Visa kurser.se som: Mobil

Feminine Vibe för nybörjare

Layali Orientaliska Dansakademi
Kursinformation
Distans, Stockholm
7 tillfällen
675 - 1 345 SEK

Kursbeskrivning

Feminine Vibe i Stockholm 

Feminine vibe klasserna är en blandning av bla stilar som jazz och commerciell hiphop. På mina klasser kommer vi göra olika övningar och koreografier för att träna på eget uttryck, självförtroende och utforska vad feminint är för dig!
Passar dig som är helt nybörjare, men även dig som har tidigare dansvana och kanske vill testa något nytt. Feminine vibe klasserna är en blandning av bla stilar som jazz och commerciell hiphop. På mina klasser kommer vi göra olika övningar och koreografier för att träna på eget uttryck, självförtroende och utforska vad feminint är för dig!
Passar dig som är helt nybörjare, men även dig som har tidigare dansvana och kanske vill testa något nytt. Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Alla mellan ca 14-80 år! 

Kurslärare:

Kenrick Browns artistnamn ärSickInHead. Han är uppvuxen på Jamaica och har alltid haft en stor passion för dans och nöjesbranschen. SickInHead har arbetat med flera artister bland annat Beenie Man, Elephant Man, Aidonia, Vybz Kartel, Mavado, Popcaan, Jah Vinchi, TOK, Voicemail, RDX, Bunji Garlin, Machel Montano, Shifta, Governor Andy, Etzia, Leaf Nuts, Joey Fever, Sud Soundsystem och Teddybears Sthlm, Stockholm Reggae Club, Thomas Gylling, Mosquito. SickInHead medverkar även som dansare samt mc:ar i professionella gruppen Crossfire som leds av Rigo Latin Kings och Infinite Mass.

"På mina klasser kommer vi att dyka ner i Dancehallens värld och dansa koreografier där äldre stegkombinationer mixas med det allra senaste inom danstekniken Dancehall. Jag hämtar stor inspiration från Jamaica och mina koreografier är fulla av energi, attityd, ansiktsuttryck och personlig stil. Jag lägger stor vikt vid att alla ska känna den riktiga dansglädje som Dancehall ger!" 
sick

Kursstarter

Nybörjare/ öppen nivå

7 februari 2021, söndagar 13.30-14.45, 7 gånger, 1345 kronor (även drop in) (online 675 kronor)

28 mars 2021, söndagar 13.30-14.45, 7 gånger, 1345 kronor (online 675 kronor)

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Feminine Vibe för nybörjare .

Layali Orientaliska Dansakademi

magdans-3

Välkommen till Layali Orientaliska Dansakademi - Stockholm

Layali erbjuder kurser i orientalisk dans/magdans, bollywood, burlesque/fusion, twerk/ragga/dancehall,reggaeton, orientchata, bachata ladystyle och persisk dans på flera olika nivåer.  Alla våra lärare är mycket välutbildade med stor erfarenhet och passion för sitt ämne.  Layali har kurser och workshops på alla...


Läs mer och visa alla kurser med Layali Orientaliska Dansakademi

Kontaktuppgifter till Layali Orientaliska Dansakademi

Layali Orientaliska Dansakademi

Dalagatan 64
113 24 Stockholm

Tel: 08-522 994 00
Mobil 0737-417016
orientaliskdans.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Feminine Vibe för nybörjare !

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Feminine Vibe för nybörjare , fyll i följande uppgifter:

Liknande kurser