Visa kurser.se som: Mobil

Reggaeton för nybörjare

Layali Orientaliska Dansakademi
Kursinformation
Distans, Stockholm
6-9 gånger
485 - 1 495 SEK
Kommande starter
Stockholm
2021-02-03  
975 SEK
2021-03-17  
1 495 SEK
Distans
2021-02-03  
485 SEK
2021-03-17  
745 SEK

Kursbeskrivning

Reggaeton för nybörjare i Vasastan, Stockholm 

Reggaeton är en musikgenre med influenser från främst reggae/dancehall, electronica, US-rap och latinamerikanska musikstilar - en rytmisk dansmusik i baktakt. Reggaeton som dans har sin bas i de latinamerikanska afrodanserna, inspirerad av reggae och med influenser från hiphop. Dansen bygger på en kombination av rörlighet och tydlighet med fokus på kroppens centrum.
Denna kurs kan tas som drop in, det kostar 175:-/klass. Betalas på plats med kort, kontanter eller swish. Behöver ej föranmälas. 

Målgrupp

Alla mellan ca 14 -80 år! 

Våra lärare

Lärare: Pishi:.
Det som utmärker Pishi undervisning är hennes pedagogiska upplägg och tekniska nedbrytning av rörelser. Hennes lektioner är fartfyllda då hon tycker att en dansare ska ha lika bra kondition som teknisk kunskap och känsla för dansen. Hennes mål är att hennes elever ska göra framsteg, bli utmanade och ha kul under hennes lektioner! Klassen passar både till för kvinnor och män.

Utöver reggaeton har Pishi även dansat;Egyptisk magdans,persisk dans, Zumba, Hawaii, Tahiti, Streetdance,Indisk dans, Salsa, Bachata, Merengue, Dancehall, Debke och Balett fitness m.m.

Pishi är även licenserad zumba-instruktör.

Pishi har undervisat ungdomar och vuxna sedan 2007 i både egyptisk magdans och persisk dans i alla nivåer, från nybörjare till professionella. Hon arbetar både som koreograf, artist och danslärare och ger även privata dansklasser.

Hon har studerat orientalisk dans och dess folklorestilar för svenska såväl som egyptiska gästlärare. Hon har uppträtt både som soloartist och i grupp på stora festivaler och evenemang inom Europa. Hon har uppträtt tillsammans med Saad Al Sogayar och Imad Baror, som är två av Egyptens största shabistjärnor. Hon har också uppträtt med dansare såsom Zaza, Ahmed Refaat, Ahmed Fekry, Zeina och Usama Emam m.fl.

Pishi har även dansat persisk dans och studerat dess folklorestilar sedan barnsben. Hon är ledare och koreograf för den persiska dansgruppen Tapesh. Hon undervisar även i klassisk persisk dans.

Kostnader och start

Start: 3 februari 2021, onsdagar 16.45-17.45, 6 gånger, 975 kronor (även drop in) (online 485 kronor)

Start: 17 mars 2021, onsdagar 16.45-17.45, 9 gånger, 1495 kronor (745 kronor)

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Reggaeton för nybörjare.

Layali Orientaliska Dansakademi

magdans-3

Välkommen till Layali Orientaliska Dansakademi - Stockholm

Layali erbjuder kurser i orientalisk dans/magdans, bollywood, burlesque/fusion, twerk/ragga/dancehall,reggaeton, orientchata, bachata ladystyle och persisk dans på flera olika nivåer.  Alla våra lärare är mycket välutbildade med stor erfarenhet och passion för sitt ämne.  Layali har kurser och workshops på alla...


Läs mer och visa alla kurser med Layali Orientaliska Dansakademi

Kontaktuppgifter till Layali Orientaliska Dansakademi

Layali Orientaliska Dansakademi

Dalagatan 64
113 24 Stockholm

Tel: 08-522 994 00
Mobil 0737-417016
orientaliskdans.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Reggaeton för nybörjare, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Reggaeton för nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser