRUPP - Med drömmen som vägvisare - att möta sig själv på ett oväntat och nyskapande sätt

Le Studio 5
Kursinformation
Plats: Stockholm
Längd: 4 tillfällen - tisdagar 25 sept/2 okt/9 okt/16 okt
Startdatum: start tisdag 25 september 2018 kl. 18.30-21
Pris: 1 400 SEK
Arrangör: Le Studio 5 plus

Kursbeskrivning

Drömgrupp

Med drömmen som vägvisare - att möta sig själv på ett oväntat och nyskapande sätt

Jag har i många år arbetat med drömanalys i grupp och med individuella klienter.  Aldrig upphör jag att förvånas över den kraft som förmedlas via vårt unika bildskapande i nattens drömmar.

drom

I drömgruppen ska vi utforska egna och andras drömmar på ett inspirerande och varsamt sätt. Varje deltagare ges möjlighet att presentera en dröm man vill arbeta med - lång eller kort och gärna nedskriven. Drömcoachen och gruppen stödjer drömmaren i att minnas detaljer och tyda sin egen dröm. Med stor respekt för drömmarens integritet tar vi del av varandras drömvärldar och de gåtfulla bilder vi möter där. Utifrån det upplevda kan man om man så vill göra kreativa skriv- eller bildövningar. Papper och enklare konstnärsmaterial finns tillgängligt i detta ”laboratorium”.

Vi träffas i en grupp på max 6 deltagare 4 tisdagskvällar. Varje dröm får sin tid – längre eller kortare efter behov. Det är inte nödvändigt att alla gör en egen drömpresentation vid varje träff eftersom man också kan finna inspiration och insikter genom att ta del i de andras drömberättelser. I samtalen som förs kommer vi att beröra myter och teman som uppenbarar sig i de aktuella drömmarna. Idéer som kanske kan öppna nya perspektiv och paralleller till ens egen personliga bildvärld. Kanske får du oväntade svar på frågor som just nu upptar dina tankar och känslor.

 Gunilla Bergerham

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som vill uforska egna och andras drömmar på ett inspirerande och varsamt sätt. Varje deltagare ges möjlighet att presentera en dröm man vill arbeta med - lång eller kort och gärna nedskriven.

Kostnader

1400 kr för 4 tillfällen 

Övrigt

Läs mer om anmälan och anmälningsvillkoren på hemsidan - Le Studio 5 

Kursledare

Gunilla Bergerham / dipl. Drömcoach på jungiansk grund, Gestalt at Work (GAW) praktiker

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om DRÖMGRUPP - Med drömmen som vägvisare - att möta sig själv på ett oväntat och nyskapande sätt.

Le Studio 5

Le Studio 5 i Stockholm - Konstkurser och målarkurser

Le Studio 5 i Stockholm

Galleriet är belägget i hjärtat av Östermalm nära Djurgårdsbron. Vi anordnar utställningar för nya och etablerade konstnärer verksamma inom måleri, foto, grafik och skulptur. Förutom utställningar ordnas även aktiviteter inom konst, skapande och närliggande i form av kurser, föreläsningar och workshop....


Läs mer och visa alla kurser med Le Studio 5

Kontaktuppgifter till Le Studio 5

Le Studio 5

ULRIKAGATAN 5
115 23 STOCKHOLM

Recensioner

Eva   |   2018-06-14
Bra kursledning som hjälpte mig att hitta svaren från mina nattliga drömmar!
          (5)
Vera   |   2018-06-13
Att gå drömgrupp ledd av Gunilla gav mig tillgång till mitt undermedvetna och vad den försöker säga mig via drömmarna. Gunilla är både lyhörd och skicklig guide in i ens egna drömmar och med sina frågor förlöser hon de små hemliga nycklar drömmarna ger. Det var oerhört givande och lärde mig även hur jag efter kursen själv ska närma mig mina drö...
Visa hela
          (4)
Intresseanmälan

För att få mer information om DRÖMGRUPP - Med drömmen som vägvisare - att möta sig själv på ett oväntat och nyskapande sätt, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
DRÖMGRUPP - Med drömmen som vägvisare - att möta sig själv på ett oväntat och nyskapande sätt
Kursrecensioner
          (4,5)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
          (4,8)
Baseras på 6 recensioner
Läs recensioner