Visa kurser.se som: Mobil

Roliga grundkursen-Lär dig sy på 4 dagar

Kursskafferiet AB
Kursinformation
Distans
Egen takt
Du kan påbörja din kurs när du vill!
595 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Lär dig sy proffsigt på 4 dagar - Roliga Grundkursen Online

Kursen passar dig som är nybörjare, men även dig som sytt en hel del och vill få ett proffsigare resultat! Med våra instruktionsfilmer och skriftliga instruktioner hjälper vi dig att lyckas!  Du syr ett fodral, en väska, en tygburk och en kudde. Samtidigt som du lär dig sy snygga produkter lär du dig också grundläggande tekniker som öppnar upp syvärlden. Efter den här kursen har du fått självförtroende och kunskap att genomföra många av dina drömprojekt! Du har till gång till kursen i ett helt år och kan se filmerna hur många gånger du vill. Självklart kan du samla dina vänner runt den här kursen för att jobba tillsammans. Vi ses!

Gå in på kursskafferiet.com för att köpa kursen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Kursen passar dig som är nybörjare, men även dig som sytt en hel del och vill få ett proffsigare resultat! 

Kostnader

595 kr 

Kursledare

Johanna Göök, har 25 års erfarenhet av undervisning i sömnad på grundskola, gymnasium och högskola. Viktigast enligt Johanna är att man lär sig mycket samtidigt som man har kul!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Roliga grundkursen-Lär dig sy på 4 dagar.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Gunhild 81
Sykursen är väl värd sitt namn Rolig. Jag har sytt i många år och tänkte inget för mig, men vilken kick jag fick av kursen. Den är trevligt och pedagogiskt upplagd med många små finurliga tips. Inspirerande att träffa dessa två sprudlande fröknar på filmerna. Nu syr jag väskor på löpande band. Jättekul!
Gunela Gillvander
Tack för en fantastisk kurs! Ni har varit otroligt pedagogiska, roliga och engagerande och har gjort sömnad så mycket lättare än det har varit förut. Jag är så stolt över vad jag har gjort och kan inte fatta att det är jag som har sytt den fina väskan och kuddfodralet. Det ser proffsigt ut och med era instruktioner blev allt så lätt och tydligt....
Visa hela
Ingela Espmark
Jag har i princip aldrig sytt förut, och har jag väl gjort det har jag alltid fuskat :) Men nu var det riktigt roligt - och även lätt att göra rätt. Min väska har till och med foder! Stort tack för en alldeles utmärkt kurs som väckte ett alldeles nytt intresse för att sy!

Kursskafferiet AB

Vill du investera i dig själv, lära dig något nytt och unna dig en meningsfull fritid? Kursskafferiet är för dig som vill utveckla din kreativa förmåga på ett roligt och inspirerande sätt. Vi har kurser inom hantverk, konst och allt...


Läs mer och visa alla kurser med Kursskafferiet AB
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Roliga grundkursen-Lär dig sy på 4 dagar, fyll i följande uppgifter: